reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry mamusie :blink:! Zacznę od WSZYTSKIEGO NAJELPSZEGO DLA NAS W TYM SZCZEGÓLNYM DNIU :-D:-D:-D

Rozpływam się, u nas w mieszkanku tak ciepło, że szok w trampkach :szok::szok::szok: Koniecznie muszę uruchomić w końcu wentylator!!! Młoda jak zasnęła przed 13.00 tak nadal kima, tylko leże zminiła z łóżeczka na kanapę :-p... A niech sobie pośpi i odpocznie, przynajmniej humorek dobry będzie miała!

Udanego dnia życzę :sorry:

czesc kobitki :)
pogoda sie pospusla pada :( ale troche przerwy dobrze mi zrobi bez slonca. moja niunka zasmarkana :/ biedactwo spac nie mogla w nocy wiec dzisiaj w domku siedzimy . Aga Irlandia daj mi znac !!!! milusiego dnia

witammm :))

no pogoda sie troszke pogorszyla ale i tak jest niezle :)) ja bylam juz w hc dzis ... rowniez ;/
Nadinka jak pulpecik wyglada a nie wazy duzo tylko 8500 i 71,5 cm :)
spadam na miasto polazic poogladac .... musze Nadii miseczki gdzies zobaczyc i na kawke zmykam :))

Milego dnia mamyyy :))

madziakowalik zdroweczka dla niunkii zycze :))

kasialimerick u was tez zdroweczka :*****

witammm :))

no pogoda sie troszke pogorszyla ale i tak jest niezle :)) ja bylam juz w hc dzis ... rowniez ;/
Nadinka jak pulpecik wyglada a nie wazy duzo tylko 8500 i 71,5 cm :)
spadam na miasto polazic poogladac .... musze Nadii miseczki gdzies zobaczyc i na kawke zmykam :))

Milego dnia mamyyy :))

madziakowalik zdroweczka dla niunkii zycze :))

kasialimerick u was tez zdroweczka :*****

dziekujemy:) mala wlasnie odsypia nocke ,a ja jakos nie moge:((( oj cos mi sie zdaje ze dzisiaj powtorka z rozrywki bedzie :(((

dziekujemy:) mala wlasnie odsypia nocke ,a ja jakos nie moge:((( oj cos mi sie zdaje ze dzisiaj powtorka z rozrywki bedzie :(((

myslisz ze to zabki ? a dziaselka jak wygladaja ? sa jakies inne oznaki tego ze to moglyby byc zeby ? u nas Nadia ostatnio przez dwie noce budzila sie i plakala w nocy bidulka ale jej to znow kolejna czworka wychodzii juz trzecia czworeczka :))

hello, babki
alex miasteczko widziałam już się ustawia, przy groody rounabout, jak aga mówi tam gdzie zawsze:-D:-D a co do daty otwarcia to patrzyłam na reklamy ale nie pamiętam:zawstydzona/y: jak będę w pobliżu to zerknę i dam ci znać
przyjedziesz przewieźć bliźnięta?:-D:-D a jak samopoczucie?

ja to już bym chętnie urodziła:dry:
ale jeszcze nie mogę bo czeka nas przeprowadzka:cool::-D:-D

kasia limerick jak mój mały ząbkuje i widzę, że kiepsko śpi już od północy to daję mu nurofen nawet jak nie ma temperatury i dziecko się tak nie męczy prześpi resztę nocy... myślę, że raz na kilka miesięcy mu nie zaszkodzi:sorry:

reklama
Do góry