reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
hej hej:0 mój mąż przyjechał z Austrii no i ...z nim spędzam każdą wolną chwilke, przez co tylko tęssskniłam za BB:/..
jeszcze troszkę i juuuż jedziemy..wiec na spotkanie to i ja sie piszę..szczególnie, ze muszę się jakoś tam odnaleźć ..Poki co ta przeprowadzka mnie jakoś przeraża..ufff..Mam nadzieję, ze sobie damy radę :eek:

Witam.
Mialam dzisiaj wizyte u mojej midwife w GP. Bardzo mila kobietka. Oczywiscie sluchalam bica serduszka mojej kruszynki, co powiem szczerze bardzo mi pomoglo. bo ostatnim czasem bylam ciagle w ruchu i mojeje malenstwo nie kopalo mnie za czesto, wiec juz jakies czarne mysli sie pojawialy:zawstydzona/y:Ale teraz jestem zadowolona:) No i jutro caly dzien leniu****e:tak:Dzisiaj zrobie sprzontanko, pranko i cala reszte, a jutro leze z brzuszkiem do gory calutki dzien:-)
Rozmawialam dzisiaj z mama i bardzo milo mnie zaskoczyla. Na poczatku troche malo entuzjastycznie myslala o przyjezdzie do mnie kiedy maluszek sie urodzi. a teraz to juz planuje ze musi troche przed porodem przyjechac, hihi. Nie moze sie juz doczekac pierwszego wnuczka, hihi.
To takie mile jak cala rodzinka szczerze oczekuje narodzin:-DKochani sa.

ale jak zwykle sie rozwlekam....

Dziewczyny i co z tym spotkaniem?

pozdrawim

witam
Ewiki bardzo fajnie ze wszystko ok z dziidzia i ze jestes juz spokojniejsza bo szczerze mowiac stres w ciazy nie jest wskazany :no: :tak: i bardzo dobrze ze przyjezdza do Was Twoja mama bo na poczatku przyda sie pomoc-chociazby odrobine...

a co do spotkanka to my z Eternity i jej kolezanka spotkalysmy sie wczoraj i bardzo fajniutko i milutko bylo :happy: i dzieci sie pobawily i my troszeczke pogadalysmy i w ogole super ;-) :-) jestem bardzo zadowolona (moze w przeciwienstwie do Eternity bo sie nic nie odzywa :confused: :laugh2: ) ale mam nadzieje ze to nie bedzie jedyne spotkanie i ze umowimy sie wkrotce znowu i ze dolacza do nas rowniez inne mamy!!!!!:angry: :rofl2: :rofl2:
bylam dzisiaj na zajeciah dla dzieciaczkow w Sure Start i bylo fajnie, w koncu Zuzia bedzie miala jakis kontakt z innymi dziecmi i w ogole z kims innym niz domownicy :cool2:

Hej to ja:) No bylo spotkanie.... fajnie bylo tylko ten dojazd bez samochodu to koszmar!ja chce miec autoooooo!!!!!! no niewazne:baffled:
No to spotkalysmy sie z Zuzia24 Trafford Centre pod Bootsem, chwile szukalismy tego miejsca, potem cos zjedlismy i weszlismy do bawialni. To miejsce jest kolo tego statku wielkiego co naokolo sa bary z jedzeniem (jakby ktos szukal).
Szczerze powiem ze dzieciaki nie byly chyba soba bardzo zainteresowane, szczegolnie moja Kaja, ktora okazala sie straszna cykora, bardziej byla zainteresowana doroslymi niz dziecmi:tak: podrywaczka mala:)
Dzieci pobawily sie troche nowymi zabawkami, troszke z ze soba i czas bylo sie zbierac:eek:
Mi sie podobalo. Milo sie spatkac z innymi mamami i zobaczyc w jaki one sposob wychwuja dzieci. A co sie okazuje co jedna to ma swoje sposoby i teorie:laugh2: no i dobrze! Bo kazda mama wie co dla jej dzieka najlepsze, nie?:-) Tylko zeby nie zatracic siebie w tym wszystkim... to tez wazne. My tez jestesmy wazne, nie tylko dzieciaki.:tak:

No to kobitki do nastepnego:)
ps. Marysia milo Cie bylo poznac:)

Witam:)

Ciesze sie dziewcyny, ze wam sie tzak swietnie spotkanie udalo:-) No i mam nadzieje ze na nestepne to juz i mi sie uda wybrac.:-)
A nie zrobilyscie czasem jakis zdjec? Bo bardzo chetnie bym Was zobaczyla;)

pozdrawiam Was goraco

reklama
Do góry