reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Justyś muszę cię zmartwić ale w sobotę zamierzam wyjść i się pobawić.no ale jak tylko wrócisz i będziesz miała ochotę wyjść się pobujać to nic nie stoi na przeszkodzie żebym wybrała się jeszcze raz;-):-D

reklama
Agnieszka13111980, gratulacje ogromne! Będziesz miała małą pomocnicę ;-)!

Camomile, dzięki za info o Igorku i dużo zdrówka :sorry2:!!!

A my dziś mialyśmy ciężki dzień, dobrze, że już się kończy i że Młoda śpi :tak:! Zaraz na ichniej jedynce będzie program o Limericku i sądząc po budynkach raczej o "nalepszej" dzielncy tutaj :-D:-D:-D. No to lecę pooglądać, bo raczej sama tam się nigdy nie zapuszczę ;-)

Słodkich i kolorowych Kobitki, nara :sorry2:

W koncu i ja sie melduje:)
Drozdusia i Sylcia dziekuje za odwiedzinki:)Ja jak najbardziej jestem za powtorka:)A Ty Sylcia,jak tak z nami pocwiczysz,to tez wprawy nabierzesz:)Mam nadzieje,ze az tak bardzo nie dala Ci w kosc ta wycieczka:)
Camomile oczywiscie ,jak najbardziej mozesz sie wybrac rowniez na spacerek do mnie:)zapraszam:)
Agnieszka gratuluje coreczki:)
Justys a Ty tam korzystaj z mnostwa rak do pomocy i poleniu**** troszke:)
Bozenko Drozdusia ma dla Ciebie to,co mialas odebrac:)Mam nadzieje,ze bedzie pasowac:)

A my o 19 tej w koncu do domu zesmy zawedrowali:)Teraz Maya juz spi ,ale mamy jeszcze goscia-ojca chrzestnego Mayci:)mam nadzieje,ze nie bedzie siedzial do polnocy ,bo juz zmeczona jestem i najchetniej to juz bym legla na wyrku:)
No nic.....jeszcze jutro szkola i weekendzik....moze uda nam sie troche dluzej pospac i odbic ten tydzien:)
Jutro znow sloneczna pogoda,wiec nie bedzie mnie w ciagu dnia,trzeba korzystac z pogody:)
Dobranoc

To jeszcze ja, na chwilkę :-p... Albo ja coś źle zrozumiałam albo oni namącili, bo tego programu nie ma :baffled:, no trudno...

Aga_irlandia, myśle, że jak już Camomile wróci to obie przywędrujemy ;-):tak::-D

Paaaaaaaa....

Dzien doberek

Czyzbym dzis sie pierwsza meldowala??????

no nic....slonko za oknem juz niemrawo swieci,wiec dzis dzionek rownie piekny bedzie:)
milego dnia

ps.dopiero dzis nauwazylam,zze wcielo moj suwaczek malenski....a tak sie zastanawialam,co mi nie pasuje hehehhe

Bry! Dziewczyny normalnie już nie wiem doradźcie co i jak :baffled: - Młoda od wczoraj ma temeraturę, najpierw 38, ale w nocy to prawoe 40 było i teraz oczywiście też jest 38 - 39. Dałam Jej już Panadol i czekam na efekty... I do tego te brzydkie kupy smierdzące, dziś z jakimiś włóknami... Ja myślę, że to przez zęby, bo wymacałam u Oliwki zgrubienie na lewym dziąśle na dole, a Wy jak myślicie? No i nie wiem co mam teraz zrobić, Drozdusiu, Kasiu limercik i Sylciu007, mogę się spokojnie z Wami spotkać jak to tylko ta okropna gorączka czy lepiej nie? Zastanówcie się proszę i dajcie mi znać...

ps.dopiero dzis nauwazylam,zze wcielo moj suwaczek malenski....a tak sie zastanawialam,co mi nie pasuje hehehhe

Ano faktycznie barkuje, ale ja nie zauważyłam wcześniej, ten Wasz małżeński i tak był mało widoczny, bo na dole, do przewinięcia, więc może dlatego :confused:! Ale zrobisz pewnie zaraz nwoy i już będzie wszystko jasne :-D

Zmykam do mojej Przylepki, bo jeszcze syropek nie zaczął do końca działać i chce się tulać :sorry2:

Bry! Dziewczyny normalnie już nie wiem doradźcie co i jak :baffled: - Młoda od wczoraj ma temeraturę, najpierw 38, ale w nocy to prawoe 40 było i teraz oczywiście też jest 38 - 39. Dałam Jej już Panadol i czekam na efekty... I do tego te brzydkie kupy smierdzące, dziś z jakimiś włóknami... Ja myślę, że to przez zęby, bo wymacałam u Oliwki zgrubienie na lewym dziąśle na dole, a Wy jak myślicie? No i nie wiem co mam teraz zrobić, Drozdusiu, Kasiu limercik i Sylciu007, mogę się spokojnie z Wami spotkać jak to tylko ta okropna gorączka czy lepiej nie? Zastanówcie się proszę i dajcie mi znać...

ach zapomnialam wam jeszcze dziewczynki podziekowac za rady:)) dzisiaj od rana znowu wciskamw nia cokolwiek,heh moze zawszechoc kropelka wpadnie do brzucha :)))

Ano faktycznie barkuje, ale ja nie zauważyłam wcześniej, ten Wasz małżeński i tak był mało widoczny, bo na dole, do przewinięcia, więc może dlatego :confused:! Ale zrobisz pewnie zaraz nwoy i już będzie wszystko jasne :-D

Zmykam do mojej Przylepki, bo jeszcze syropek nie zaczął do końca działać i chce się tulać :sorry2:

ja mysle ze to nic co moze zarazic nasze pociechy wiec ja tam czekam na ciebie w umowionym miejscu ;))) ale jeszcze pozostałe dziwczynki musza sie wypowiedziec :))
a tak w ogole to dzien dobry:) ja wczoraj walczylam z moja kropeczka i ,,hmmmm marny efekt,butli oczywiscie nie wziela,ale wszelkimi innymi sposobami wlewalam jej do buzki wode z cukrem ,pozniej wode z sokiem,i konczylo sie na kichaniu i prychaniu i 7 krotnym przebieraniu:(((( grrrrr ,oj to moje dziecie koniecznie chce chyba do lekarza sie przejsc:(( tylko zastanawiam sie co mi lekarz powie,woda z cukrem lub z pomarancza??? tylko w jaki sposob dac temu mojemu upartemu dzieciowi ????

ach zapomnialam podziekowac mamcie za wasza pomoc :))) dzisiaj od rana znowu wciskam w nia wodee ,moze choc kropelka wpadnie do brzucha ?? :)))

Ostatnia edycja:
Witam.
Krycha mam nadzieję że ta temperatura to nie efekt jakiegoś zarażenia od Igora:confused:
U nas póki co odpukać dobrze i bez goraczki. Nawet nocka była miła:-)
Miłego dnia dziewczyny

reklama
tez sie witam w ten sloneczny dzien :)

agnieszka nio nie da sie ukryc ze juz naprawde za chwilke maluch bedzie z nami.... juz nie moge sie doczekac - dluzy mi sie juz ta ciaza..... Czuje sie dobrze o ile mozna czuc sie dobrze dzwigajac dodatkowe 30kg....... hehe ale juz niedlugo Wszystko mamy gotowe i tylko czekamy az maluch zadecyduje ze to juz jego czas .............

Do góry