reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka
U mnie necik szwankuje i raz jest a raz nie ma:evil: Alex jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:tak:
Drozdusia dzięki za wczorajszy miły wieczorek i dzisiejszy spacerek :wink:

Hej:-)Jestem Bozenko jak mnie wzywasz:-D
Agnieszka tak mieszkam na twoim osiedlu:tak:
Justys tym razem sobie podaruje avonka ale wpadnij jutro do mnie popoludniu ja pracuje do 16 takze po 16 bede w domku,zreszta ktora mama chce zapraszam;-)
Oj biedne wy dziewczynki z tym wirusem:-(
Alexx najlepszego tobie zycze:-)
A pogoda masakryczna rano wychodzilam do pracy wyszlam tylko za rog i mi parasol polamalo i normalnie myslalam ze mnie porwie:szok:

Melduję, że żyję :-D Powoli, powoli dochodzę do sił, ale głowa mnie zaczęła boleć i senność łapie, więc chyba zaraz się umyję i do wyrka...

Cytrus, a jak tam Julcia się miewa??? Bo nie miałam okazji ostanio Jej zobaczyć ;-):-)

Kaja_respect, fajnie, że trafiło Wam się choć bez deszczu :tak:... Tak sobie myślę, że nasze ustalenia będą musiały poczekać, bo nie chciałabym Wam wirusa "podarować" :baffled:, co Ty na to?

No dobra, odmeldowywuję się w takim razie... Do klikania mamuśki :sorry2:

szukalam kosza na smieci po calym osiedlu ale naszczescie znalazlam Wywialo mi go na drugo koniec..:-D:-D bo smieci dzis nam zabierali i pusty byl i go porwalo :-D:-D

mam nadzieje ze jutro niebedzie tak wialo bo do centrum mam zamiar sie wybrac.....

ja już dzieciaki pokąpałam-nie chciało mi się czekać z tym na mężola.poza tym chyba położę Lolę wcześniej spać bo cosik dziś nie w sosie:baffled:
Aguś ano wybrałyśmy się z Kają na spacer.pogoda może mało zachęcająca ale już od rana mnie nosiło.ja jak codziennie nie zaliczę spacerku z moją dziatwą,choćby krótkiego to jakoś tak mi nie teges:-p a w miłym towarzystwie to nawet w taką pogodę spacer sprawia przyjemność:tak:
mam nadzieję że w piątek nie będzie tak wiało bo mają nam montować drzwi i wolałabym żeby nasza chałupka za bardzo się nie wyziębiła:sorry2:
ja jutro znowu cały dzień samiutka także jak któraś ma ochotę to zapraszam na kawusię i ploteczki;-)

Dzindusia, pośmiałam się jak nie wiem :-D:-D:-D. Się musiałas nachodzić... No, ale najważniejsze, że znalazłaś ten śmietnik!

Oj, też dziś dziecia wcześniej trza położyć spać, bo nie dość, że szybko wstała to w dzień godzinkę tylko pospała :confused::sorry2:...

Słodkich snów życzę, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Drozdusia,jakby co, to my sie polecamy na piatek:) Andrzej moze Cie z dziecmi zabrac albo Tomek Cie podwiezie:)Posiedzimy sobie razem:)a Ty nie bedziesz sie denerwowac ,ze zimno leci:)

Ja sie zegnam na dzis:)
Dobranoc

Do góry