reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Pandorka, co to znaczy? Mam nadzieje ze fasolka w drodze:tak:Napisz szybciutko czy juz jestes brzuchatka czy nie. No bo nie wiem czy mam gratulowac czy dalej kciuki trzymac!

pozdrawiam

hej

Pandorka nie wiem kto to wymyslil ze zchudniecie pomaga w zafasolkowaniu, ale dla mnie brzmi to bynajmniej dziwnie. I to jeszcze 20 kilo!
Tak czy siak sprobowac warto, bo to zawsze jakas szansa, albo szybko zmienic doradce fasolkowego;)
Ja i moj brzuch trzymamy kciuki jeszcze mocniej. Nie poddawaj sie! Grunt to pozytywne myslenie! Napewno niedlugo i bez diety zobaczysz 2 kreseczki:tak:

pozdrawiam

hej

Pandorka nie wiem kto to wymyslil ze zchudniecie pomaga w zafasolkowaniu, ale dla mnie brzmi to bynajmniej dziwnie. I to jeszcze 20 kilo!
Tak czy siak sprobowac warto, bo to zawsze jakas szansa, albo szybko zmienic doradce fasolkowego;)
Ja i moj brzuch trzymamy kciuki jeszcze mocniej. Nie poddawaj sie! Grunt to pozytywne myslenie! Napewno niedlugo i bez diety zobaczysz 2 kreseczki:tak:

pozdrawiam

Napewno otylosc zmniejsza prawdopodobienstwo zajscia w ciaze!!:zawstydzona/y:
Pozdrawiam.

Pandorka - najwazniejsze i tak - POZYTYWNE MYśLENIE!!!

no i wiem kiedy będę w UK na 100%(no hcyba, zę coś jeszcze zapakuję sobie w gips:szok:..3-5 kwietnia:)!!!!2007

Pandorka - najwazniejsze i tak - POZYTYWNE MYśLENIE!!!

no i wiem kiedy będę w UK na 100%(no hcyba, zę coś jeszcze zapakuję sobie w gips:szok:..3-5 kwietnia:)!!!!2007

Hello,jestescie tam w ogole??? napisalam juz dawno i nic, buuu. Ok, jestem new, mieszkam pod Manchester, ale czesto tam bywam. Spotykacie sie na jakies spacery z dziecmi? pozdrawiamCat

Witam
dawno mnie nie bylo na BB ale Zuza moja jest coraz bardziej absorbujaca i do tego zaczynamy jeszcze przygotowania do 1. urodzinek Zuzi :tak: .za bardzo miejsca nie mamy w domku ale pare osob sie zmiesci wiec robimy male party.
wszystko Zuzia chce robic z mamusia i do tego jak ja nie wezme chociazby do kuchni ze soba to wszaski i piski na calego :wściekła/y: dlaczego ja zostawilam ?? :confused: ale i tak z kazdym dniem jest coraz bardziej kochana.....
ostatnio zrobilismy male przemeblowanie w pokoju i Zuzia uczy sie spania sama (czyli bez nas) na wlasnym lozku. marnie to wychodzi bo kilka razy w nocy musze wstawac i klasc sie obok aby mogla zasnac :-( alwe mam nadzieje ze niedlugo sie nauczy.
chodzic nie chce sama-woli na raka chocaz pare kroczkow zrobi
a do tego jeszcze pare razy w tygodniu chodzimy na rozne play group dla dzieci gdzie oswaja sie powoli z innymi dzieciaczkami.

Pandorka nieprzejmuj sie waga.tak jak napisala ewiki zmien moze lekarza... moja kolezanka tez dlugo nie mogla zajsc w ciaze i w koncu lekarz powiedzial jej ze musi troche schudnac-wiec ona poszla do innego specjalisty, ktory jej pomogl.dzisiaj razem z mezem sa szczesliwymi rodzicami od 4 miesiecy :tak: . wiec trzymamy KCIUKI!!!!

Rusalka fajnie ze juz przyjezdzasz. musimy zorganizowac jakies spotkanko i mam nadzieje ze tym razem bedzie nas wiecej :-D i wiecej tez dzieciaczkow
Ewiki milo wiedziec jak wygladasz ;-)

Witam nowe mamusie na forum i mam nadzieje ze czesto bedziecie nas odwiedzac.

a tak wczoraj Zuzia pomagala mi robic nalesniki :-D

Zuzia niedługo konczy roczek:) a ja tego też dnia mam 5-tą rocznicę slubu:)
heh- planowaliśmy ją już spędzić w UK..ale wyszło inaczej:/..wciaz mam ten nieszczesny gips..ale już jutro mam nadzieję sie go pozbędę(inaczej sama sciągnę)- bo już 2 dni po terminowym jego ściągnięciu z nim smigam-kuśtykam:)

co do spotkania - jak najbardziej jestem za!!!:tak::tak::tak:

reklama
Witam:-)

Hej Zuzia24 z tej twojej corci to niezly kucharz:tak:I jak ladnie pomaga mamie:-D No i Ciebie tez milo zobaczyc, bo na tamtych zdjeciach ze spotkania to Cie za bardzo nie bylo widac:-)
Trzymam kciuki zeby corcia polubila spanie sama.

Hej R.usalka, ty juz na pewno bez gipsu smigasz:-) mam ndzieje ze juz nic Ci sie niedobrego nie przydarzy i szybciutko Cie zobaczymy. A wlasnie, jak juz o widzeniu - moze wstawisz jakas fotke Ciebie i corci?

Cat poki co musisz sie nami zadowolic:-) Ja ciagle mam nadzieje ze zalozycielka tego forum - Dorin- kiedys sie odezwie, ale jak narazie to nie bylo jej tu od roku:no:
Moje dzieciatko jeszcze w brzuchu, ale jakby co to brzuch tez mpge wyprowadzic na spacer. Mysle ze niedlugo zorganizujemy jakies spotkanie:-)

Neeta co tam u ciebie i brzuszka? Taka ladna sie pogoda zrobila ze jakos lepiej sie czuje, mam nadziejeze ze Wy tez cieszycie sie slonkiem.
Ja ma w srode spotkanie w szpitalu. Ciekawa jestem czy to szybko zalatwie, czy bede tam siedziec tak jak ostatnio? Mam w tym tygodniu ytroche wiecej wolnego to postaram sie cie wreszcie dopasc na gg.

Pandorka, piekne sowaczki sobie sprawilas:-)

Eterniyt_666 mam nadzieje ze nuda juz minela. w taka fajna pogode nie mozna sie nudzic:-D

Pozdrwaiam wszystkich goraco:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry