reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

HEJKA WITAM SIĘ U NAS WODY DALEJ BRAK ALE JUŻ ODWILŻ TAKŻE MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO BĘDE PŁYWAĆ W WŁASNEJ WANNIE:-D A JAK NA RAZIE KUCHNIA WIETNAMSKA MI ZASMAKOWAŁA HEHH MĘŻUŚ NIE CHCE ABYM SIĘ PRZEMĘCZAŁA A I GARÓW DO ZMYWANIA MNIEJ;-):-D ZUPKA DLA MALUSZKÓW JUŻ UGOTOWANA I Z GŁOWIZNY:tak: JUSTYŚ MARECZEK NIE MÓGŁ PRZEB:tak:OLEĆ ŻE BARTOSZ POJ:tak:ECHAŁ MIAŁ NADZIEJE NA ZABAWE I BYŁ TAAAAAAKI SMUTNY:-:)-D

reklama
Na pewno? Na pierwszej wizycie w szptalu dostajesz kopertę w której są jakieś ulotki i książeczka i gdzieś między tymi papierami powinny być wytyczne co trzeba zabrać do szpitala... A może to nawet w tej książeczce było, już nie pamiętam...

Z moim wężem coraz mniej wesoło... Bardzo źle się czuje... Kombinuje jak się z pracy zerwać, ale marne szanse raczej :-(...

Ja nie dostalam zadnej listy zadnej koperty zadnych ulotek Nic w ogole nic nie dostalam :( Dostalam jedynie list od GP do szpitala na usg a jakos w 5 miesiacu ciazu dostalam karte ciazowa w ktorej wszystko bylo wypelniane A jakies ulotki jak chcialam to bralam z szpitala z miejsca z roznymi ulotkami lud dostaje teraz poczta ulotki

sylcia dzieki wielkie za ta liste, tez szukalam w necie ale tego jest tyle ze az mnie glowa rozbolala....:rofl2: fajnie jak ktos poleci juz jakas w miare sprawdzona liste.....:-):-)

krycha ja tez nie dostalam jeszcze zadnej ksiazeczki ani listy w szpitalu a bylam juz dwa razy, chyba przy kolejnej wizycie sie upomne... A moze na szkole rodzenia dadza mi jakas liste...

Tak czy owak lista od sylci wydaje sie byc ok :-):-) a pewnie i tak w praniu wyjdzie czego jeszcze bede potrzebowac... a co okaze sie totalnie zbedne;-)

Nie ma za co :) Ja z teo wszystkiego nie bralam ale w sumie wiekszosc :)

HEJKA WITAM SIĘ U NAS WODY DALEJ BRAK ALE JUŻ ODWILŻ TAKŻE MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO BĘDE PŁYWAĆ W WŁASNEJ WANNIE:-D A JAK NA RAZIE KUCHNIA WIETNAMSKA MI ZASMAKOWAŁA HEHH MĘŻUŚ NIE CHCE ABYM SIĘ PRZEMĘCZAŁA A I GARÓW DO ZMYWANIA MNIEJ;-):-D ZUPKA DLA MALUSZKÓW JUŻ UGOTOWANA I Z GŁOWIZNY:tak: JUSTYŚ MARECZEK NIE MÓGŁ PRZEB:tak:OLEĆ ŻE BARTOSZ POJ:tak:ECHAŁ MIAŁ NADZIEJE NA ZABAWE I BYŁ TAAAAAAKI SMUTNY:-:)-D

Noo zta woda masz nieciekawei Ja juz jutro bede w domu i mam nadzieje ze woda jest u nas i ogrzewanie rowniez

nio sylcia na dooradoyle to raczej woda jest Przynajmniej w mojej okolicy nie slyszalam zeby ktos mial problemy z woda lub grzaniem.... wiec tym sie kurat nie przejmuj Bedzie dobrze:-):-):-) mam tylko nadzieje ze nie bedziesz miala problemow z lotem.... oby pogoda dopisala ;-)

jestem:)
u nas troche lepiej:) Krycha dzieki za telefon:)
DROZDUSIA dziekuje bardzo za wszystko Tobie i Tomkowi:)

ach......ja mam takie pytanie,moze retoryczne.....ale.....pisanie na wlaczonym capslocku to chyba oznacza krzyk????????????czy moze sie myle?bo chyba kultura netowa powiada,ze sie nie powinno krzyczec:)no ,ale moze sie myle.....

no nic.....uciekam,bo przyszlam tylko dac znac, ze troszke lepiej u nas....oby noc tez przebiegla spokojnie:)
pozdrawiam

reklama
Do góry