• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorki maxin,ale ja uwazam ze jesli ktoras z dziewczyn chce przyjechac na spotkanie to nie ma problemu ;) miejsce przy stoliku na pewno sie znajdzie ;)

reklama
Ara nie o to mi chodzilo w moim poscie,mialam na mysli to,ze watek byl stworzony dla tego bo jest nas na tym watku wiece z Londynu i nam latwiej dojechac i sie zobaczyc,nie chcialm nikogo urazic,a tym bardziej aby ktos zrozumiec to co napisalm opacznie lub,ze nie chcialam aby ktos sie do nas dolaczyl z innego miejsca w Anglii.Apsolutnie nikomu nie zabraniam aby sie na naszym spotkaniu pojawil,jak tylko ma ochote jest mile widziany ;D nawet jak by mieszkal na koncu Anglii,ale wiem,ze jest czasmi ciezko dojechac osobom z daleka,no chyba,ze maja gdzie sie zatrzymac.Wiec dla mnie nie ma problemu kazdy moze przyjechac ;) ;) ;)
A Leedsana pytala:
Leedsana pisze:
ale tak na wszelki wypadek chcialam zapytac czy spotkania dotycza tylko Londynu??

pozdrawiam,
wiec odpowiedz jest,ze tak, tylko Lodnynu,nieprawda???sam tytul watku mowi,SPOTKANIA MAM Z LODNYNU,u tutaj walsnie sie spotykamy.Mozna zalozyc nastepny watek :SPOTKANIA MAM Z Anglii i tam sprobowac ,zobaczyc inne mamuski z UK.
Takze PRZEPRASZAM JAK KTOS ZOSTAL URAZONY ;)

Aro dzieki za wstawiennictwo :):):)... ale nie, nie poczulam sie urazona :):):)... nie jestem z tych obrazalskich ;)

pozdrowienia dla wszystkich :)

powoli sie szykuje do wyjscia. mam nadzieje ze nei ugrzezne w korku ... do zobaczenia o 13 :D

ja juz w domu. :D
dziewczyny, dziekuje wam bardzo, bulo super :D ciesze sie ze was poznalam, choc niewiele nas bylo. mam nadzieje ze nasteopnym razem grono bedzie troszke wieksze :) niech zaluja te co nie przyszly ;)

jeszcze raz wielka buzka dla was i milej resztu weekendu wam zycze :)

hej kobietki ;D
Dzieki za spotkanie,bylo MILUSINSKO.cIESZE SIE,ZE MIALYSMY OKAZJE SIE POZNAC I POROZMAWIAC ;D ;D ;D
Nastepne spotkanie bedzie pewnie w wiekszym gronie ,mam nadziej!!!!!!!!!!

ARA ,LWICA MAMCIE KOCHANE I SLICZNIE BRZUSZKI,CIAZA WAM SLUZY ;D ;D ;D
bETA TWOJ SYNEK JEST KOCHANY,TAKI UROCZY I GRZECZNY,ALE FLIRCIARZ Z NIEGO :D :D :D
Jestescie bardzo sympatyczne ;)

TRZYMAJCIE SIE CIEPLO
FOTKI DOLACZE W NASTEPNYM POSCIE,mam nadziej,ze juz niebawem intrenet do nas zawita,bo nie moge zyc bez niego,niewiem co sie na naszym forum dziej ::)
Uciekam bo czas w kajejce sie konczy.

pozdrawiam i sle mega CALUSKI ;) ;) ;)

reklama
Tak jak obiecywalm dolanczam fotki z naszego spotkania ;D ;D ;D

arailwicaoraztomcio3hi.jpg

ARA LWICA TOMCIO
araimaxin0io.jpg

ARA MAXIN
betaiara2gg.jpg

BETA ARA
lwicaimaxin3tc.jpg

LWICA MAXIN