reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem nowa wiec chcialam sie przywitac i pozdrowic wszystkie mamy z Londynu;-)

reklama
Mamuska - chyba Nam spotkanko tym razem nie wyjdzie....Dziewczyny nie bardzo chetne:-( a i Krystianek chorutki:-(Przesunmy wiec to na kiedy indziej...Szkoda,bo moja mala musi sie znowu wyszalec:tak:

Kasiu masz racje, tym razem spotkanko nie wypali, mam nadzieje że po świętach będzie więcej chętnych :tak:, a Krystianek czuje się coraz lepiej, jak na razie daje tylko mleko i chlebek, dzisiaj zrobił ładną kupkę więc jutro zaczniemy spowrotem pomału jeść inne rzeczy :-)

witam.jestem (nowa) na tej stronce.Chetnie spotkalabym sie z mlodymi mamami na kawke czy tez na spacerek,sama jestem mamuską 11 miesiecznego Olka.Czekam na propozycje i pozdrawiam wszystkie mamuski gorąco:-)

Witam wszstkie mamy z Londynu :)

Ja rowniez jestem "nowa" i chetnie bym sie spotkala na " kawie" z innymi mamami ! Jestem mama 7 miesiecznego Eryczka :-) czekam na propozycje ;)

pozdrawiam

Hej kobietki dawno nie zagladalam do nas,chetnie wybiore sie na spotkanie z wami.
MOZE ZA TYDZIEN W PIATEK, 28 MARZEC???HOLLAND PARK???
KAZDEMU LATWO TAM DOJECHAC,ZNAMY JUZ TO MIEJSCE
CZEKAM NA WAS MAMUSKI;-)

LISTA:
maxin+Natalka

ps witam nowe mamuski i dzieciaczki

Hej ;)

Ja mieszkam na Sheperds Bush - West Londyn.
Niestety nie mozemy sie spotkac 28/03 bo bedziemy w Polsce ale po swietach jaknajbardziej!!!:-)

Pozdrawiam Cieplutko

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.