hej, witam po malej przerwie

ala_oli mam nadzieje, ze znajdziecie cos, ale tak jak pisala ktoras z dziewczyn- ja na waszym miejscu zarejestrowalabym sie w cansilu jako bezdomna. w takich sytuacjach, gdzie ludzie zostaja oszukani przez landlorda, sa spore szanse na dostanie mieszkania. a przynajmniej sporej doplaty do wynajmowanego. znajomy mial sie wprowadzic do mieszkania, a sie okazalo ze wlasciciel wynajal komus innemu. on sie dowiedzial o tym w ostatniej chwili, zostal bez dachu nad glowa, dostal mieszkanie zastepcze a w ciagu tygodnia normalne mieszkanie z cansilu. warto powalczyc.
coffee ja znaam tylko ginekologa we wschodnim londynie, ale moge z czystym sumieniem polecic. babka kompetentna, ma bardzo dobry sprzet, ceny tez dobre. za prowadzenie ciazy bierze 100f pierwsza wizyta, 70f kazda nastepna. w tym jest badanie, kamerka sprawdza szyjke (pierwszy raz widzialam taki bajer) i usg- zwykle i 4D. ja jestem bardzo zadowolona. przyjmuje tutaj
Zielona Przychodnia - Najwieksza przychodnia lekarska w Londynie i Manchester
nowa_mamo ja jestem nierozpakowana, 12tydz
i widze ze w sumie blisko siebie mieszkamy, ja jestem kolo Mile End
u nas po staremu, czuje sie nadal super, jutro mamy usg kolejne, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze dzidzius sie ladnie rozwija. po cichu nawet licze, ze moze uda sie juz plec zobaczyc

chociaz wiem, ze to raczej wczesnie... no, okaze sie.
trzymajcie kciuki