reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
ja po wczorajszym kolędowaniu padłam:dry: natinke zabawki posegregowane wiekowo i dzisiaj pójdą w ruch:tak::tak: przy okazji zmobilizowało mnie to do schowania naszych już wyrośniętych zabawek będą dla Adelki

dzisiaj i pogoda lepsza :tak:

krycha dobrze, że z ciążą OK a pytałaś o te plamienia?
aha ja dostałam gruba kopertę z ulotkami planem wizyt książeczkami i duperelami:-D

co do planowanego dnia kobiet to zdaje się, że imiennych zaproszeń nie trzeba wysyłać co? skoro piszemy na otwartym wątku to chyba jasne, że wszystkie babki są zaproszone:tak:
bo sumie można powiedzieć że i mnie nikt nie zaprosił:confused::-D:-D:-D

a ponieważ nic się nie klaruje to może jakieś konkretne propozycje?
1)kto za wyjściem w miasto?

2)kto za wieczorkiem u mnie? (termin dowolny)

3) kto za wyjazdem do justysi ?chyba pod koniec tyg bo justysia jeszcze PL

drozdusia i aga
sorcio :zawstydzona/y:ale dzisiaj nie dam rady wyjść ja jestem stuptana (wczoraj przesadziłam trochę a stara już jestem) a adal znów zasmarkany nie chcę dzieci zarażać ale następnym razem się piszę:tak:
aha no i zapraszam po fanty:tak:

reklama
Dzien doberek:)

No i mamy slonko!!!! tylko taki mrozik rano ech....no nic.....mam nadzieje,ze sie pogoda rozkreci na dobre:)zreszta i tak dobrze,bo nie pada....

Lece do szkol pozawozic a potem z lekka obrobic chalupe i na spacerek:):):):)ia oj nie wiem ,czy z tym kominkiem wypali,tak jak powiedziala Drozdusia.....no ale jak nie tym,to nastepnym razem hehehhe

Wszystkim zycze milego dnia....

ps.ja dzis ide polac samochod woda ,bo zamarzniety a tam na szybie napisane KOCHAM CIE......az nie chcialam polewac....hehehhe.....ach ten moj malz:)):):):)

Bozenko to moze ja przekaze Drozdusi i moze szybciej jakos sie zobaczycie?Moze byc? Ale do mnie jak najbardziej zapraszam kiedykolwiek:)odpoczywaj i kuruj Adala.....

dobra......oddalam sie ...zajrze pewnie po poludniu albo wieczorkiem:)

Ostatnia edycja:
Dzięki Natinke18 ;-)

Ms.Marple, mówiliśmy, ale plamienie było skąpe, nie powtarza się (i oby tak zostało) no i z Krawaciątkiem wsio oki, więc co oni mogą. Mamy obserwować, o...

Aga_irlandia, jaką miłą niespodziakę Ci A zrobił :sorry2:... Tak romantycznie, ach :rolleyes2:...

dzien dobry mamcie:) ja oczy na zapałki, mala wzieła sobie za szczytny cel marudzenia cała noc:((( co polozylam glowe do poduszki to ona piszczy,co ja wyciagam do karmienia to ona zasypia i tak w kolko:(( grrrr .chyba ja brzuszek boli bo kupki od 3 dni nie moze zrobic :((( moze ktoras z was miala tez taki problem?? ja nadal karmie tylko piersia i nie zjadlam nic nowego ,do tej pory mala robila prawie w kazda pieluche ,a od jakiegos czasu robi raz na 3-4 dni:((( czytalam ze nie ma strachu jezeli dziecie jest karmione piersia,ale jak tu sie nie bac skoro to chodzi o moje dziecie ?????? dodam jeszcze tylko ze nie moge jej podac zadnej herbatki ani wody,bo...ona od urodzenia nie toleruje butelki:(( jak jej wkladam smoczek to wymiotuje ,nie pije nic z butelki wiec to odpada:(((

