Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czzzesc wam wszystkim mama , dziekuje rowniez ze spotkanie bylo bardzo fajnie , nastepnym razem bede tylko z coreczka bo moj facet czul sie bardzo nie swojo, a pozatym w ten dzien pozniej w restauracji oswiadczyl mi sie, bo w lipcu bedzie slub, i dlatego tez chcial szybciej uciekac , ale nastepnym razem zostane do konca bo bylo bardzo sympatycznie. pozdrawiam i dzieki jeszcze raz.:-):-):-)
LASKI PRZYPOMINAM SPOTKANIE 15 MAJA O 11.00 W HAYD PARKU,moze spotkajmy sie kolo stacji metra,co wy na to???
czy wogole ktos bedzie??????
ja jestem za ,mam nadzej,ze Natalcia poczuje sie lepiej ,od wczoraj ma goraczke i lekkie wymioty,wiec zobaczymy.Bardzo bym chciala jak nie mozemy przelozyc jak komus nie pasuje,
dziewczyny bardzo chcilabym z Wami sie spotkac, jednak w ten pt mam wizyte u dentysty, na ktora czekalam 2 tyg , a mam zainfekowanego zeba wiec sie niestety nie wyrobie. Ale bardzo bardzo bym chciala!!!Tymbardziej, ze tak dlugo mnie nie bylo i mialbym okazje poznac dziewczyny: