reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam się w ten piękny poranek:-)Tak bardzo nie mogłam się doczekać lata ale teraz już mi tak nie zależy bo moje dziecie nie zbyt dobrze znosi upały mam nadzieje że już sięprzyzwyczja i dziś będzie już lepiej Zal patrzeć jak bąbelek się męczy ;-)

reklama
dzien doberek
Krycha ano ja juz zaprawionba w bierzmowaniach .bo to juz nasze w domku trzecie bylo:)ogolnie bardzo fajnie i milo:)co prawda nie bylo nikogo z Polski(znaczy dziadkow) i troche przykro bylo,,ale byli znajomi i bylo milutko:)Mayka, jak weszla do kosciola ,to oczywiscie usnela i przespala cala ceremonie:)
no nic....uciekam,bo obowiazki wzywaja:)i wysylam dzis fornme na paszport dla malej( w koncu)....oby nam dali:)
milego dnia

hello :)

a ja dzis sie poopalalam cycuchy gorace hehe :p

Nadinie basen postawilam pipka se pluskala Nie miala niestety zjezdzalnii jak Julka :p ale pluskala sie pila wode topila wszystko i konewka podlewala :) ubaw miala niezly :)

krycha ok spoko to tak jak ostatnio sie umawiamy wiec moze czwartek ? o 12-13 ? bedzie pasowalo ? :) no i gratulacje dla malej :)

Witam się w ten piękny poranek:-)Tak bardzo nie mogłam się doczekać lata ale teraz już mi tak nie zależy bo moje dziecie nie zbyt dobrze znosi upały mam nadzieje że już sięprzyzwyczja i dziś będzie już lepiej Zal patrzeć jak bąbelek się męczy ;-)

Oj, biedne Maleństwo... To musi być szok dla tak małego organizmu :sorry2:! Oby jak najszybciej się Twoja Kruszynka przyzwyczaiła!

dzien doberek
Krycha ano ja juz zaprawionba w bierzmowaniach .bo to juz nasze w domku trzecie bylo:)ogolnie bardzo fajnie i milo:)co prawda nie bylo nikogo z Polski(znaczy dziadkow) i troche przykro bylo,,ale byli znajomi i bylo milutko:)Mayka, jak weszla do kosciola ,to oczywiscie usnela i przespala cala ceremonie:)
no nic....uciekam,bo obowiazki wzywaja:)i wysylam dzis fornme na paszport dla malej( w koncu)....oby nam dali:)
milego dnia

No to na pewno przykre jak rodzinki nie było w tak ważnym dniu :-)! Heh, muszę przyznać, ze Twoja Mayeczka jest niesamowita i bardzo grzeczna! Moja Oliwka już by pewnie cały Kościół przestawiała (co z resztą uskuteczniała na Komunii mojego chrześniaka). Super, że "imprezka" się udała!

krycha ok spoko to tak jak ostatnio sie umawiamy wiec moze czwartek ? o 12-13 ? bedzie pasowalo ? :) no i gratulacje dla malej :)

A dziękuję :-D! Mi pasuje i dzień i czas i miejsce, więc czekamy ;-)

Młoda sobie dziś dwie drzemki ucięła (nie wiem co Jej się stało), no, ale w rezultacie zwaliłam Ją z wyrka o 16.45, tak by dalej spała :szok::-D! Więc wybieramy się zaraz na spacerek i tatusia przy okazji z pracy "odbierzemy"! No i w taka pogodę to sama przyjemność...

justysia zalatwimy para spraw z naszym wozem i przyjedziemy napewno :) jak mi sie uda 4 litey wcis na zjezdzalnie to i ja bym z checia sobie zjechala :p:p:p

kaja baw sie dobrze babooo :)

dobranoc :*********************************

reklama
Do góry