reklama

Mamy z Manchesteru

Hej
Eternity no i jak tam po wizycie w GP? Mam nadzieje ze cie pozytywnie zaskoczyli i nie przepisali ci paracetamolu:-p

Ania P co tam u ciebie, bo to juz przeciez koncoweczka.

pozdrawim

reklama
No dali tez ale nawet mnie zaskoczyli....
Wiec tak...poszlam do GP a ten mnie skierowal do szpitala bo powiedzial ze to za duze jest na leczenie antybiotykami i ze w szpitalu mi to przetna i wyczyszcza. No wiec poszlam i siedzialam w poczekalni Emergency department 2,5 h bo nie bylo chirurga:-( a w ciagu tego czasu to samo peklo i wycieklo wszystko... oblesna sprawa:crazy:
ale tak czy inaczej mnie chcieli wziac na oparacje pod pelna narkoza!i musialabym zostac w szpiatalu ze 2 dni...:eek:wiec stwierdzilam ze skoro peklo to niech dadza mi antybiotyk i jak do poniedzialku sie nie poprawi to bede musiala isc na ta oparacje...:baffled:
no to wszystko:-D
wiec nawet musze powiedziec ze nie jest tak tu zle, bo w polsce postapili dokladnie tak samo bo juz raz to mialam tylko wtedy nie mialam dziecka i sobie moglam siedziec w szpitalu do woli...;-)
dobra spadam do mojej marudy ktorej wychodza 4 zeby naraz i sie strasznie zlosci...:-(
papa

Czesc dziewczyny to ja Ania nie odzywaala sie dosc dlugo bo juz mam swojego Aniolka ma na imie Zuzia:-). Wzielo mnie 23.07 w nocy o 1.30 a urodzilam o rownej 6.00 rano mala jest sliczna wazyla 3kg takze maluszek niesamowity, dostala 10 punktow;-)takze jestesmy oboje z mezem przeszczesliwi. Rodzilam w Saint Marys sluchajcie bylam tam az 5 dni, poniewaz stracilam mase krwi i musieli zrobic mi transfuzje, jestem strasznie zadowlona ze szpitala i opieki narawde. Obecnie jestem juz w domku z mala, Zuzia juz urosla;-)i wszytsko jak narazie w porzadku dochodze do siebie. Same wiecie, ze dzieciak dodaje szybko sil!!!. odedzwe sie musze konczyc bo maly glodomorek domaga sie jedzonka pozdrawiam wszytskie mamusie.... koniecznie musimy zorganizowac jakies spotkanie!!!:happy:

Hej

Ania wielkie gratulacje!!!! Oby Zuzia duzo spala i rosla jak na drozdzach:tak:
Fajnie ze mamy kolejna dziewczynke. Corenki nasze beda mialy sie z kim bawic;-)

Eternity poprawilo Ci sie mam nadzieje.

A ja jestem juz sama z moja Juleczka. Mama poleciala w sobote, smutno sie jakos teraz zrobilo. Ale moze w listopadzie znowu nas odwiedzi. Nie ma to jak pomoc mamusi:tak: Masc na odparzenia od health visitor bardzo pomogla Julci i prawie sie juz pozbylismy tych paskudnych odparzen:-)
No a ja obcielam wlosy na kruciutko:-) Terazwizyta w lazience jest badzo krutka.

Neeta, Nafnia jak tam corenki???

Pozdrawiam wszystkich goraco

AniaPietra GRATULACJE!!!!!:-)
haha jakis urodzaj na dziewczynki, teraz jakis chlopiec moglby sie urodzic...:tak:

no a u mnie bez wiekszych zmian: na nic nie mam czasu, nawet na zagladanie na forum :-( teraz moja mala spi ale pewnie za 5 minut sie obudzi tak wiec korzystam z chwili ;-)
Ciagle mecza ja kolki a ja odliczam tylko tygodnie bo podobno przechodza ok 3 miesiaca zycia dziecka, chociaz ostatnio rozmawialam z jedna mama i wcale mnie nie pocieszyla- jej synek mial kolki do 8 miesiaca zycia :szok::szok:

...no i mamy nadzieje, ze uda nam sie jednak pojechac do Polski we wrzesniu, wpadlam na pomysl zeby postarac sie o tymczasowy dowod osobisty dla malej, ktorego zalatwianie trwa ok miesiaca(bo na paszport wieki trzeba czekac!!!) trzeba tylko upowaznic kogos z rodziny w Pl i zalatwiac wszystko przez ta osobe. W sobote spotkalismy sie z konsulem, ktory nam poświadczyl własnoręczność podpisu na udzielanym upowaznieniu no i zobaczymy co z tego wyniknie...

Ewiki wklej jakas fotke z nowa fryzurka :-)

hej
ania pietra gratulacje coreczki
neeta nasza Natalka tez malo spi ja to nazywam pieciominutowki, napisz dokladnie jak zalatwiasz ten tymczasowy dowod, bo ja tez nie chce czekac do grudnia z wyjazdem
ewiki dobrze ze odparzenia zniknely, moja mama tez juz niedlugo pojedzie , a ja nie wiem jak sobie wtedy poradze:szok:

pozdrawiam, musze konczyc bo biegne do Natalki

Hej:-)

Neeta, tak mi szkoda twojej Darii. Moze probuj jakis srodkow na kolke. Jest ich tyle rodzajow - moze ktorys pomoze. Trzeba jakos ulzyc malutkiej. Albo moze kombinuj cos ze swoja dieta. Moja Julcia wczoraj nie chciala spac przez caly dzien bo ja zjadlam melona:zawstydzona/y: To samo miala kiedy wypilam mleko. Tyle tylko ze po takim dniu Julka poszla spac o 22 i wstala dopiero o 6 rano. Juz dawno sie tak nie wyspalam:tak:

Nafnia oj strasznie smutno jest kiedy mama wyjerzdz:-(

No a to moja nowa fryzura:szok:

Zobacz załącznik 47591

pozdrawiam wszystkich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry