reklama

Lilka
Fanka BB :)
czesc kochane

melduje ze zyje
pozatym brak czasu kompletnie na neta szwagier z narzeczona pojechali do pl w niedziele,wzieli nasza polska astre wiec ufff auto na polskich blachach wywiezione :-)
 szwagier z narzeczona pojechali do pl w niedziele,wzieli nasza polska astre wiec ufff auto na polskich blachach wywiezione :-)
zostala tesciowa z nasza chrzesniaczka Oliwka

dzieci fajnie sie bawia,tesciowa z nimi spaceruje,ja odpoczywam,sprzatam lub gotuje w tym czasie
wogole jak nie mam ochoty gotowac,to tesciowa paleczke przejmuje,fajnie sie dogadujemy :-)

a my juz zdrowi,tak nie do konca ale juz prawie:-)

jezdze na kurs,teraz doszlo do nas wiele osob,ze w sumie jest nas 21 w grupie ale sie wkurzylismy i powiedzielismy,ze placimy za to grube pieniadze i nie zyczymy sobie az tak duzej grupy
 ale sie wkurzylismy i powiedzielismy,ze placimy za to grube pieniadze i nie zyczymy sobie az tak duzej grupy
no i wczoraj przyszla sekretarka i poinformowala nas,ze po swietach zrobia z nas 2 grupy :-) no wiec extra
:-) no wiec extra

za tydzien ide na kontrole do lekarza z soba i Milenka
Mila ma co jakis czas podkrazone oczy,wiec poprosilam o badanie krwi na anemie,pozatym skazy sie czesto po wypiciu mleka na bol brzuszka,tutaj lekarka powiedziala,ze zrobimy eksperyment: przez 2 tygodnie Mila nie ma dostawac mleczka,jesli nie bedzie skazyc sie na bol brzuszka to znaczy,ze ma prawdopodobnie nietolerancje laktozy no i juz tydzien mija i Mila na bole sie nie skazy....moze jesc jogurty,serki itd.
 no i juz tydzien mija i Mila na bole sie nie skazy....moze jesc jogurty,serki itd.
ja czekam rowniez na wyniki krwi,sprawdzaja mi hormonki,bo z tym mam niby problemy i dlatego nie chudne...no zobaczymy

melduje ze zyje
pozatym brak czasu kompletnie na neta
 szwagier z narzeczona pojechali do pl w niedziele,wzieli nasza polska astre wiec ufff auto na polskich blachach wywiezione :-)
 szwagier z narzeczona pojechali do pl w niedziele,wzieli nasza polska astre wiec ufff auto na polskich blachach wywiezione :-)zostala tesciowa z nasza chrzesniaczka Oliwka
dzieci fajnie sie bawia,tesciowa z nimi spaceruje,ja odpoczywam,sprzatam lub gotuje w tym czasie
wogole jak nie mam ochoty gotowac,to tesciowa paleczke przejmuje,fajnie sie dogadujemy :-)
a my juz zdrowi,tak nie do konca ale juz prawie:-)
jezdze na kurs,teraz doszlo do nas wiele osob,ze w sumie jest nas 21 w grupie
 ale sie wkurzylismy i powiedzielismy,ze placimy za to grube pieniadze i nie zyczymy sobie az tak duzej grupy
 ale sie wkurzylismy i powiedzielismy,ze placimy za to grube pieniadze i nie zyczymy sobie az tak duzej grupyno i wczoraj przyszla sekretarka i poinformowala nas,ze po swietach zrobia z nas 2 grupy
 :-) no wiec extra
:-) no wiec extraza tydzien ide na kontrole do lekarza z soba i Milenka
Mila ma co jakis czas podkrazone oczy,wiec poprosilam o badanie krwi na anemie,pozatym skazy sie czesto po wypiciu mleka na bol brzuszka,tutaj lekarka powiedziala,ze zrobimy eksperyment: przez 2 tygodnie Mila nie ma dostawac mleczka,jesli nie bedzie skazyc sie na bol brzuszka to znaczy,ze ma prawdopodobnie nietolerancje laktozy
 no i juz tydzien mija i Mila na bole sie nie skazy....moze jesc jogurty,serki itd.
 no i juz tydzien mija i Mila na bole sie nie skazy....moze jesc jogurty,serki itd.ja czekam rowniez na wyniki krwi,sprawdzaja mi hormonki,bo z tym mam niby problemy i dlatego nie chudne...no zobaczymy

