Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szwagier z narzeczona pojechali do pl w niedziele,wzieli nasza polska astre wiec ufff auto na polskich blachach wywiezione :-)
ale sie wkurzylismy i powiedzielismy,ze placimy za to grube pieniadze i nie zyczymy sobie az tak duzej grupy
:-) no wiec extra
no i juz tydzien mija i Mila na bole sie nie skazy....moze jesc jogurty,serki itd.

nie mam pojęcia o co chodziło,uspokoił się jak już byliśmy w domu
Ciągle mnie mdli, brzuch mnie pobolewa, chodzę jak nacpana. Wydaje mi się, że to przez to, że ja wogóle prawie w nocy nie śpi! Nie wiem co jest grane. Kładę się zmęczona i w żaden sposób nie mogę zasnąc! Tylko się przekładam z boku na bok i tak pół nocy a później jak już oko mi się przymyka to ona zaczyna się kręcic i budzic. No więc wstaje daje papu jak zaśnie odkładam do łóżeczka i znów próbuję zasnąc i znów się męczę i tak z dobrą godzinę i jak już oko przymykam to ona zaczyna. Nie ma końca tej męczarni. W dzień to ona śpi jak po pół godziny więc jak oko mi się przymyka to ona się budzi
Mówie Wam dziewczyny - ja już nie mam siły, ja się poprostu wykończe:-( Kiedy się k***a ta męczarnia skończy!
Więc na spacer nie idę - i dobrze bo i tak nie mam na niego siły!

, bo karetki na sygnale i ogólnie dym
, to bardzo blisko mnie...no chwal sięa tak wogole to wczoraj dostalam oferte pracy :-)