reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

heh nie kumam skad ta cala dyskusja na temat drukowanych liter......:baffled: nio ale .....

a co do bledow to coz ja mam udokumentowana dysortografie i szczerze malo sie przejmuje iloscia bledow jaka popelniam piszac .... chyba nikomu nie robie krzywdy popelniajac bledy ortograficzne.....:confused:

justysia bo niewiem co mam myslec........ :sorry2::sorry2:

reklama
heh nie kumam skad ta cala dyskusja na temat drukowanych liter......:baffled: nio ale .....

a co do bledow to coz ja mam udokumentowana dysortografie i szczerze malo sie przejmuje iloscia bledow jaka popelniam piszac .... chyba nikomu nie robie krzywdy popelniajac bledy ortograficzne.....:confused:

justysia bo niewiem co mam myslec........ :sorry2::sorry2:

Kochana a komu mialo by to przeszkadzac ? :) Ojj niechce abys pomyslala ze wysmiewam sie teraz z dysleksji itp rzeczy Ale przypomnialo mi sie .... Moj taki byly chlopak napisal mi kiedys list I Mial wlasnie dysgrafie i dysleksje ... Nie dosc ze kurcze ciezko bylo sie doczytac to jeszcze jeden wyraz napisal tak "rze" a drugi tak "ze" i napisal mi na dole ktores z nich bedzie poprawne :)) Ostatnio wlasnie znalazlam rozne rzeczy a tam i ten list :)) Czasem tak milo usiasc i powspominac :))

Ale co do bledow to nawet polonisci je popelniaja :))

Siemka mamuski:-)
Co tu za awantury urzadzacie....heeee?:dry:
A ja was obserwuje z ukrycia i wszystko widze;-)Nie ladnie moje panie nie ladnie:no:
Sylwia ja mam caly czas twoja miske po "zlocie czarownic" ktory mial miejsce w ...pazdzierniku:sorry2:
Justys,gdzie ty mi uciekasz?Ladnie to tak nic mi nie mowic?A avonik tez ciekawa jestem:sorry2:
A widze ze tu mam sasiadke jakas osiedlowa?Agnieszka:-)
No tak wogole to pozdrawiam wszystkie babeczki serdecznie

Siemka mamuski:-)
Co tu za awantury urzadzacie....heeee?:dry:
A ja was obserwuje z ukrycia i wszystko widze;-)Nie ladnie moje panie nie ladnie:no:
Sylwia ja mam caly czas twoja miske po "zlocie czarownic" ktory mial miejsce w ...pazdzierniku:sorry2:
Justys,gdzie ty mi uciekasz?Ladnie to tak nic mi nie mowic?A avonik tez ciekawa jestem:sorry2:
A widze ze tu mam sasiadke jakas osiedlowa?Agnieszka:-)
No tak wogole to pozdrawiam wszystkie babeczki serdecznie

Hejj :) A wiesz ze myslalam o tej misce dzis :p :-D :happy2:
Odbiore sobie ja kiedys Jeszcze zanim sie wyprowadze :)) Mozemy sie umowic ze jak kiedys bedziesz w pracy to jak to nie problem to bys ja wziela z soba a ja bym odebrala :p

heheh zlot czarownic :))

Kurdenson mialam isc spac a wiec ide Jak te forum wciaga i wy baby :))

Dobranoc :*****************

Hejka babeczki;-)Te które są zainteresowane mają mój nr. telefonu i wiedzą jak mnie znaleść wiecie też że zawsze mój dom jest otwarty a wy mile widziane;-):tak: chciałam się tylko oficjalnie pożegnać i podziękować za to że mnie wspierałyście kiedy tego potrzebowałam:tak: Ten wątek właśnie do tego służy a nie do tego aby się przekomażać itp. ja sobie odpuszczam ;-) Mam co robić:-D