natanek
Kochająca mamusia.!
darika w sumie to jeszcze nic nie wiem bo najpierw musimy poczekać na A.pozwolenie,bez tego nic nie możemy załatwić
bellakama ja też wcześniej nie jeżdziłam przez ten śnieg i górki ale teraz drogi są już suche także powoli próbuję
lila a co to za praca????
fajnie,że dogadujesz się z teściową-to jakiś unikat
i dobrze,że już dochodzicie do siebie,oby z Mila było dobrze
tampeza zazdroszcze wujazdu,ja już nie mogę się doczekać jak będziemy jechać:-(

wczoraj byliśmy na pacerku i całą drogę powrotną mały wył w wózku jakby go ze skóry obdzierali nie mam pojęcia o co chodziło,uspokoił się jak już byliśmy w domu
 nie mam pojęcia o co chodziło,uspokoił się jak już byliśmy w domu
coś go ugryzło czy co

bellakama ja też wcześniej nie jeżdziłam przez ten śnieg i górki ale teraz drogi są już suche także powoli próbuję

lila a co to za praca????
fajnie,że dogadujesz się z teściową-to jakiś unikat

i dobrze,że już dochodzicie do siebie,oby z Mila było dobrze

tampeza zazdroszcze wujazdu,ja już nie mogę się doczekać jak będziemy jechać:-(
wczoraj byliśmy na pacerku i całą drogę powrotną mały wył w wózku jakby go ze skóry obdzierali
 nie mam pojęcia o co chodziło,uspokoił się jak już byliśmy w domu
 nie mam pojęcia o co chodziło,uspokoił się jak już byliśmy w domucoś go ugryzło czy co

Ostatnia edycja: 

Bellakama
Zadomowiona(y)
No niestety mi się nie poprawiło Ciągle mnie mdli, brzuch mnie pobolewa, chodzę jak nacpana. Wydaje mi się, że to przez to, że ja wogóle prawie w nocy nie śpi! Nie wiem co jest grane. Kładę się zmęczona i w żaden sposób nie mogę zasnąc! Tylko się przekładam z boku na bok i tak pół nocy a później jak już oko mi się przymyka to ona zaczyna się kręcic i budzic. No więc wstaje daje papu jak zaśnie odkładam do łóżeczka i znów próbuję zasnąc i znów się męczę i tak z dobrą godzinę i jak już oko przymykam to ona zaczyna. Nie ma końca tej męczarni. W dzień to ona śpi jak po pół godziny więc jak oko mi się przymyka to ona się budzi
 Ciągle mnie mdli, brzuch mnie pobolewa, chodzę jak nacpana. Wydaje mi się, że to przez to, że ja wogóle prawie w nocy nie śpi! Nie wiem co jest grane. Kładę się zmęczona i w żaden sposób nie mogę zasnąc! Tylko się przekładam z boku na bok i tak pół nocy a później jak już oko mi się przymyka to ona zaczyna się kręcic i budzic. No więc wstaje daje papu jak zaśnie odkładam do łóżeczka i znów próbuję zasnąc i znów się męczę i tak z dobrą godzinę i jak już oko przymykam to ona zaczyna. Nie ma końca tej męczarni. W dzień to ona śpi jak po pół godziny więc jak oko mi się przymyka to ona się budzi Mówie Wam dziewczyny - ja już nie mam siły, ja się poprostu wykończe:-( Kiedy się k***a ta męczarnia skończy!
 Mówie Wam dziewczyny - ja już nie mam siły, ja się poprostu wykończe:-( Kiedy się k***a ta męczarnia skończy!
Lila co tam za pracę wyrwałaś
Ania - Marta pisząc o tym gronkowcu miała na myśli bakterię E-coli, która opanowała Norwegię. Przeczytaj sobie na Polacy w Norwegii, Praca w Norwegii, Forum Norwegia, Nauka Norweskiego, Tłumaczenia Norweski
U mnie od wczoraj pana śnieg Więc na spacer nie idę - i dobrze bo i tak nie mam na niego siły!
 Więc na spacer nie idę - i dobrze bo i tak nie mam na niego siły!

