reklama

mamy z norwegii

wieczorowo zawsze pusto w wekend :-D
a ja zaszalam i wysprzatalam cale mieszkanko az mezuz z morda na mnie wyskoczyl ze przesadzam :baffled: ale to jego doczucie, ja jak sprzatam to juz dokladnie nie umiem tak szybko tylko z wierzchu:sorry:
tak czytam Was dziewczyny i stwierdzam ze chyb a ze mna cos nie tak , bo mi sie od razu spodobalo tutaj, bo z mezusiem:rolleyes:, a znajomych ma dopiero od niedawna tutaj. tak 1,5roku sami , no nie liczac oczywiscie forum BB :-D no i z Anka sie widzialam;-).
Agnieszka moze jak bedziesz w PL to spytaj sie lekarza lub psychologa dzieciecego czemy lubie te "gowniane zabawy":eek: bo jakos dziwne swoja droga.

reklama
Aga kiedyś w Rozmowach w toku były dzieci, które uwielbiały bawic się kupą i Panie psycholog, które próbowały zaradzic takim problemom doradził kupic taką plastelinę, która kolorem i konsystencją przypomina kupę. Może spróbuj zakupic coś takiego. Choc zawsze z uśmiechem na twarzy czytam Twoje posty to wiem, że nie jest Ci do śmiechu i serdecznie wpółczuję.
Agata może męża zaproś do kąpieli ... uspokoi to Wasze spjęcia a i plecki będzie miał kto umyc i wymasowac:-)
Aniu widzę, że suwaczki zmieniłaś - bardzo ładne. Nie obrazisz się jak zmałpuję od Ciebie i wstawię podobne:confused::sorry2:

bellakama, to nie tyle, ze ona sie bawi, tylko sciaga pieluche i wszystko wylatuje. nie zauwazylam z kolei zeby jej kupa przeszkadzala, raczej to robi z nudow, jak jest sama w lozeczku. w ogole czesto sama sciaga pieluche

Hejka
Aga no to poprostu musisz cierpliwie czekac aż Niunia zacznie robic kupkę w nocniku i wtedy skończą się problemy. Życzę wytrwałości:-)
Ja dziś znów miałam nocną akcje:baffled: Znów o 3.11 moje dziecko poczuło się wyspane i do 5ej gadanie:baffled: Rety kiedy to się skończy:wściekła/y: W dzień nie chce spac w nocy też - wykończę się !!!

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa... przynajmniej na tym watku. Jestem w 6 tyg ciazy, i jestem taka szczesliwa ze bedziemy miec dzidzie :o) Dziewczyny to bedzie moj pierwszy porod, to ze w Norwegii to mi nie przeszkadza a nawet sie ciesze, bo o Polskiej sluzbie zdrowia raczej dobrych slow nie uslyszalam, norweski znam wiec nie bedzie problemu. Jak na razie bylam u mojego fast lege i dostalam karte ciazy, i zostalam umowiona na wizyte z polozna. Mam chodzic na zmiane do nich. Dodatkowo wybralam sobie juz szpiltal - Rikshospitalet i mam date USG na czerwiec to bedzie ok 18 tydzien ciazy.
Chcialam was zapytac czy jest cos co powinnam wiedziec, lub zrobic. czy ktoras z was rodzila w wodzie? Normalnie szok, nie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazic jak to bedzie.:confused:

Melduję że spotknie BBmamuś w KRS udane!
Kasia - dziękuję za miłe odwiedziny. :-)
Karolcia chyba polubiła się z Emmą:tak:
Dziś byłyśmy na obiadku u Eweliny i Niunia też była. Fotki po selekcji trafią tam gdzie ich miejsce (A).
Kingula - gratuluję ciąży.
jeszcze masz mnóstwo czasu żeby przyzwyczaić się do roli i zaplanować wszystko. Poród w wodzie - hmmm to dla tych szczęściar których szpitale to mają.
Ja chcialam choć trafić do sali z wanną - impossible:wściekła/y:
Marta - i jak teraz wyglądasz w nowych włoskach?
Tampeza - niooo my też już prawie prawie na wylocie do PL,ale planowanie co zabrać i przymiarki czy się znieści od jutra. Dziś jesteśmy padnięci po intensywnym weekendzie. I jeszcze dziś zmiana czasu:szok: a Krzykacz jeszcze nie śpi...

