reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Manchesteru

Hej:-)
Eternity_666, no zdjecia superrrr! Dziweczynki duze i male tez:tak: To musialo byc naprawde udane spotkanie:tak:Corenki przesliczne, mamusie usmiechniete, az milo popatrzec:-)

Pandorka, cos strasznie malo sie odzywasz. Caly czas trzymam kciuki za zafasolkowanie:-) Zapraszamy czesciej:tak:

Zuzia 24,. Ty sie nie daj tak zwodzic jakims baba w recepcji, po prostu zarzadaj wizyty i tyle, a jak beda cos jeczec to powiedz ze chcesz rozmawiac z lekarzem a nie z nimi. Dobrze wiem ze panie w recepcji zawsze sa najmadrzejsze i strasznie upierdliwe, ale po prostu trzeba byc upartym! wcale nie musisz sie tlumaczyc dla czego chcesz miec wizyte. Powodzenia!

R.usalka, a co tam u Ciebie? Chyba nacieszylas sie juz mezem, hihi. Czyli teraz pewnie pakujesz wszystko:-)Kiedy przyjerzdzacie???

pozdrawiam

reklama
Pandorka, cos strasznie malo sie odzywasz. Caly czas trzymam kciuki za zafasolkowanie:-) Zapraszamy czesciej:tak:

Kurcze no to misie oberwalo:szok::eek:;-)
Powiem szczerze ze wiekszosc mojego BBmowego czasu spedzam na staraczkach an glownym, choc tego czasu nie jest tak znow wiele. Ze mna to jest tak, ze pracuje po 12 godzin i czesto nie mam juz poprostu sily czytac wszystkich watkow, a na drugi dzien zapominam:dry:
Postar:dry:m sie odwiedzc Was czesciej. Buziam i zycze kolorowych snow

Alo:-)

O matko, Pandorka to kiedy ty masz czas na starania o fasolke? teraz to musze 10 razy mocniej kciuki trzymac! No podziwiam cie, jak ty 12 godzin pracujesz, pewnie najkrucej godzine muszisz poswiecic na dotarcie tam i z powrotem, do tego gotowanie, pranie, sprzatanie..............i cala reszta. Czy ty dzieewczyno wogole sypiasz? Mam tylko nadzieje ze nie pracujesz 7 dni w tygodniu;-)Dbaj o siebie bo niedlugo fasolka zakielkuje i musi miec tam u Ciebie jak najlepiej:-)

Pozdrawiam goraco wszystkich

Alo:-)

O matko, Pandorka to kiedy ty masz czas na starania o fasolke? teraz to musze 10 razy mocniej kciuki trzymac! No podziwiam cie, jak ty 12 godzin pracujesz, pewnie najkrucej godzine muszisz poswiecic na dotarcie tam i z powrotem, do tego gotowanie, pranie, sprzatanie..............i cala reszta. Czy ty dzieewczyno wogole sypiasz? Mam tylko nadzieje ze nie pracujesz 7 dni w tygodniu;-)Dbaj o siebie bo niedlugo fasolka zakielkuje i musi miec tam u Ciebie jak najlepiej:-)

Pozdrawiam goraco wszystkich
Nie no na szczescie pracuje 4 dni w tygodniu! Czas na fasolkowanie zawsze sie znajdzie jakos, ale czasem trzeba zrobic sobie odskocznie od kompa i po prostu w ogole go nie wlaczac. Buziam mocno!

Wiiitaaam!!!

dziewczęta u mnie to dopiero jak nie urok to.............
mam nogę w gipsie!!!!!! schodziłam po schodach niosac małą na rękach i bach- jej nawet nie wypuściłam -dzięki Bogu- a sama lezałam jak dłuuuga- silne skręcenie stawu skokowego- pękła torebka stawowa- i bucik gipsowy-................a w zaiazku z tym - wciąż w POLSCE!!!!!!!!!!!!!!! jakieś fatum..............

co do zdjęc - miło Was poznac:)

a odnosnie pytania o dodatkowych kg w czasie ciąży - to u mnie było mało- bo przytyłam nawet niecałe 10 kg..no, a teraz jestem 4 na minusie..i mała dalej mam na cyciu....a to najlpesza odciągarka tłuszczu:-D

POZDRAWIAMY!!!!!!!!I MOCNO śCISKAMY!!!

Aloooo:-)
Oj R.usalka to rzeczywiscie jakos pod gorke Ci sie ulada. Ale cale szczescie ze corci sie nic nie stalo;-)Bo z tego co napisalas to wygladalo to bardzo niebespiecznie:szok:
Jak dlugo bedziesz miala ten gipsowy bucik?

Hej dziewczyny weekend juz wiec pewnie bedzie cichutko na BB. Chociaz moze ta paskudna pogoda sprawi ze tu zajrzycie:)

Pozdrawiam wszystkie mamusie, dzieciatka i mamusie 'to be'

Boze czy tylko ja tu jestem gruba?! buuuu:no::wściekła/y::sad: wpadne w jakas depresje!!! nie zadaje sie z wam chudzielce... znajde sobie jakies grube kolezanki!:-p:oo2: ide pocwiczyc nara laski nebeski

Boze czy tylko ja tu jestem gruba?! buuuu:no::wściekła/y::sad: wpadne w jakas depresje!!! nie zadaje sie z wam chudzielce... znajde sobie jakies grube kolezanki!:-p:oo2: ide pocwiczyc nara laski nebeski

:-D :-D :-D :-D i jak Ci wychodza cwiczenia???? mi tez jeszcze duuuzo zostalo sprzed ciazy wiec moja kolezanka mozesz byc :cool2: a Panie powyzej poprosimy o zdjecia abysmy wiedzialy z kim piszemy :confused: a co do cwiczen to jutro ide z przyjacioka na Body Condition-uff juz dawno nie bylam wiec zakwasy beda murowane :baffled:

Hej:-)
No ja to jeszcze moge byc baaaardzo gruba:tak:W koncu mam jeszcze 3 miesiace na tycie, hihi.
Postaram sie zrobic jakas fotke, aktualna, hihi, zeby kazdy kilogramek bylo widac:-D

pozdrawiam

ps. A tak poza tym to eternity 666,wcale nie jestes duza.

reklama
Ta jasne Zuzia 24 Ty to jestes bardzo gruba rzeczywiscie!!! jaja se robisz! zreszta sama pisalas ze Ci zostalo tylko 4 kilogramy do zrzucenia...to tydzien(no moze 2) roboty i juz... tez bym chciala miec do zrzucenia 4 kilo:tak::baffled::sick: a mam 40!!!! hehe nie no az tak zle nie jest ale jest zle:-:)baffled:
Ewiki Ty jestes w ciazy to sie nie liczy! hehe:) W ciazy to jest fajnie bp nawet jak masz d...pe jak stodola to ci mowia ze to nieprawda bo w ciazy jestes:-), potem mowia ze niedawno urodzilas dziecko.... a potem juz nic nie mowia:-D hehe
3 majcie sie chudzielce i ciezarne;-)

Do góry