HEJKA;-)JAK MYŚLE CHODZI O MNIE:-D ALE CÓŻ MNIE TAK WYGODNIEJ;-) CZY ZNACZY ŻE KRZYCZE??:-D NO CÓŻ JEŻELI TO POWÓD DO DYSKUSJI CZY KŁUTNI TO BŁACHY JAK DLA MNIE;-):-D ALE JAK KTOŚ MA Z TYM PROBLEM CZY ZRESZTĄ WOGULE PROBLEM PROPONUJE ABY NIE CZYTAŁ MOICH POSTÓW:tak:;-)ZRESZTĄ Z TEGO CO WIEM JEST OPCJA ABY IGNOROWAĆ DANĄ OSOBE ALE TAKICH UCZONYCH INFORMATYKÓW JAK CO NIEKTÓRZY WIDZE NIE MUSZE UCZYĆ;-):-D SYLWIA I CO JAK Z JEDZIESZ Z LOTNISKA?? NO I MIŁEGO LOTU KOCHANA;-)
Jeśli o mnie chodzi to niechaj każdy piszę jak mu się podoba dopóki nikt nikogo nie obraża jest oka ;-)
Cytrus- czy mieszkasz na tym samym osiedlu co ja ?
Miłej nocki życzę ;-)

Dzień dobry :-)!!! Ale wieje :szok: masakra jakaś, jak ja słyszę ten wiatr, to... Dobrze, że przy okazji mrozów nie ma :sorry2:... Właśnie popatrzyłam za onko, a tam deszcz... Nie ruszam się dziś z domu nigdzie! W ogóle nie czuję się dziś najlepiej, hm...

Noc mieliśmy ciężką, ale już za nami i trzeba zapomnieć! Wąż jeszcze gorączkuje, niestety...

Ms.Marple, masz dziś bardziej twórczy dzień :blink:? Jak samopoczucie?

Sylcia007, dzięki za zdrówko dla węża - męża :-D:-D:-D! Jeszcze raz bezpiecznego lotu :tak:

Cytrus, hejka :-)! Co tam u Ciebie?

Alex2339, mam nadzieję, że dziś masz lepszy humorek ;-)! Wszystkiego naj, naj, naj...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka babeczki;-)Te które są zainteresowane mają mój nr. telefonu i wiedzą jak mnie znaleść wiecie też że zawsze mój dom jest otwarty a wy mile widziane;-):tak: chciałam się tylko oficjalnie pożegnać i podziękować za to że mnie wspierałyście kiedy tego potrzebowałam:tak: Ten wątek właśnie do tego służy a nie do tego aby się przekomażać itp. ja sobie odpuszczam ;-) Mam co robić:-D

Co tzn ze sie chcesz oficjlanie pozegnac ? Odchodzisz Zostawiasz mnie ? :-p
A co do wylotu bo sie pytalas tylko nie doczytalam ... Maz Justysii, Bartosz podskoczy po nas :))

Alex masz dzis urodzinki ??? A wiec wszystkiego najlepszego Duzo zdrowka szczescia pomyslnosci i takie tamm same najlepsze wymyslnosci :))

Sylcia007, spakowani juz jesteście? Nastawcie się, że piękna pogoda Was nie powita, no chyba, że cosik się zmieni do wieczora :sorry2:, bo teraz wieje i pada i tak szaro jakoś...

Martuana, zwijasz się z forum?

Wiecie co, zaczynam chyba tracić apetyt :baffled: na nic smaka nie mam, jem bo muszę :szok::confused:... Dziwne to, nigdy tak nie miałam...

Aga_irlandia, jak Mayeczka dziś się ma? A Wam już przesło całkowicie?

reklama
dzieńdoberek
witam się po ciężkiej nocy i nas dopadł ten tajemniczy wirus:wściekła/y:
wczoraj ja padłam wieczorkiem a w nocy Adaś ostro wymiotował nie nadążałam wymieniać pościeli:no:
rano wypił troszkę mleczka i jakoś się utrzymało
zobaczymy co dalej

martuana a ty dokąd się wybierasz? hę?:baffled: jesteś matka polka takie głupoty cię wystraszyły?:cool:

cytrusek a ty może od czasu do czasu byś skrobnęła jednak? :-D

ktoś pytał o cenę lactacydu? około 6E duża butelka

lecę ba mały popłakuje

Do góry