Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie spodziewalam sie ze tak szybko
Jedno cholerstwo sie skonczylo (mam na mysli kolki) a nastepne przed nami... Od 3 dni moja mala marudzi, poczatkowo myslalam ze to ciagle kolki ale nie kulila nozek tak jak to zwykle robila przy kolkach i wczoraj zauwazylam ze nerwowo wklada piastki do buzi i placze,slini sie przy tym niesamowicie, poza tym bol sprawia ze nie moze sie bidulka najesc, co chwila wypluwa cyca i odwraca glowke na boki. Juz myslalam ze troche odpoczniemy od placzu a tu prosze...:-(
Przez co Julka nie chce jesc z cycusia, bo jak nie jest pelny to chyba za daleko go wciaga do buzi i powoduje to u niej odruch wymiotny. Tak wiec odciagam ile tylko moge i daje jej z butelki, ale odciaganie nie pobudza tak dobrze laktacji
No coz bede walczyc ile sie da.
, moja w nocy ladnie spi, budzi sie 1-2 na jedzenie, ale w dzien tylko na spacerze albo na mnie, a jak ja klade do lozeczka to strasznie placze i w koncu robi mi sie jej zal i ja biore, wiem ze chyba nie powinnam
...ale ona tak na mnie patrzy blagalnie:-