reklama

mamy z norwegii

Witajcie :-)
A my dopiero co włączyliśmy światełka bo przyłączyliśmy się do akcji "Zgaś światło na godzinę":-) Pomysł trafiony, bo w ciszy pogawędzilismy sobie przy świecach i palącym się kominku ... eh tak romantycznie trochę było:rolleyes:

Kingula - witaj na wątku i gratuluję ciąży!
Agata to ja to całą sobotę czekam na Twoje relacje z wczorajszej rocznicy a tu zonk:-) Przykro mi z powodu dzisiejszych Twojej akcji:-( Mam nadzieję, że będzie lepiej i kryzys szybko opuści Wasz związek.
Iza, Kasia cieszę się z Wami z udanego spotkania

Darika, Iza - nawet nie wiedziała, że istnieją pieluchy inne niż zapinane na rzep:szok:

reklama
Witam wieczorowo , zaraz poczytam co naskrobałyście ....moze jakaś relacja ze spotkanka:-D
ja cały dzień na nogach , zaliczone wszystkie palce zabaw w okolicy ,potem wizyta u koleżanki to Czarek wyhasal się jeszcze z jej córką, w czasie drzemki Czaruchny pojechałam do mamy , już trochę lepiej sie czuje , przynajmnie jeśc zaczęła i humor dopisywał:tak:, troche mi się tez od razu nastrój poprawił:happy2: .
Kamila no widzisz jakie wynalazki , teraz nawet pampers wypuscił nową linie pieluch dla chlopców i dziewczynek, ze względu na różnice miejsc moczenia się:tak: i tez w wersji pielucho-majtek.

ja jakos bardzo nie lubie tych majtkowych pieluch, tragicznie sie je zaklada, mysle ze tez by je otworzyla, bo nawet body potrafi rozpiac.:tak:
my tez po spacerze dlugim i mezulo zaprosil nas nawet na obiad na miescie. jutro idziemy na urodziny do rowiesniczki Lamii. kumpela robi impreze w szkole brytyjskiej i zaprosila troche ludzi, fajnie, bo grubachu bedzie mial sie z kim bawic. jutro powinnam zrobic przymiarke do pakowania, bo we wtorek rano wylot.
Agata, moze ten wspolny wyjaz w maju wam troche pomoze, pewnie to zmeczenie was obojga, z dwojka maluchow nie jest latwo:zawstydzona/y:
kingula witam i gratulacje, ja odwrotnie, o polskiej sluzbie zdrowia nie moge nic zlego powiedziec, a o norweskiej wiele... nie wiem jak u was porody w wodzie, tez sie nastawialam i teoretycznie mozna, ale praktycznie to wszystkim u nas perswaduja, zeby rodzic na lezaco z kolanami pod broda i plecami podpartymi. byly opracowane niedawno badania w finlandii, ze to najlepsza pozycja i w stavanger przekonuja kobiety do takiej.

Witam wieczorowo

Serdecznie dziękuję kochane dziewczyny za odwiedzuny - było mi miło
was choć przez chwilkę ugościć... Niestey spotkano niezbyt dlugie, ale moim zdaniem udane w 100%. Emma z Karolką to tak śmigały po domku, że szok, tylko moja Nikunia jeszcze nie mogła razem broić... Ale z pewnością niedługo zacznie :tak:
Znikam, bo mam doła i nie mam weny do pisania...
Wpadnę innym razem

PS Czytam posty, choć z ukrycia...

Pozdrawiam

Witam witam :-)
mam nadzieje ze pamietacie o zmianie czasu, godzinke do przodu Kochane :-)!
Aniu super ze MAma lepiej sie czuje.
Kinga gratuleren med dagen :-)! nie wiem jak sie rodfzi w wodzie ale wiem ze musi wszystko przechodzic od poczatku do konca ksiazkowo, bo inaczej nici z basenu,mam nadzieje ze u Ciebie tak bedzie i zycze Ci tego :-)!
Ewelinka co sie dzieje:confused:
Agata wspolczuje :-(ciekawe co sie dzieje w glowie Tojego Meza ?
Agnieszka Ty to masz fajnego M :rolleyes:, obiad na miescie hmmmm, marzenie scietej glowy u mnie :-D
Daria a gdzie Ty masz 250 nok za godz:szok: :confused::confused::confused: u nas w bergen max za 1 godz sprzatania to 150 nok:nerd:
Izka, Kaska suuuper:-) od razu humorki inne :tak:
hmmm moje wlosy sa w sumie jakies rudawe teraz ale lepsze to niz zolte:tak::-D, za miesiac kolejne farbowanko zeby w koncu byl wlasciwy kolorek a na razie musze kupic jakies maseczki na hery bo normalnie w dodtyku jak peruka :baffled:, ale spokojnie,dowitaminizuje je :tak::-)
Milej Nocki

Witam was niedzielnie :o)
Dziekuje za gratulacje i mile przywitanie, fajnie sie macie ze juz macie male bobaski i na spacer zawsze mozna z nimi wyskoczyc. Ja juz sie nie moge doczekac kiedy sama bede mogla sie pochwalic dzidzia :o)
Zycze wam slonecznej i udanej niedzieli :-)
Do uslyszenia...

CZEŚC LASECZKI
2w5oo55.jpg

Witam nowa mamuśke:tak:, gratuluję:happy2:.
Marta a jakikolorek chcesz osiągnąc , czerwony:confused:rudy:shocked2:super!!! za mną też chodzi taki kolorek:rolleyes: , pochawal się:tak:.
u mnie z rana juz przeboje Czarek wybudził wszystkich w rodzince , gonitwa za kotem:growl: a na sam koniec babcia załapała zająca na podłodze:shocked2::cool2:.

nie bedzie mi latwo napisac pøki co posty bo Emma wymaga troszke wiecej uwagi

ja rowniez witam nowå Mame, i gratuluje!!!:-) Kinga napisz Nam prosze cos o sobie..tutaj podaje link gdzie przedstawiamy sie sobie - mozesz wiec latwo dowiedziec sie rowniez czegos o Nas! ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-norwegii-f224/kilka-slow-o-mamuskach-z-norwegii-17383/
Aniu rzeczywiscie sliczny ten søwaczek!!:tak: darika twøj tez i nareszcie!!møwilam Ci zebys probowala i wkoncu sie uda - mialam dokladnie to samo!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry