reklama

Mamy z Manchesteru

sylciak - herbatka jest firmy Hipp, na opakowaniu jest napisane: "Herbatka dla kobiet karmiacych. Herbatka ziolowa z anyzem, koprem wloskim i kminkiem pobudzajaca laktacje":tak:.
Jak dotad to ja jeszcze nie dopajalam Natalki niczym:no::-)
pozdrawiamy;-)

reklama
Ja tez mojej Darii nie podaje nic innego oprocz piersi...

Ewiki dokladnie bedziemy mieszkac w Baguley.

Dziewczyny kiedy wasze starsze dzieciaczki zaczely zabkowac? U nas chyba sie juz zaczyna :szok::szok::szok: Nie spodziewalam sie ze tak szybko :no: Jedno cholerstwo sie skonczylo (mam na mysli kolki) a nastepne przed nami... Od 3 dni moja mala marudzi, poczatkowo myslalam ze to ciagle kolki ale nie kulila nozek tak jak to zwykle robila przy kolkach i wczoraj zauwazylam ze nerwowo wklada piastki do buzi i placze,slini sie przy tym niesamowicie, poza tym bol sprawia ze nie moze sie bidulka najesc, co chwila wypluwa cyca i odwraca glowke na boki. Juz myslalam ze troche odpoczniemy od placzu a tu prosze...:-(

Dziewczyny zobaczcie sobie moja Zuzanke:-)

Ewiki dzikekuje za zaproponowanie odstapienia witaminki D, Netta takze zaproponowala wiec odbiore od niej ;-) z gory dziekuje!!!!

Netta nie mow , ze twoja Daria juz zabkuje!!! ja tez czekam na moment odplyniecia wstretnych kolek bo juz mam dosc:-(ciesze sie, ze malutkiej juz przeszly bo morduje to mala jak i cale otoczenie.
Wczoraj bylysmy na pierwszej szczepionce, wyobrascie sobie, ze musialam malej podac paracetamol w syropku bo byla strasznie placzliwa bidulka pozdrawiam was serdecznie...

Dziewczyny normalnie zaraz wyzuce tego kompa jak to jest dodalam zdjecie moje i Zuzi w ustawieniach profilowych i kurcze sie nie dodalo jak pisze posta no nie wiem jak to jest .... tzn tak jak sie meza informatyka hehe i znow jej nie zobaczycie....

fd0e955aa9.png

Hej.
moja Julka tez wklada paluzki do buzi i slini sie przy tymstrasznie - i czasem jest strasznie marudna - tez mysle ze to jakis zabek idzie.
A tej herbatki z hipa to wypijam z 5 dziennie i tak ma za malo mleka:no: Przez co Julka nie chce jesc z cycusia, bo jak nie jest pelny to chyba za daleko go wciaga do buzi i powoduje to u niej odruch wymiotny. Tak wiec odciagam ile tylko moge i daje jej z butelki, ale odciaganie nie pobudza tak dobrze laktacji:no: No coz bede walczyc ile sie da.

Za to Julcia przesypia mi juz cale noce, zadko sie zdarza ze obudzi sie raz w nocy na jedzonko. No i dodatkwo ma juz ustalona ddzemke poobiednia i zazwyczaj spi 3godziny - kochana dziewczynka:-)

No a disiaj to juz przechodzi sama siebie i caly dzien spi, budzi sie tylko na jedzonko, to chyba ta pogoda tak na nia wplywa.

pozdrawiam

Tak to chyba ta pogoda bo moja tez caly dzien przespala, a u niej to rzadkosc :tak:
Ewiki- to sobie odpoczniesz chociaz jak ci Julka tak ladnie przesypia nocki, pewnie to tez zasluga tego, ze dokarmiasz ja formula...moja budzi sie 1-2 razy w nocy.
No a co do zabkow to moga sie pojawic dopiero za 2-3 miesiace od pierwszych objawow...

reklama
czesc dziewczyny
Natalka tez sie slini i wklada raczki do buzi, a ostatnio odkryla ze najlepszy jest kciuk i na nim sie koncentruje
ewiki - jak ty to robisz ze twoja Julka tak ladnie spi???:confused:, moja w nocy ladnie spi, budzi sie 1-2 na jedzenie, ale w dzien tylko na spacerze albo na mnie, a jak ja klade do lozeczka to strasznie placze i w koncu robi mi sie jej zal i ja biore, wiem ze chyba nie powinnam:zawstydzona/y: ...ale ona tak na mnie patrzy blagalnie:-(:sorry2:

neeta - sliczne masz to zdjecie w avatorze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry