reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Alex miałaś napisać po wizycie w szpitalu co z maleństwami a tu cisza:/

A no tak wylecialo mi calkiem z glowy moj maly teraz tak daje mi w kosc

Martwilam sie twardnieniem brzucha lekarz stwierdzil ze wszytko wpozadku ze dzieciaki rosna i sie rozpychaja zeby miec wiecej miejsca wsumie dwa cialka w jednym brzuszku to tez nie wygodnie;-)i ze nie mam sie tym martwic a ja zazwyczaj czulam twardnienie zaraz po tym jak czulam ruchy i nawet jak w lozku lezalam to czasem mi twardnial a nawet byl twardszy tylko z jednej strony wiec chyba zeczywiscie maluchy sie rozpychaja tak bylo w czwartek
a wczoraj znowusz bolalo mnie podbrzusie takie lekkie skurcze jak przy miesiaczce z tym ze brzuch wogole mi nie twardnial ktos mi mowil ze to jest tez spowodowane wynikiem rozciagania sie macicy. W poprzednich ciazach tak nie mialam ale teraz wsumie nosze dwa serduszka wiec mozliwe ze tak jest w przyszlym tygodniu mam GP wiec na wszelki wypadek tez mu o tym powiem:tak:
Jwszcze nie czuje czestych kopniec ale czuje jak sie ruszaja wierca sie okropnie
Za 4 tyg kolejna wizyta a potem juz co 2 tyg mam nadzieje ze na kolejnej wizycie juz sie dowiem jakiej sa pulci

reklama
Alex najważniejsze że dzieciaczki prawidłowo się rozwijają. ja pamiętam że brzuch też mi często twardniał a i takie skurcze o jakich piszesz też miałam. jejku jak ja to słabo pamiętam:szok:
madzia kowalik a czy dzwoniłaś do tej dentystki co dałam Ci jej numer??

camomile a bralas cos na te bole lekarz Ci cos przepisal ?
Bo ja bralam tylko no-spe ale nie zbyt mi pomogla

A dzieciaczki tak prawlidlowo wszystko przechodzi ale ja to zawsze tak panikuje

hej niewiem czy mozna powiedziec ze u nas lepiej ... tak wszystko ok Nadina troche steka ale te dwa zeby jeszcze jej wychodza i nie je nadzwyczajnie duzo ale dzis i platki z mlekiem i kanapke i jajo znjadla na sniadanie wiec widze ze apetyt jej powrocil no i pije dosc duzo nie daje mi znac ze cos ja boli tylko jak krzyczy to pokazuje na polika gdy sie pytam czy cos boli to tez pokazuje dziasla ... bylam u gp powiedzial ze infekcja byla wirusowa ze z uchem ok i ze mam poczekac do piatku jak wszystko sie rozwinie ... Nadia jednak ma goraczke i biedna w nocy sie budzila bardzo czesto z placzem i zaraz usypiala ... a mnie tez zaczela bolec gardlo ;/ ale mnie to czesto bolii bo mam jedna strone krtanii powiekszona od zawsze wiec czesciej choruje na gardlo i angine ... ;/ tak nie moge narzekac na Nadie choc jestem juz zmeczona psychicznie troszke ...

Alex ja nic nie brałam bo to nie zdarzało się często i nie było jakoś uciążliwe ale lekarze mówili że wszystko jest ok i że to normalne. Jak mi się Igor czasami naprężył to brzuch miałam twardy jak kamień a po kilku minutach wracał do normy.
Sylcia no mam jednak nadzieję że antybiotyk Was ominie. buziaki dla Nadinki

reklama
Do góry