reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny kurujcie sie :tak::-D
A ja niewiem czy Daria bedzie dala rade jechac bo grypa ja zlapala,ale do pietku mam nadzieje ze sie wyleczy.
Ja takze jestem za nowym miejscem i z checia tam pojade:tak:

reklama
Dorcia - DZIEKI WIELKIE!Ja tez mam nadzieje,ze sie spotkamy znowu:tak:Wiesz jak to jest sama:jeden dzien chora straasznie a rano moze sie obudzic praktycznie zdrowiutenka,jak Lucy przed Mikolajkami:tak:
Maxin - zdroweczkaaaaaaaaaa!Bo musimy sie wszystkie spotkac przy kawusi;-):tak::-)
Kama - ja tez pelna zapalu do spotkanka:-)do zobaczenia,mam nadzieje;-)

Dużo zdrówka dla Maluszków, mam nadzieje że choróbska odejdą i spokojnie będziemy mogli się spotkać a dzieciaczki poszaleć:tak:.
Została jeszcze kwestia godz. i miejsca (myśle że przy jakiejś stacji było by super) spotkania się.
Ja proponuje godz 10.00, jak dobrze sprawdziłam to najbliższa stacja to Marble Arch i pisze że jest z 18min spacerkiem, ale to sprawdźcie czy dobrze zerkłam.

mamuska79-ja na 10 niemam szansy sie wyrobic,ale na 10.30 juz powinnam sie do toczyc:-)
a reszcie jak pasuje?

Dziewczyny a ja tylko moge powiedziec ze wam bardzo zazdroszcze:-( i jak olis wczesniej pisala mam nadzieje ze wkrotce nastepne spodkanko!!!!!!!!!!?:sorry2:

To moze o tej 10:30 i razem tam dotrzemy?To nikt nie bedzie musial bladzic;-)
U Nas ze zdrowkiem juz lepiej,bo noc byla przepieknie przespana i zero kaszelku i tylko dzis rano jakos powrocil ale duuuuzo lzejszy,wiec mysle ze damy rade:tak::-):-):-):-):-):-):-)
Maxin - Jak Natalka sie czuje?
Kama - no mam nadzieje,ze Daria da rade,bo miloby mi bylo Ja poznac:tak:Niech sie kuruje cieplutko i leczy do piatku:tak:

Duzo sdrowka dla naszych chorowitkow, kurujcie sie, aby byc pelnym sil na piatek :tak:
nam tez pasuje o 10.30, stacja Marble Arch :-) postaramy sie byc na czas, ale jakbysmy sie spoznili to prosze wasze tel kom na priv, zebym mogla was znalesc :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.