dzien dobry mamcie:) ja oczy na zapałki, mala wzieła sobie za szczytny cel marudzenia cała noc:((( co polozylam glowe do poduszki to ona piszczy,co ja wyciagam do karmienia to ona zasypia i tak w kolko:(( grrrr .chyba ja brzuszek boli bo kupki od 3 dni nie moze zrobic :((( moze ktoras z was miala tez taki problem?? ja nadal karmie tylko piersia i nie zjadlam nic nowego ,do tej pory mala robila prawie w kazda pieluche ,a od jakiegos czasu robi raz na 3-4 dni:((( czytalam ze nie ma strachu jezeli dziecie jest karmione piersia,ale jak tu sie nie bac skoro to chodzi o moje dziecie ?????? dodam jeszcze tylko ze nie moge jej podac zadnej herbatki ani wody,bo...ona od urodzenia nie toleruje butelki:(( jak jej wkladam smoczek to wymiotuje ,nie pije nic z butelki wiec to odpada:(((

Hm... Kurczaki, no nie pomogę... U nas tylko raz się zdarzyło, że Oliwcia nie mogła zrobić kupiki przez 6 dni, ale była strasza i mogliśmy spokojnie podać Jej słoiczek ze śliwkami suszonymi, bo też butli nie tolerowała... A tak w sumie to ile Twoja córcia już ma, bo ja jakaś niedoinformowana jestem :baffled:

Leah ma 3,5 miesiaca. ja juz wczoraj wpakowalam w siebie chyba pol kilograma sliwek suszonych, bo myslalam ze moze to jej pomoze i nic :((( ehhh teraz sobie spi,wiec jest ok,ale czasami tak marudzi ze szok,kurde musi ja gniesc i to pozadnie:((((

Leah ma 3,5 miesiaca. ja juz wczoraj wpakowalam w siebie chyba pol kilograma sliwek suszonych, bo myslalam ze moze to jej pomoze i nic :((( ehhh teraz sobie spi,wiec jest ok,ale czasami tak marudzi ze szok,kurde musi ja gniesc i to pozadnie:((((

Przecież masz na suwaczku wiek :-D:-D:-D:-D, ale sierota ze mnie :-D:-D:-D:-D... No to może Laski będą miały jeszcze jakiś pomysł... Może Drozdusia dziś, albo jutro ;-) Ci cosik doradzi, bo Jej Mały miał problemy z kupkami...

witam sie!!!!
Kasia limerick ja Ci nie pomoge bo nie znam sie Jula nie miala takich problemow
Bozenka dla mnie jak zawsze wsio ryba gdzie u kogo kiedy jak zawsze dostosuje sie tylko ze ja 13 wracam..... bedziecie na mnie czekac???? plisssssss bo ja nie chce przegapic takiej impreziochy....
ja tez po nieprzespanej nocce ale nie z powodu Julki tylko z siebie normalnie cala noc na zmiane raz kaszel taki duszacy raz katar ze dziurki zatkane na maksa.... normalnie co odblokowalam nos to kaszel sie zaczynal i tak w kolko...... Jula z dziadkami spala, wiec ona wyspana....
no nic pozniej jeszcze zajrze......

reklama
Dzien doberek

Sloneczko pieknie swieci ale ziiimnoo bryyyy mielismy isc z rana na spacerek ale chyba poczekamy do polodnia.... moze bedzie slonko mocniej grzalo:)

Kasia Limerick a moze ona ma kolki?? moze sprobuj jakiegos specyfiku na kolki infacol albo colrelief, Moja Sophie miala kolki, a problem z kupka to tez swoja droga, nie mogla zrobic kupki przez tydzien, tak sie meczyla a ja razem znia obie plakalismy az wzielam ja do lekarza i zalecil nam wode z cukrem brazowym, pomoglo natychmiastowo!! Pozatym masuj brzuszek leciutko ugniataj ... hmmm... moze pomoze!

Do góry