reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Manchesteru

Oj tak, pogoda sie cudna zrobila i oby sie nie zmienila, az zyc sie chce!:-)
Trzeba korzystac ze slonka na maxa bo tu ciagle go za malo. Ja nawet nad morze sie wybralam z moim meniem w sobote ale to jeszcze nie to, wichur na samej plazy byl okropny pomimo ze slonce swiecilo. Ale powiem wam ze plaza w Southport jest bardzo fajna (jesli nie bylyscie to polecam): piaszczysta, dluga na kilometry i dosc szeroka- jak dotad trafialam na plaze kamieniste w UK wiec bylam milo zaskoczona...no a dla dzieciakow to wielka frajda poklepac babki z piasku nad morzem :-)

reklama
a tak poza tym Dorin jakos sie do mnie odezwala ale jakos nie mozemy sie zgrac i sie spotkac. podobnp gdzies obok mnie mieszka ale jej ulicy nie ma na mapie wiec mysle ze to jest nowe osiedle ktore caly czas jest w budowie. ona jak narazie nie ma netu ale...
no wlasnie. znowu do niej napisze i sie umowimy na spacerek :))

Witam:-)

Pogoda nadal wspaniala, az nie chce sie wierzyc:-D
Mialam dzisiaj wizyte u midwife w szpitalu. Poczekalam se na nia godzine, ja to normalnie nie wiem po co oni wogole godziny spotkan ustalaja, skoro i tak ciagle sie czeka. I jak zwykle badaniecisnienia, krew, mocz, no a z tych przyjemniejszych to sluchanie bicia serduszka malucha no i na koniec mierzenie brzuszka.
A wlasnie jak zdecydowalyscie sie podac malenstwu witamine K?

Ehh, nie chce mi sie isc do pracy w taka ladna pogode:no: Ale juz niedlugo, hihi i bede miec mnustwo czsuna spacerki, zeby tylko wtedy pogoda byla:tak:

Pozdrawiam goraco wszystkich:-D

hej:-)

No ja tez oczywiscie nie mam nic przeciwko podaniu witaminy K, tylko zastanawiam sie w jaki sposob to zrobic. Czy jednorazowo w zastrzyku, czy doustnie?

pozdrawiam

Hej Hej:) coprawda bez gipsu...ale z nogą nie za wesoło..wciaż nie schodzi opuchlizna- Byłam u 3 lekarzy - postawiono dwie rozne diagnozy, wieć powędrowałam prywatnie na usg.okazało sie, ze zdecydowanie za krótko nosiłam gips..
no, ale we wtorek(jak nic sie nie zmieni)..ruszamy w drogę:)
POZDRAWIAMY!!!

Rusalka to pewnie jestes bardzo podekscytowana wyjazdem, pamietam jak to bylo ze mna kiedy sie szykowalam do UK no ale to bylo juz prawie 5 lat temu...az trudno uwierzyc jak ten czas pedzi...

Hej:-)
Jutro pierwsze urodzinki Zuzi oraz piata rocznica slubu R.usalki. Wiec dziwczyny pewnie nie bedziecie mialy czasu jutro na odwiedzenie BB, to ja juz dzisiaj skladam Wam zyczenia:

Wszystkiego naj naj najlepszego,
duzo zdrowka, szczescia i usmiechu,
tylko Dobrych ludzi wokol Was,
spelnienia wszystkich marzen
i oczywiscie nagromadzenia nowych na przyszly rok
!

Tak wiec zycze udanej zabawy!!!

pozdrawiam goraco

Ewiki co za mila niespodzianka :))
Zuzia bardzo dziekuje za zyczenia
ja wlasnie juz upieklam biszkopt na tort i wymyslilam ze zrobie z niego motylka... zobaczymy jak wyjdzie. po weekendzie powklejam zdjecia :)
udanego weekendu Wam zycze

R.Usalka od nas tez przyjmijcie najszczersze zyczenia. oby nastepne lata byly rownie wspaniale jak dotad... (tak mysle ze byly one wspaniale ;) )

reklama
Do góry