ewiki
Fanka BB :)
Hej R.usalka co tam u ciebie? Dlugo sie nie odzywasz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Macie juz jakas date wyjazdu?
Ale teraz jestem zadowolona
Dzisiaj zrobie sprzontanko, pranko i cala reszte, a jutro leze z brzuszkiem do gory calutki dzien:-)
Kochani sa.
i bardzo dobrze ze przyjezdza do Was Twoja mama bo na poczatku przyda sie pomoc-chociazby odrobine...
i dzieci sie pobawily i my troszeczke pogadalysmy i w ogole super ;-) :-) jestem bardzo zadowolona (moze w przeciwienstwie do Eternity bo sie nic nie odzywa
) ale mam nadzieje ze to nie bedzie jedyne spotkanie i ze umowimy sie wkrotce znowu i ze dolacza do nas rowniez inne mamy!!!!!

podrywaczka mala
no i dobrze! Bo kazda mama wie co dla jej dzieka najlepsze, nie?:-) Tylko zeby nie zatracic siebie w tym wszystkim... to tez wazne. My tez jestesmy wazne, nie tylko dzieciaki.