reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hmmm... Z tego co pamiętam to u Drozdusi jadłam bez kukurydzy, ale może coś zmodyfikowała i ja o niczym nie wiem :sorry:... A widzisz, Aine, a u nas widok z za okna pasuje do choinki hihihihihihihihi ;-). Biało się porobiło, chociaż, w centrum, już niewiele tego śniegu zostało, ale jeszcze cosik jest :laugh2:

reklama
Krycha, to jest Irlandia-za godzinę może byc Syberia, hihih.
laski, ale mi dobry bigos wyszedł, że się tak pochwalę:p ze śliwkami i mięsem, zapiekany w piekarniku, mniammmmm:D
A od nowego roku oczywiście mam postanowienie -odchudzam się:D co rok to samo , hahahahaha

witam sie!!!
no ja ta salatke jeszcze inaczej robie :) cebulke podsmazam na margarynie i przekladam warstwami tak mi jakos lepiej smakuje i wyglada :) a i oczywiscie kapusta nie salata :)
i tak wam powiem ze mam zlote dziecko Jula juz mi sie w nocy na butle nie budzi :D i wstaje 9-10 jkestem taka szczesliwa wczoraj zjadla o 20 a dzisiaj dopiero na spioszka o 7 dostala i tak spala do 10 :):):)
jutro sie biore za serniczek... i rybke po grecku tez juz moze zrobie :) a w wigilie barszczyk, uszka przywiozlam z Pl babcia mi takie babcine ukleila :) no i oczywiscie rybki poamaze kupilam calego lososia (wole od karpia bo w karpiu za duzo osci choc nie powiem uwielbiam gotowanego z majonezem zajadac ) i filety jeszcze i jak dla mnie wsio resszte niech Kaska szfagierka robi choc znajac ich to pewnie i tak mnie to czeka :/ no nic nie marudze juz i znikam bom glodna :):):)

Krycha, to jest Irlandia-za godzinę może byc Syberia, hihih.
laski, ale mi dobry bigos wyszedł, że się tak pochwalę:p ze śliwkami i mięsem, zapiekany w piekarniku, mniammmmm:D
A od nowego roku oczywiście mam postanowienie -odchudzam się:D co rok to samo , hahahahaha

:-D:-D:-D racja :tak:! Nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zapiekać bigos, hm... Ciekawe, ciekawe ;-)! Mój też wyszedł dobry i jeden i drugi hahahahahahaha mam nadzieję, że siostra i Jej rodzinka podzielą moje zdanie :-p. Aine, a Ty daleko od Dublina mieszkasz?

Krystyno droga:D ja mieszkam w samym Dublinie, hahahahah:D Tylko w jego południowej części,tej ładniejszej, hihihi:D

Aha :-D:-D:-D Pytam, bo od czwartku do niedzieli będę właśnie w Dublinie 15 o ile dobrze pamiętam- daleko to od Ciebie?

Justysia21, super sprawa, że Julcia już nie jada w nocy. Jak nic będziemy mogli Ją wyeksmitować do drugiego pokoju i odzyskać swoją sypialnię, przynajmniej na jakiś czas ;-)

witaski:) no i siostra nie doleciała:-( ale na jutro przebukowała bilety:tak: Bożenko Drozdi na pewno mieszała majonez i keczup w tej sałatce specjalnie pytałam:tak: a ja do miasta musze się kopnąć:szok:a tak mi sie nie chce:szok:

Bożenko w tej sałatce była kapust pekińska,ogórek konserwowy,kukurydza,pierś z kurczaka podsmażona w przyprawie gyros,majonez i ketchup

laski chciałam Wam życzyć radosnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości i ciepła.buziole i uściski

reklama
daleko, parzyste numery to południe, nieparzyste to północ...Ale jeśli Cię to nie zraża....;)

Hmm... No to będzie trudno:-(... Raczej jednak nam się nie uda spotkać, szkoda :-(...

Drozdusia, dziękuję i Wam życzę spokojnych świąt i wracajcie do nas bezpiecznie :sorry:

Oliwa, kanapowiec, właśnie zmieniła swoje łóżeczko na kanapę, więc mam jeszcze jakąś godzinkę tylko dla siebie. Zupka się już kończy pichcić :sorry:! A jutro robię NIC, nie czuję się najlepiej nadal, najchętniej położyłabym się spać, ale nie bardzo mi to wychodzi w dzień :eek:;-)

Do góry