reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Tak jest ,Krycha....to ford galaxy:)oczywiscie 7 osobowy bo inaczej byc nie moze przy naszej ilosci ludziow haha:)ale jest super ,bo wiekszy od naszego tez duzego poprzednika:)

Lece pozawozic do szkol:)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak jest ,Krycha....to ford galaxy:)oczywiscie 7 osobowy bo inaczej byc nie moze przy naszej ilosci ludziow haha:)ale jest super ,bo wiekszy od naszego tez duzego poprzednika:)

Lece pozawozic do szkol:)

No ja myślę :-D! Bezpieczeństwo i wygoda to podstawa ;-)!!! No a przy Waszej rodzince to faktycznie najlepszy wybór... Nie to żebym się znała na samochodach, ale moja przyjaciółka kupiła z mężem ostatnio takie autko (choć ich narazie tylko trójeczka jest, ale rodziców swoich maja też jak zabierać na wyprawy) i mówiła właśnie w samych superlatywach o nim, stąd moja wiedza haha :tak:...

dzieńdoberek

krycha polecam imbir w różnych postaciach , zamiast herbaty miętowej- imbirowa
albo poszukaj jakiś tabletek z imbirem dla kobiet w ciąży, niestety lokomotiwu nie można łykać:-D:-D a szkoda
jak zaczęłam łykać prenatal to lepiej się czuję
jak już pisałam od 10tego tygodnia zaczyna spadać poziom hormonu HCG i samopoczucie powoli się poprawia:baffled:

camomile
Adal miał taką chwilę że każdy protest kończył się na podłodze albo na ziemi:baffled: , jeśli byliśmy na dworze i zaczął się rzucać to brałam go do domu, jeśli się wygłupiał w domu to chwilę go ignorowałam ( nie pozwalałam rządzić) a później zajmowałam czymś, jakąś zabawką albo książeczką
teraz już rzadko się tak wścieka :tak:

krycha polecam imbir w różnych postaciach , zamiast herbaty miętowej- imbirowa
albo poszukaj jakiś tabletek z imbirem dla kobiet w ciąży, niestety lokomotiwu nie można łykać:-D:-D a szkoda
jak zaczęłam łykać prenatal to lepiej się czuję
jak już pisałam od 10tego tygodnia zaczyna spadać poziom hormonu HCG i samopoczucie powoli się poprawia:baffled:

Imbir powiadzasz, chyba muszę popatrzeć za herbatka imbirową :tak:! A Prenatal już mam, ten na I trymestr właśnie, z żeń szeniem i olejkiem miętowym. Dziś zrobiłam zamianę i wzięłam tabletkę przed śniadaniem, przed chwila dopiero zjadłam i jak na razie jest oki :sorry2: i mam nadzieję, że tak zostanie... Wczoraj zrobiłam sobie wyczekiwaną babkę ziemniaczaną i musiałam jeść na raty, bo po kilku kęsach czułam się przeżarta :baffled::szok::-D! A jak tam piątkowa wizyta u Sempki? Wszystko oki?

:-D:-D:-D Oliwka jak się zaczyna złościć to też się potrafi rzucić na podłogę, ale u nas jest inny problem, Młoda uderza główką w co popadnie i biega ciągle z guzami na łbie :wściekła/y: i najpierw ryczy, bo wkurzona a potem bo boli :dry:...

EDIT: Hahahahahahahahahahahahahaha, Ms.Marple, dopiero teraz zauważyłam, że doradziłaś mi poszukać tabletek z imbirem, jak ja czytam ło matko!!!! Dzięki za radę :*

hellloo :)
ja dziś od 5 na nogach!!!!!!!!!!!!dominik obudził sie wlasnie o tej porze budząc przy tym adzie!!!!masakra!!!!!
fajnie,ze sie jutro widzimy :) musze konczy bo domi mi na glowe wchodzi...