Ciągle mnie mdli, brzuch mnie pobolewa, chodzę jak nacpana. Wydaje mi się, że to przez to, że ja wogóle prawie w nocy nie śpi! Nie wiem co jest grane. Kładę się zmęczona i w żaden sposób nie mogę zasnąc! Tylko się przekładam z boku na bok i tak pół nocy a później jak już oko mi się przymyka to ona zaczyna się kręcic i budzic. No więc wstaje daje papu jak zaśnie odkładam do łóżeczka i znów próbuję zasnąc i znów się męczę i tak z dobrą godzinę i jak już oko przymykam to ona zaczyna. Nie ma końca tej męczarni. W dzień to ona śpi jak po pół godziny więc jak oko mi się przymyka to ona się budzi
 Ciągle mnie mdli, brzuch mnie pobolewa, chodzę jak nacpana. Wydaje mi się, że to przez to, że ja wogóle prawie w nocy nie śpi! Nie wiem co jest grane. Kładę się zmęczona i w żaden sposób nie mogę zasnąc! Tylko się przekładam z boku na bok i tak pół nocy a później jak już oko mi się przymyka to ona zaczyna się kręcic i budzic. No więc wstaje daje papu jak zaśnie odkładam do łóżeczka i znów próbuję zasnąc i znów się męczę i tak z dobrą godzinę i jak już oko przymykam to ona zaczyna. Nie ma końca tej męczarni. W dzień to ona śpi jak po pół godziny więc jak oko mi się przymyka to ona się budzi Mówie Wam dziewczyny - ja już nie mam siły, ja się poprostu wykończe:-( Kiedy się k***a ta męczarnia skończy!
 Mówie Wam dziewczyny - ja już nie mam siły, ja się poprostu wykończe:-( Kiedy się k***a ta męczarnia skończy!Lila co tam za pracę wyrwałaś

Ania - Marta pisząc o tym gronkowcu miała na myśli bakterię E-coli, która opanowała Norwegię. Przeczytaj sobie na Polacy w Norwegii, Praca w Norwegii, Forum Norwegia, Nauka Norweskiego, Tłumaczenia Norweski
U mnie od wczoraj pana śnieg
 Więc na spacer nie idę - i dobrze bo i tak nie mam na niego siły!
 Więc na spacer nie idę - i dobrze bo i tak nie mam na niego siły!darika
Wdrożona(y)
natanek u nas dziś spacer skończył się tak samo, ryk że aż głos tracił, ile dałam rade niosłam i pchałam wózek ile nie wył w wózku a ludzie patrzeli na mnie jakbym nie wim co mu zrbiła , nie mam pojęcia co mu się stało 
Czekacie na A pozwolenie na pobyt?

marta no ja tez sobie tak myslę, że co będzie jak to złapałam a małego karmię

lila a co to za praca? Super masz teściową, tylko zazdrościć. Po badaniach daj znać.

Czekacie na A pozwolenie na pobyt?
marta no ja tez sobie tak myslę, że co będzie jak to złapałam a małego karmię

lila a co to za praca? Super masz teściową, tylko zazdrościć. Po badaniach daj znać.

Ostatnia edycja: 

natanek
Kochająca mamusia.!
darika tak czekamy na drugie bo pierwsze,na rok,niedawno mu skończyło a szef olewał sprawę i wszysko na ostatnią chwilę
ja też kawałek małego przeniosłam ale pod górę to bym nie dała rady z 9cio kg klockiem

a wy będziecie załatwiać po powrocie z Polski papiery na małego

ja też kawałek małego przeniosłam ale pod górę to bym nie dała rady z 9cio kg klockiem

a wy będziecie załatwiać po powrocie z Polski papiery na małego

dziewczyny zobaczcie , wiedziałam , że sie coś dzieje, ale że aż tak
 , bo karetki na sygnale i ogólnie dym
 , bo karetki na sygnale i ogólnie dym , to bardzo blisko mnie...
, to bardzo blisko mnie...
Katastrofa samolotu na gdyńskim lotnisku wojskowym- Onet.pl - Wiadomości -31.03.2009

, bo karetki na sygnale i ogólnie dym
 , bo karetki na sygnale i ogólnie dym , to bardzo blisko mnie...
, to bardzo blisko mnie...Katastrofa samolotu na gdyńskim lotnisku wojskowym- Onet.pl - Wiadomości -31.03.2009
no chwal sięa tak wogole to wczoraj dostalam oferte pracy :-)

reklama