Cześć dziewczyny,

popracowałam dzisiaj 3 godzinki i 750nok na zakupki mam :-)

Alan ziuzia :-) dziś grzeczny, w końcu z tatą poszalał, bo w tygodniu prawie się nie widzieli.

ana fajny suwaczek, ja też w końcu wstawiłam, nie kumam czemu wcześniej wyskakiwał błąd, sinlac kupiłam w coopie, ale z braku laku Alan nawet kaszkę ryżową zjadł, a wcześniej gardził.

kama to ci mała szaleje w nocy, ja odpukać miałam wczoraj fajną noc po długim czasie, jedna krtka pobudka na jedzonko.

tampeza ach te kupy, a używacie pieluch na rzepy czy takie wkładane? Chociaż pewnie ta twoja spryciula każdy rodzaj ściągnie bez problemu. Współczuje, Alan wczoraj po tym jak mu zdjęłam pampers i wymyłam husteczkami pupe zwiał z uśmiechem z gołą pupą (często tak robi) no i nagle mina poważna i bach kue na podłogę zrobił, szybko podbiegłam, podniosłam go a ten nogą w to gówenko, sprzątałam się śmiejąc, ale jak by mi częściej takie żarty robił nie byłoby mi do śmiechu.

agathe dobrze to ujęłaś ja teraz właśnie żyje w takim rozerwniu i nie jest mi z tym dobrze, życie od wyjazdu do wyjazdu.

kingula witaj, ja tu jestem króciutko i norweskiego nie znam, a słóżba zdrowia trochę mnie przeraża z tego co tu czytam, wkrótce chciałabym mieć drugie dziecko, byc może wciąż będziemy w Norge, więc sama chętnie się dowiem na twoim przykładzie jak to tu wygląda.
A za chwile dziewczyny na pewno ci pomogą.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

witam kinge:-) gratuluje ciazy;-)

darika super zawsze kasa w kieszeni:-)

a wiecie u mnie wieczor do dupy. Maz taka scene odwalil na tych urodzinach i to nikt z obecnych nie potrafil zrozumiec, bo nie bylo ku temu powodow.... ach szkoda gadac..... zaczyna mi byc ciezko w tym zwiazku..... mam nadzieje ze to kryzys i ze przejdzie, ale dobijam sie ze codzinnie cos mu nie pasuje, ciagle jakis przewrazliwiony, doszukuje sie dziury w calymm.... meczace naprawde:no: pali mosty za soba, nawet sie nie zorientuje kiedy i zostanie sam jak palec:baffled: dobre przynajmniej to ze nikt mnie w to nie miesza bezposrednio (bo posrednio to jednak jestem jego zona i nie da sie wogole nie zamieszanym byc), ale to dobre ze nikt na mnie zly nie jest, bo czemu to ja mam brac odpowiedzialnosc jego zmiennych nastroji:angry: szkoda gadac:baffled:

dzieci spia - ja robie kopie zapasowa fotek z kompa, bo nigdy nie wiadomo, a chce tez przeprowadzic taka operacje na komputerze ze wole to miec na plycie. Spac jakos mi sie nie chce chyba z nadmiaru wrazen:baffled: to przynajmniej posiedzie i porobie cos przydatnego na kompie.

A wogole to ide w poniedzialek dowiedziec sie o kurs na bergentest, bo przysluguje mi za darmo to czemu by nie wyrwac sie z domu ze dwa wieczory i porobic cos zupelnie innego;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry