reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
czesc kochane

melduje ze zyje
pozatym brak czasu kompletnie na neta :baffled: szwagier z narzeczona pojechali do pl w niedziele,wzieli nasza polska astre wiec ufff auto na polskich blachach wywiezione :-)
zostala tesciowa z nasza chrzesniaczka Oliwka

dzieci fajnie sie bawia,tesciowa z nimi spaceruje,ja odpoczywam,sprzatam lub gotuje w tym czasie
wogole jak nie mam ochoty gotowac,to tesciowa paleczke przejmuje,fajnie sie dogadujemy :-)

a my juz zdrowi,tak nie do konca ale juz prawie:-)

jezdze na kurs,teraz doszlo do nas wiele osob,ze w sumie jest nas 21 w grupie :szok: ale sie wkurzylismy i powiedzielismy,ze placimy za to grube pieniadze i nie zyczymy sobie az tak duzej grupy
no i wczoraj przyszla sekretarka i poinformowala nas,ze po swietach zrobia z nas 2 grupy :rofl2::-) no wiec extra

za tydzien ide na kontrole do lekarza z soba i Milenka
Mila ma co jakis czas podkrazone oczy,wiec poprosilam o badanie krwi na anemie,pozatym skazy sie czesto po wypiciu mleka na bol brzuszka,tutaj lekarka powiedziala,ze zrobimy eksperyment: przez 2 tygodnie Mila nie ma dostawac mleczka,jesli nie bedzie skazyc sie na bol brzuszka to znaczy,ze ma prawdopodobnie nietolerancje laktozy :sorry: no i juz tydzien mija i Mila na bole sie nie skazy....moze jesc jogurty,serki itd.
ja czekam rowniez na wyniki krwi,sprawdzaja mi hormonki,bo z tym mam niby problemy i dlatego nie chudne...no zobaczymy:sorry:

darika w sumie to jeszcze nic nie wiem bo najpierw musimy poczekać na A.pozwolenie,bez tego nic nie możemy załatwić:no:
bellakama ja też wcześniej nie jeżdziłam przez ten śnieg i górki ale teraz drogi są już suche także powoli próbuję:eek:
lila a co to za praca????
fajnie,że dogadujesz się z teściową-to jakiś unikat:tak:
i dobrze,że już dochodzicie do siebie,oby z Mila było dobrze:tak:
tampeza zazdroszcze wujazdu,ja już nie mogę się doczekać jak będziemy jechać:-(

wczoraj byliśmy na pacerku i całą drogę powrotną mały wył w wózku jakby go ze skóry obdzierali:szok: nie mam pojęcia o co chodziło,uspokoił się jak już byliśmy w domu
coś go ugryzło czy co:eek:

Ostatnia edycja:
No niestety mi się nie poprawiło:no: Ciągle mnie mdli, brzuch mnie pobolewa, chodzę jak nacpana. Wydaje mi się, że to przez to, że ja wogóle prawie w nocy nie śpi! Nie wiem co jest grane. Kładę się zmęczona i w żaden sposób nie mogę zasnąc! Tylko się przekładam z boku na bok i tak pół nocy a później jak już oko mi się przymyka to ona zaczyna się kręcic i budzic. No więc wstaje daje papu jak zaśnie odkładam do łóżeczka i znów próbuję zasnąc i znów się męczę i tak z dobrą godzinę i jak już oko przymykam to ona zaczyna. Nie ma końca tej męczarni. W dzień to ona śpi jak po pół godziny więc jak oko mi się przymyka to ona się budzi:wściekła/y: Mówie Wam dziewczyny - ja już nie mam siły, ja się poprostu wykończe:-( Kiedy się k***a ta męczarnia skończy!
Lila co tam za pracę wyrwałaś:confused:
Ania - Marta pisząc o tym gronkowcu miała na myśli bakterię E-coli, która opanowała Norwegię. Przeczytaj sobie na Polacy w Norwegii, Praca w Norwegii, Forum Norwegia, Nauka Norweskiego, Tłumaczenia Norweski

U mnie od wczoraj pana śnieg:baffled: Więc na spacer nie idę - i dobrze bo i tak nie mam na niego siły!

natanek u nas dziś spacer skończył się tak samo, ryk że aż głos tracił, ile dałam rade niosłam i pchałam wózek ile nie wył w wózku a ludzie patrzeli na mnie jakbym nie wim co mu zrbiła , nie mam pojęcia co mu się stało :no:
Czekacie na A pozwolenie na pobyt?

marta no ja tez sobie tak myslę, że co będzie jak to złapałam a małego karmię :baffled:

lila a co to za praca? Super masz teściową, tylko zazdrościć. Po badaniach daj znać.

Ostatnia edycja:
darika tak czekamy na drugie bo pierwsze,na rok,niedawno mu skończyło a szef olewał sprawę i wszysko na ostatnią chwilę:baffled:
ja też kawałek małego przeniosłam ale pod górę to bym nie dała rady z 9cio kg klockiem:eek::-D
a wy będziecie załatwiać po powrocie z Polski papiery na małego:confused:

reklama
:-) Gabriel urzeduje jeszcze i kabelkami sie bawi od laptopka
zastanawiam sie jakby go tu spacyfikowac?:-D

Do góry