reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Wierka :-)
Ja dziś pobiłam rekord ze spaniem muszę z tym zakończyć tylko to nie takie łatwe... Chyba przemęczenie pogodą mnie tak kusi zostać pod kołderką i spać na ile mały zezwala;-)
Mój synuś coś ostatnio grzeczniutki ciekawe jak długo:baffled:

A jak Twoje chłopaki?

Hej olusia u nas spoko,chłopcy zdrowi odpukać,wiec i humor dopisuje:-) Pogoda dziś sie pięknie i słonecznie zapowiadała a teraz szaro się zrobiło i kropi buuuu ja chce wiosnę!!!!

Heh dziś już cieplej 12 st.,jak dotąd nie pada,ale ponuro,słońca raczej szybko nie zobaczymy:no: ech babie to nie dogodzisz:-D

Ślicznie dziś jest na dworze:tak: pięknie słońce świeci,ale jak wyszliśmy na spacer to myślałam ze nas porwie:-D
olusia a jak się ma Konradek? Zdrowiutki juz?

Tak szybko mu minęło teraz spokój i oby tak było. Jedynie to ta egzema mnie wykańcza którą ma.
Pogoda super była tylko gdyby nie ta wichura. Ale chyba znów idzie zimnica brrrrr:-(

olusia a jak to wygląda?? Moja znajoma mówiła,ze GP jej kiedyś przepisała taki super środek na to,bo jej córa miała,zapytam ja we wtorek o nazwę jak chcesz.

O pogodzie to nawet dzisiaj nie wspominam:-D

reklama
Takie plamy zaczerwienienia na skórze i szorstkie to w sumie jest. Jak możesz to zapytaj bo GP mi nic nie daje na to tylko ja zażyczyłam sobie to oliatum bo wcześniej dawał jakieś śmieszne kremy które kompletnie nie pomagały.Teraz i tak ma lepiej jak na początku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.