Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo inne mamy tu nie zaglądają:-(
katar,nos zapchany do tego ząbkowanie ciekawa jestem co jeszcze się przyplącze.. 
Wiec wole nie ryzykowac.

od 3 lat mam zamiar go posłać do przedszkola, więc chce żeby po mału zaczął się przyzwyczajać do innych dzieci, bo jest strasznie nieśmiały, i tak na prawdę nigdy nie miał takiego kontaktu z rówieśnikami [kilka razy spotykałam się z koleżanką która miała córkę w jego wieku, ale to było sporadycznie na prawdę].
powiedzialam jej, ze przeciez zeby dostac Nin musze pokazac jakies zaswiadczenie, ze rozpoczynam prace, a ona, ze ona nie wie jak ta procedura teraz wyglada ale ona nie ma prawa przyjac kogos bez Ninu i koniec 

w nocy mial 39.6 C, pol nocy mu to probowalismy zbic, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej- chociaz praktycznie caly dzien mial temp w okolicach 38.6
jak mu nie bedzie sie polepszalo, to chcemy sie wybrac do pl pediatry prywatnie, bo do gp nie ma po co isc

A z tym NIN,to rzeczywiście babka jakaś nie w temacie,przecież to jest jasne,ze to pracodawca pomaga w uzyskaniu NIN i musi Ci wystawić list,ze jesteś u niego zatrudniona.Paranoja
Powodzenia w szukaniu&&&