AniaPietra
Zaciekawiona BB
Witaj Dorin staniki do karmienia mozesz kupic w Mothercare sa na dziale ciazowym napewno. Lece troszke posprzatac poki moja Zulka zasnela pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania na kiedy masz termin?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Podawalam Nicolce od początku na łyżeczce silikonowej bezpośrednio do buzi (ona to bardzo lubila
). Teraz też przywiozlam ze sobą, ale tylko 1 butelkę :-(, bo lekarz mi tylko 1 zapisał, ale to na długo wystarcza, więc moze zdążę do tego czasu pojechać do Polski, albo poprosze kogoś zeby mi zalatwil i przysłał.
tylko jakos weny nie mialam aby cokolwiek napisac
. jak tak czytam o problemach Waszych coreczek ( bo nie ma tutaj zadnego chlopaczka
) to bardzo sie ciesze ze ja mam juz to za soba 
.
Teraz wszystko mozna kupic
No a jak nie to moja mama za miesiac gdzies bedzie mi wysylac paczke to nie bedzie problemu zeby wlozyla witaminke dla was
zreszta ma to po mamie:-)
Zaczyna tez juz przesypiac noc i mam nadzieje ze juz tak zostanie. Kapciamy sie okolo 9-tej, potem ostatnie karmienie, usypianie i budzi sie przewaznie o 6-tej.
Ma jakas infekcje w buzce - to ponoc to samo co miala w pachwinkach i juz wtedy health visytor powiedziala ze w buzce tez bedzie:-(no i jest. Bidulke boli jezyczek i jak jest bardzo glodna to placze przy karmieniu:-(No ale mamy zel do buzki i remik na sutki wiec mam nadzieje ze niedlugo pozbedziemy sie tego paskudztwa. No a z tym zelem to nie wiem kto to wymyslil
No bo jak mozna takiemuy malenstwu smaowac buziunke? Ehh. Nakladam ten zel na smoczek i jej daje, mam nadzieje ze to dziala.