No to nas pobiłaś z tą pobudką :-D, nie zazdroszczę :szok:...

Ja też się cieszę, że Was zobaczę, mam tylko nadzieję, że się będę jutro dobrze czuła :dry:

natinke a też dzisiaj zrypana mojemu bajtlowi wychodzą wszystkie cztery czwórki zęby i mi się ciągle wybudza ze snu z płaczem:szok: załamka
i ja się cieszę na jutrzejszą kawkę z wami:tak::tak:

krycha u gina się dowiedziałam, że mi się cytologia pogorszyła na III:nerd: a przy okazji zrobiłam USG genetyczne i wyszło że z dzidzią wszystko OK:tak: jak zobaczyłam, że fika to się uspokoiłam :sorry2:

Ja tez sie ciesze z tego samochodu, Krycha...komfort faktycznie bez porownania...no i miejsca wszyscy wiecej maja....niestety Mayka musiala pojsc na tylne siedzenie,bo z przodu poduszki powietrzne sa:)jak na razie jest ok ,ale nie wiem czy jej sie to spodoba na dluzsza mete:)ale najwazniejsze ,ze komfort jazdy sie poprawil:) no i klima.....na lato,jak znalazl:)

natinke a też dzisiaj zrypana mojemu bajtlowi wychodzą wszystkie cztery czwórki zęby i mi się ciągle wybudza ze snu z płaczem:szok: załamka
i ja się cieszę na jutrzejszą kawkę z wami:tak::tak:

krycha u gina się dowiedziałam, że mi się cytologia pogorszyła na III:nerd: a przy okazji zrobiłam USG genetyczne i wyszło że z dzidzią wszystko OK:tak: jak zobaczyłam, że fika to się uspokoiłam :sorry2:

Ufff, to super! Kamień z serca, bo troszkę się niepokoiłam co tam z Tobą i dzidzią :sorry2:... Ząbkowania nie zazdroszczę, choc jak wszystkie na raz wychodzą, to przynajmniej szybciej się uiniecie z nimi ;-). Nam ostatnia trójeczka, dolna, lewa jakoś wyleźć nie może :dry:. Grawitacja ją trzyma czy co :confused::-D? Ms.Marple, a ta Sempka robi może usg 3D?

Ja tez sie ciesze z tego samochodu, Krycha...komfort faktycznie bez porownania...no i miejsca wszyscy wiecej maja....niestety Mayka musiala pojsc na tylne siedzenie,bo z przodu poduszki powietrzne sa:)jak na razie jest ok ,ale nie wiem czy jej sie to spodoba na dluzsza mete:)ale najwazniejsze ,ze komfort jazdy sie poprawil:) no i klima.....na lato,jak znalazl:)

Ajć tam, już niedługo Mayeczka się przesiądzie do innego fotelika i wszystko będzie widziała, jak królowa będzie sobie siedzieć to na pewno :tak::-D! Tylko do zmiany musicie wytrwać! A klima to bajka :sorry2: fajna rzecz i bardzo przydatna ;-):-D!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka;-) i już po weekendzie:szok: ale szybko leci czas:-D A my wczoraj byliśmy u znajomych na obiedzie i moja dietka:szok: musze teraz pościć:-D A mój Mareczek ma jutro rodzinki ale torcika i kameralną imprezke zrobie mu w sobote chociarz nie bardzo chciałam bo lece ale :-Dgoście mi się zwalają:szok::-D A On :-Djuż marzy o jutrzejszym wypadzie ja zresztą też ciesze się że was spotkam:-D A moja siostra już z Polski wróciła i kaaaaaaaaaaaasy mówi :szok: tak tam drogo :-D Pokazywała a raczej dawała instrukcje jak urobić męża na wyskoczenie z kasy przed wyjazdem hehe:-D ALE SIĘ UŚMIAŁAM :-D jednak są na nich sposoby hehe mój zawsze przy takich wymięka:-D

Do góry