reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Manchesteru

Magda dobrze wszystko opisalas... wlasnie tak bylo a dzieciaczki jednak jeszcze sa w takim wieku ze rowiesnicy nie za bardzo ich interesuja-wola sie bawic sami. mam nadzieje ze wstawisz zdjecia ktore porobila Agata bo tez jestem ich ciekawa :tak: . a z tym dojazdem to rzeczywiscie lipa :baffled: . myslalam ze bedzie lepszy ale jakos dalam sobe rade;-) . ale nastepnym razem wybierzemy sie gdzies indziej gdzie wiecej autobusow jezdzi i czesciej niz jeden na godzine:szok:

a mi cos dzisiaj Zuzia biegunki dostala :no: :wściekła/y: i mam nadzieje ze to zaden wirus tylko zabki :confused: i jeszcze na dodatek jutro mamy szczepienie. zobaczymy jak sobie maz poradzi:eek: bo ja jutro caly dzien w collegu.

reklama
Ano Kaja miala biegunke kilka razy i po jednym dniu przechodzila... mam nadzieje ze Twojej tez przejdzie szybko! jak tylko wezme zdjecia od Agaty to wkleje...widzialam sie z nia dzis ale zapomnialam calkiem moze jutro albo pojutrze:)

... myslalam ze przeszlo bo rano nic nie bylo i gucio :wściekła/y: jednak caly czas jeszcze ma:-( az mi jej szkoda tak sie meczy:-( i w dodatku w nocy dostala goraczki i nici z naszego szczepienia. nic nie chce jesc i o tyle jest dobrze ze chociaz pije.oj ja to sie mam z tymi chorubskami od nowego roku:-( ciagle cos jest:baffled:
wlasnie mi na kolankach zasnela pomimo tego ze godzine temu wstala z popoludniowej drzemki...

hej!Kaja tez ma... dzis dostala i Kornelka tez ma! to chyba jakis wirus! Agata poszla wlasmie do lekarza z Kornelka mam do niej zadzw potem, to ci napisze co jej powiedzial.

Hej.
O matko jak mi zal tych waszych dziewczynek. Na pewno strasznie sie mecza, bidulki. Mam nadzieje ze to nic powaznego i szybciutko im to przejdzie. :tak:

No i byla u lekarza i powiedzial jej ze to grypa zoladkowa:( panuje wirus :sick:
Agata pytala sie lekarza czy ja musze z Kaja przyjsc i powiedzial ze nie trzeba, tylko pic trzeba dziecku dawac zeby sie nie odwodnilo... mam nadzieje ze przejdzie im szybko:tak:
3majcie sie

Witam:-)
Dla odmoiany mamy dzisiaj piekny dzien:tak:I moze dziewczynki tez wam juz ozdrowialy. Ehh chyba przejade sie do centrum, jakos trzeba wykorzystac taki ladny dzien:)
A wy dziewczyny na pewnona spacerkach z corenkami. No to ja tez misze przewietrzyc brzuszek, niech siecieszy slonkiem, bo nie wiadomo kiedy znowu bedzie tak przyjemnie grzalo.

buziaki

To moja Kaja jak ja na chwile spuscilismy z oczu...:D Sudokremem sie wysmarowala cala:)
Zdjec od Agaty nie mam jeszcze bo jej Kornelka chora i sie z nia nie widzialam:( A jak tam ZUZA? lepiej juz? Kaji nic nie jest jak narazie.
Buziaki
DSCN2845.jpg

reklama
hahahaha Eternity te pierwsze zdjecie Kaji jest swietne. moja Zuzia tez nauczyla se juz otwierac Sudokrem i zdazyla tylko raczki w niego wsadzic jak odwrocilam sie po pieluszke :tak: :-D :-D :-D

a Zuzia tak sobie:no: wczoraj do biegunki doszly nudnosci :wściekła/y: . noc straszna byla ale mam nadzieje ze przejdzie juz jutro mojej bidulce :sick: tak bardzo jest mi szkoda jej. ale widze tez dodatkowo ze az cztery zeby jej ida naraz :szok: wiec moze dlatego tak ciezko nam przechodzi to :confused:

Do góry