reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Krycha teraz bede sie pakowac :) Mam juz mniej-wiecej wszystko pod reka ale musze to powkladac porzadnie A co do pogody noo to wiem wiem jaka jest w IE nieciekawa ;/ Choc i w PL nie jest najlepiej sniegu tak duzo a jezdnia jak szklanka ;/
Bozenka zdrowka dla was Boszee boje sie wracac ze i moja Nadia sie zarazii tym wirusem ;( Ja tam sie sobie nie przejmuje ale dzieciaczkow to mi szkoda bardzo :((

reklama
Sylcia007, kup dla Nadinki priobiotyki, przydadzą Ci się jak jakąś infekcję Młoda złapie :tak:. Dużo miejsca nie zajmują a pewnie się przydadzą!!!

Ms.Marple, współczuję... Zwłaszcza, że nie wiele możesz wziąść - trochę węgla no i coca - cola wygazowana i dużo pij... Szybkiego poworotu do zdrowia Wam życzę :sorry2:

dzindusia ja nic nie mam do Ciebie kobieto.... :) ja humana skonczylam i poprostu raza mnie takie oczywiste bledy.... ale nie chcialam Cie urazic czy cos w tym stylu sama nieraz bledy robie hihihihi
Sylcia wysokich lotow i bezpiecznych oczywiscie :)
Ms.Marple ojjj i was dopadlo nie dobrze nie dobrze.... ten wirus to nawet u Bartosza siostry w domu dziewczynki wymiotuja od przedwczoraj i jeszcze do tego goraczke maja ahhhh co za swinstwo :( zdrowka dla was :)
ehhh pogoda za oknem straszna a wieje ze myslalam ze nam okna z futryn powylatuja
Cytrus wpadnij do mnie jak chcesz :) i ogladniesz katalogi chyba ze chcesz zebym ja wpadla to bede wieczorkiem heh bo do jutra musisz zamowionko zlozyc :)

Dzień dodry z krainy deszczowców hehehe ale dziś pogodę mamy feee przyznam że bardziej wolałam już przymrozek:-) przynajmniej mogłam z domu wyjść beż samochodu taka lipa..Ale nie ma tego złego...dziś mam wolny dzień więc nadrobię pewne zaległości ...Boże a co na obiad??Ratujcie kobietki :-):-)
martuana mam nadzieję że Twój post nie ma nic wspólnego z moim
Alex2339 i ja życzę wszystkiego naj .naj...
A całej reszcie ekipy powrotu do zdrowia i miłego ranka :-):-):-)
Czas na śniadanko :-p

dzień doberek. pogoda rzeczywiście nie bardzo.a miałam taaaaaaaaaką ochotę na spacerek.ale chyba będzie trzeba odpuścić:sorry2: no chyba że ten wiatr się uspokoi bo taki tam deszczyk jest nieszkodliwy;-)
a ja dzisiaj chyba nic nie robię.poodpoczywam w miarę możliwości.może jedynie jakieś pranie nastawię:confused: obiad też sobie chyba odpuszczę bo T zje w pracy a dla Loli coś tam się znajdzie:tak: a co,mam dziś lenia i już:-p

My dziś na obiad mamy ryż z jabłkami i cynamonem ;-)

Już mnie też leń dopadł, wyglncowałam kuchnię i teraz mam zamiar się pobyczyć! Tylko ryż nastawię na poźniej i na kanapę, zwłaszcza, że nie wiem czy wirusik do mnie nie wraca, bo cosik źle się czuję :baffled::dry:...

Agnieszka13111980, oj nie mam ja dziś weny w ogóle, ale może jakieś kotleciki, albo spagetti, albo mięsko z sosikiem...

witam sie

coz to za pogoda...:szok::szok: jak nie mrozy to wichury...... masakra

agnieszka dzieki za maila :-):-)

drozdusia masz jeszcze kochana dostep do tych kuferkow z kosmetykami dla maluszkow??:sorry2:

justysia tak sie jakos atmosfera na forum sknocila wczoraj Lekko sie zamotalam tak czy owak spoko ze luzik powrucil A kiedy avonki beda?? w przyszlym tygodniu?? pozdrawiam:-):-) masz muj adres jakby co??

Witam sie
No dzisiaj juz w lepszym humorku ale za to pogoda nie zaciekawa
Dzieki dziewczynki za zyczaka
Sylcia bezpiecznego lotu bo pogoda to nie zaciekawa
Justysia a ty kiedy sie przeprowadzasz na nowe mieszkanko ? teraz bedziesz mieszkac blizej to mysle ze i ja sie zalapie na jakies spotkanko u Ciebie

Dzien dobry:)
U nas juz dzis ok:) Mayka jeszcze wczoraj zwymiotowala,ale potem zjadla i poszla spac:)Dzis juz wszyscy czujemy sie dobrze:)
Rosolek sie gotuje,aby zoladeczki za ciezko nie mialy na start:)
Ale najwazniejsze,ze dzis o 3 nad ranem w koncu woda puscila:)Tak wiec pralka juz lata:)
Do pozniej

reklama
dzindusia zapytam dziś mężola i dam znać:tak:
Aga super że czujecie się lepiej:-) no i dobrze że macie już wodę.teraz musisz nadrobić zaległości:-D

Do góry