reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

cześć dziewczynki!!!
od razu :sorry: że tak daaaaaaaawno mnie tu nie było ale wszysko się ostatnio poprzestawiało:tak: mały nie daje mi w dzień ojść do kompa a ostatnio A.zaczął wcześniej wracać z pracy i przejmuje władzę:-D a wy tu już 1000 stron naskrobałyście:szok::-)

widzę,że jakieś bakterie atakują albo fasolki rosną:-p

ana,darika fajne suaczki:tak:

ja raczej nie mam problemów z ubieraniem małego,rzadko ucieka i nieraz trochę pojęczy
ostanio zrobił małe postępy:tak: robi papa i kosi kosi ale najlepiej wychodza mu buziaki i zabawa w indianina:-D:-D:-p
lece bo własnie sie obudził

reklama
fałszywy alarm:eek:
może niedługo ołączy do nas Gosia:tak: niedawno ją poznałam i w końcu mam do kogo pójść na kawkę i pogadać:tak: ma córkę 11to miesięczną także i mały ma w końcu koleżankę:happy:
no i zaczęłam jeżdzić autkiemale nie bardzo mi to wychodzi:no: za bardzo się stresuję:baffled: no ale początki zawsze sa trudne...:-)

Ostatnia edycja:
witaj natanek,

fajnie że koleżanke znalazłaś, a jak się poznałyście?
A jak tam załatwianie formalności w nav, wcześniej pytałam czy potrzebowałaś z Pl druk E401?

Ostatnia edycja:
Fajnie Natatek , że masz koleżanke , zawsze jakoś raźniej i mały ma towarzystwo póki nie dasz go do przedszkola, bo jeszcze ci zdziczeje:-D, nie martw się jazdą tylko jak najwięcej wsoiadaj do autka , ja też panikuje :baffled:szkoda gadac co do mojej jazdy:sorry2:.
Darika, Kamila a jak samopoczucie:confused:?
LILKA TO JUZ WOGOLE PRZEPADŁA , MAM NADZIEJE , ŻE UPORAŁA SIE ZE SZPITALEM ....

U mnie już troszkę lepiej. Niunia śpi od 20ej więc miałam chwilkę odpoczynku. Mam nadzieję, że dzisiejszej nocy się wyśpię i jutro będzie znacznie lepiej.
Natanek fajnie, że masz kogoś do kogo możesz pójśc - ja najbliższą i chyba jedyną taką koleżankę mam 30 km od siebie:baffled:
Ja od niedawna tu w Norge zaczęłam jezdzic ale to ze względu na śnieg. Mieszkamy na górze i podjazd poprostu fatalny jak jest ślizgo. Nie raz przez to uwięziona byłam cały dzień ta tej naszej wiosce. No ale nie ma co narzekac, bo puki co wiosna idzie i jutro ma byc u nas 8 stopni. Pożyjemy zobaczymy.
Zmykam spac, bo rano znów będzie cięzko zwlec się z łóżka :-)
Dobrej nocy

witam melduje, ze zaraz jedziemy
zatrulam sie czyms powaznie i cala noc obejmowalam muszle, nie wiem jak dam rade na lotnisku z dzieciarami.
ja pewnie nie bede miala dostepu do netu, chociaz postaram sie. w razie spotkania zostawiam nr tel. 600111775

Witam,
tampeza szczęśliwej podróży, widze że też się potrułaś, oby szybko przeszło.

ana dzięki, lepiej, ból głowy przynajmniej minął, ale jeszcze trochę mdli :sorry:, dzisiaj chociaz tak nie wieje na dworzu to wyjdziemy na spacerek.

No dziewczyny jak ciażowe dolegliwości:-D....
agnieszka szczęśliwej podróży , co do spotkanka to odezwe sie tylko do Izki nie mam numeru:-(.
Kasia jak w Ulvik?
u mnie wipsna , ja nie moge , normalnie cudnie:tak:, chyba wybiore sie na spacerek do sopotu nad morze....:happy:

reklama
2jg5l69.jpg

Agnieszka spkojnego lotu :-)
Kaska przeprowadz sie na stale do Ulvik to bedziemy Ciebie nawiedzac raz w miesacu :tak::-D!
Natanek No Stres! ja sioe uczylam w sumie tutaj jezdzic i nie zaluje. a wiem co to sa waskie uliczki i przepasc po jednej stronie etc...tak jak Anka pisala jak najczesciej za kolko :tak:.
Kamila wspolczuje,. mi raz tej zimy samochod stanal w poprzek drogi i ni cholery nie moglam wrocic spowrotem, po kilku baaardzo stresujacych minutach w koncu sie udalo.
jestem troche zarobiona bo mam robotke u wlascicielki a dzisiaj mnie zszokowala bo umowilysmy sie na 9 na mycie okien w calej chacie a ona wychodzi z kuchni calal zaryczana i mowi ze dzisiaj nie i ze baardzo przeprasza :szok: kurcze mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo :zawstydzona/y:. Ale zaraz ide dalej pracowac bo mam drzwi do pomalowania w piwnicy stoja, wiec zakasam rekawki i lece :-p!
a wicie ze troche sie boje tego gronkowca, bo kurcze karmie piersia i moze sie przedostac do pokarmu, nie? az sie boje kupowac teraz miesa norweskiego :baffled:
Dziewczyny mam nadzieje ze dolegliwosci Wam przejda szybko :tak:
Lilus jak NAs czytasz WRACAJ DO NAS :-)!

24ymh6s.gif

Do góry