reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

a oto sprawozdanie:

przede Wszystkim Karolinka jest przeslodkim båbelkiem!! przywitala nas ieknie i z otwartymi ramionami. caly czas dokazywala.. :-) moja Emma za to troche chyba zle zniosla te cale podroze, zmiany.. dziecko odmienilo sie - nie chciala duzo jesc, spac (za wyjåtkiem nocy) i bawic sie.. byla marudna i placzliwa..caly jej system zostal jednak zaburzony i to dalo sie odczuc.. troche sie tym martwilam i przykro mi bylo bo jednak z powodu odleglosci nie jest nam dane bywac tam czesciej.:zawstydzona/y: niestety takie juz så dzieci i nic na sile przeciez nie da sie zrobic.. ale roznice widzialam bo jak weszlysmy do domu w oka mgnieniu i u tatausia na kolankach dziecko na powrot sie odmienilo. usmiechnieta i ozywiona..a jak dostala jednego ze swoich ulubionych misiøw to tak go sciskala, tak sie usmiechala ze az mi sie serce sciskalo...no czlowiek chcial dobrze i na pewno bedzie takie rzeczy powtarzal bo przeciez zalezy na kontakcie z inymi i jest to potrzebne.. jakkolwiek.
dziewczyny (Iza i Ewelina) bardzo milo mnie ugoscily i dobrze nakarmily!!

szczegolnie Ewelina nagotowala tyle pysznosci ze jeszcze za Ize porcje pysznych pieczonych ziemniaczkøw wpalaszowalam! :-D wogole Ewelina jest bardzo serdecznå osobå i na wyjezdne takå waløwe dla mnie i Emmy dala ze az glupio i szok!!:szok: kaszki, sloiczki, konserwy, kielbacha, kiszona kapucha i nawet 2 ostatnie kiszone ogorki w woreczku wiozlam!! a wszystko oczywiscie MADE IN POLAND!! :-D jeszcze raz z tego miejsca chcialabym podziekowac!! Emma zwidzala tam wszystkie kåty a ciotki jå obnosily na rekach a ja na zmiane slodkå Karolinke i papusnå dzidzie Nicolke!! :-D

u Eweliny mialam przyjemnosc poznac rowniez niunie - przemila osoba i nagabywalam jå caly czas zeby tutaj do Nas czescij zaglådala.. mam nadzieje ze czyta teraz te slowa i ze przelamie sie wkoncu i bedzie znowu i czesciej u nas goscic..

ogolnie wyjazd na duuuuzy + !!!!!! juz jak wyjezdzalam z KRS to czulam na duszy ogromnå radosc a jednoczesnie smutek ze sie skonczylo..zdjec choc wzielam aparat oczywiscie mam niewiele za to Iza spawowala honory nadwornego fotografa i teraz to na Niå gløwnie musimy liczyc jezeli chcemy cos z tego naszego wiecu zobaczyc!! :zawstydzona/y::-D ale ja mam takie jedno - moje ulubione ktore pozniej Wam wkleje (patrz A)..

wszystkim KRS kochanym z sercem na dloni dziewczynom ode mni i Mi$ki ogronniasty, przeslodziasty

reklama
Bellakama wielkie gratulacje, slicznie wygladaliscie.
super, ze spotkanie udane, mam nadzieje, ze nam tez sie uda zorganizowac w 3miescie.
Bylismy dzis na urodzinach u kolezanki Lamii, bylo swietnie, nie dosc, ze pelno jedzenia, to jeszcze wszystkie dzieciaki dostaly paczki do domu ze slodyczami (wlasnie zjadam) i drobnymi zabawkami. grubachu w 7 niebie, nie odstepowala prawie od stolu.
ale wam dobrze z @ ja zaczelam brac tabletki rowno 7 tyg temu i od tej pory mam @. jednym slowem tabletki mi niepotrzebne, bo mamy najlepsze zabezpieczenie mozliwe-wstrzemiezliwosc. jak tylko przyjade do PL to ide do gina, bo tu tylko mi tabletki zmienila

Jeszcze raz dzięki za gratulacje:-)
Właśnie wróciliśmy ze słonecznego, długiego spacerku, po którym mąż zabrała nas do kawiarenki na kawkę i ciasteczko w ramach naszej rocznicy. Ada o dziwo grzeczna była i dała spokojnie posiedziec, bo zazwyczaj w obcych miejscach jest bardzo niespokojna i ciągle się krzywi:baffled:

a ja dzis uslyszalam slowa prawdy od grubacha. krzyknela do mnie glupia mama (po norwesku ) i trzasnela drzwiami. to dopiero dziad rosnie:angry:

ojoj. przykro mi agnieszka. to napewno normalne i wszystkie dzieci to przechodzå ale zawsze boli..moja jakby umiala tez by mi pewnie czasami nawrzucala. tak jak wczoraj - jest juz taka nieznosna przy przebieraniu - nawet pieluchy!! przekreca sie i jak jå zatrzymuje to drze sie albo zaczyna plakac. czasami zajme jå jakås rzeczå wsadzonå w råczki ale czesto ta rzecz jest ze zlosciå ciskana gdzies w kåt.. masakra!! i tak sie tym maly trzpiot nakrecila ze potem z jedzeniem kiepsko i do spania tez jest ryk!! :wściekła/y:

my dzisiaj jedziemy do Ulvik. wracamy jutro lub w srode. wiec do zobaczenia dziewczyny! jak mi sie uda to wrzuce jeszcze dzisiaj jakies fotki a jak nie to juz po przyjezdzie.. sorki..

lilka gdzie jestes? nic nie piszesz..jak choroba dzieci i zjazd rodzinny?

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)
Kasiu ja mam ten sam problem. Nie daje się ubrac, złości się, krzyczy a czasem płacze. I od kilku dni nie chce jeśc niczego co podaję jej łyżeczką:wściekła/y: Muszę używac różnych sztuczek co i tak przynosi marne efekty:baffled: Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy jak wrócimy do Polski. A tymczasem idę się położyc, bo cos nie mogę się przestawic na zmianę czasu:dry:

Do góry