^marta^
mamuśka
wieczorowo zawsze pusto w wekend 
a ja zaszalam i wysprzatalam cale mieszkanko az mezuz z morda na mnie wyskoczyl ze przesadzam
ale to jego doczucie, ja jak sprzatam to juz dokladnie nie umiem tak szybko tylko z wierzchu
tak czytam Was dziewczyny i stwierdzam ze chyb a ze mna cos nie tak , bo mi sie od razu spodobalo tutaj, bo z mezusiem
, a znajomych ma dopiero od niedawna tutaj. tak 1,5roku sami , no nie liczac oczywiscie forum BB
no i z Anka sie widzialam;-).
Agnieszka moze jak bedziesz w PL to spytaj sie lekarza lub psychologa dzieciecego czemy lubie te "gowniane zabawy"
bo jakos dziwne swoja droga.

a ja zaszalam i wysprzatalam cale mieszkanko az mezuz z morda na mnie wyskoczyl ze przesadzam
ale to jego doczucie, ja jak sprzatam to juz dokladnie nie umiem tak szybko tylko z wierzchu
tak czytam Was dziewczyny i stwierdzam ze chyb a ze mna cos nie tak , bo mi sie od razu spodobalo tutaj, bo z mezusiem
, a znajomych ma dopiero od niedawna tutaj. tak 1,5roku sami , no nie liczac oczywiscie forum BB
no i z Anka sie widzialam;-).Agnieszka moze jak bedziesz w PL to spytaj sie lekarza lub psychologa dzieciecego czemy lubie te "gowniane zabawy"
bo jakos dziwne swoja droga.

W dzień nie chce spac w nocy też - wykończę się !!!
a Krzykacz jeszcze nie śpi...
pali mosty za soba, nawet sie nie zorientuje kiedy i zostanie sam jak palec
szkoda gadac