reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej jestem uff:happy2: jakoś mam problemy żeby się zalogować zbieram informacje jak się żyje w tym Lądku ? Jestem ciekawa jak się mieszka we wschodnich dzielnicach na razie typuje dwie Romford i Leytonstone może coś wiecie ? Jak najlepiej wynająć mieszkanie ?

alex .nikita Moje pociechy jeszcze nie są w wieku szkolnym .ADi ma 3 lata a Monia 6 miesięcy
aneta431 Ja mieszkam sobie w centrum Gdyni więc posąsiedzku .Ostatnio byłam z dzieciakami w parku kilońskim na pikniku rodzinnym .ok ide chachulkać

reklama
hejooo

ja słyszałam o wschodnim Londynie, że nie są to za ciekawe rejony... i że tam syf jest (żeby nikogo nie urazić ;) )

aneta ja mieszkam w Richmond ;) blisko mam Kingston też

u Nas oki doki ;)
wczoraj mała miała 1wsze szczepienie :)
wykąpałam ją i o 20:45 zasnęła do 1:40 , zjadła butle 120 ml ;) i spała mi do 6:30 !!
szok normalnie... ;)

kochana moja kruszynka :)

pozdrowionka ;)

Witam was
Pewnie wiekszosc juz mnie nie pamieta ale przez dlugi okres nie mialam internetu a teraz po przeprowadzce mam tyle spraw do zalatwiania ze nie wiem od czego zaczac.Postaram sie jak najczesciej zagladac do was jak tylko synek mi pozwoli bo ostatnio to razem z mezem kloca sie o komputer:-p

Anna Zuzanka
-Ja prawie caly czas mieszkam we wszchodzie.Najbardziej jednak podobala mi sie okolica Becton.W tej chwili mieszkam na Romford.Poprzednio mieszkalam na Leyton i szczerze piszac to nie mam zamiaru tam wracac tak mi sie podoba tutaj:-).Najlepiej poszukiwac mieszkan przez agencje bo jestes pewna ze za jakis miesiac nie pojawi sie jakis pan i kaze ci sie wyprowadzac:-(

kingusia ciesze sie,ze znajdzie sie ktos z kim moge sie spotkac :-) a wiesz moze czy jest gdzies basen gdzie prowadza zajecia dla bobasow? z checia poszlabym :tak:
Moze ktoras z mam chodzi na takie zajecia? jak one wygladaja i jak wasze dzieciaczki sie bawia ?:-)

czesc dziewczyny
u nas jakos powoli leci, troche sie najadlam nerwow, bo musialam zmienic GP- przeprowadzilismy sie pol roku temu i podalam im nowy adres i mnie wywalili bo za daleko :eek: niby nic takiego, ale przez ta ciaze i przez to, ze chce zmienic szpital, to sie zrobil troche problem... w koncu sie zapisalam do nowej przychodni, mialam dzisiaj wizyte u gp, ale skierowania do innego szpitala nie dostalam, bo babka sie nie orientowala, jak to zrobic i kazala mi pojsc do innej lekarki- ktora jest na zwolnieniu... boje sie, ze w tym tepie nie zdaze sie przpisac przed rozwiazaniem... ech...

KAma- mieszkasz na Romford, to moze bywacie w kidspace? my tam dosyc czesto jestesmy, mamy roczny bilet i jestesmy gdzies tak ze 2-3 razy w miesiacu.

kingusia, zalezy gdzie we wschodnim Londynie. miejscami pewnie jest nieciekawie, jak wszedzie. ja mieszkam w Tower Hamlets, zaraz przy Canary Wharf strasznie nam sie tu podoba i dobrze mieszka. najlepiej bysmy sie stad nie wyprowadzali, tylko mozliwe, ze na domek z ogrodkiem tutaj to nas niestety nie bedzie stac, co najwyzej na mieszkanie- zamierzamy kupic to w ktorym mieszkamy, ale kiedys w przyszlosci marzy nam sie troszke wiecej swojej przestrzeni, niz to nasze male patio.

aneta ja chodze z Pimpkiem na basen, mam tuz za rogiem wimbledon leisure centre, zajecia sa dwa razy w tygodniu przed poludniem, trwaja godzine a dzieciatko musi miec skonczone 3 miesiace. jest suuuuuuuuuper!!!!!! moj maluch istnego fisia dostaje w wodzie :-D

kingusia nie pamietam ile za same dzieciaczki, bo mam karnet i sama tez chodze plywac, ale chyba okolo 2-4 funty. najlepiej sprawdz w najblizszym leisure centre albo przez internet, co by nawet bylo niezle, bo odrazu mozesz sprawdzic gdzie jest najblizsze dla Ciebie z tymi zajeciami (nie wszedzie one sa)

reklama
dzieki :) z checia poszlabym na takie zajecia :-) a Twoj maluch nie bal sie? boje sie,ze moja mala bedzie plakala jak wejdziemy do wody...i jak to jest u Was z organizacja? ja nigdy nie moge zdazyc bo albo glodna albo trzeba przebrac...a zdazyc punktualnie na zajecia?!:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.