reklama

mamy z norwegii

nie wiem czy niebezpiecznie i czego to bylo wynikiem, byc moze rozerwana bylam gdzies po urodzeniu lozyska ale dobrze ze samo sie wydostalo.. :baffled: ale potem juz wszystko bardzo szybko sie u mnie zagoilo bo znam przypadek ze dziewczynie chyba ze 2miesiåce sie såczylo..

moja tez ma drzemke. zastanawiam sie czy sama nie podusic komara...:baffled:
do pøzniej!

reklama
dziewczyny co za paskudna pogoda u nas, nie dosc ze wieje, to jeszcze cos sie zlego dzieje z cisnieniem.... wszyscy rozdraznieni, marudni. mnie to juz wogole moje cisnienie po scianach noci....oj zeby tylko sie ten dzien skonczyl, bo nawet mnie oczy szczypia:baffled:

a jutro robie torta na pierwsze urodzinki synka mojej znajomej, potem Sandra jedzie na noc do znajomych, a my mamy popoludnie dla siebie...tzn. z Danielem, ale chcemy gdzies na miasto uderzyc bo mamy jutro rocznice:-) ostatnio nie bylo kolorowo miedzy nami, wiec tak troche trudno nagle o romantyzm, ale jakos trzeba innaczej ten dzien spedzic.....

hej :-) ja w dwuch nastrojach dzisiaj bo:

1. kupilam sobie farbe i zrobilam blond pasemka na te rude co mi wyszly i co...mam kurde zolte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro ide do sklepu po braz jakis bo mnie choleera bierze jak w lustro patrze:wściekła/y:. a kurcze farbe trzymalam 1 godz na glowie i taaakie zolte:zawstydzona/y:
  2. bylam u znajomej polki i zarobilam 450 nok i dostalam od nie j pare rzeczy, np plyny do kapieli dla Mayi i balsamiki do ciala :-)
a Zoska bardzo lubi Mayke i odrotnie :happy2: fajna z niej babka i sobie pogadalysmy i nasmialysmy , fajnie bylo

o£kej. szykowania zaczåc czas!!! i miedzy 9a10-tå wyruszamy...nerwa tylko mam bo sie oczywiscie pogoda spierdzielila tzn. padal przez noc snieg wiec nie wiem czy rozwine chocby nawet 80km/h po tych kretych drogach.. ale licze ze troche bedzie rozjezdzone.. nawet w Kristiansand zapowiadali na dzisiaj haos komunikacyjny :wściekła/y: shit!!! jakkolwiek. ostatni raz bylam w tym wielkim miescie w sierpniu to tam sie pewnie porozbudowalo ze sie nie odnajdem i biedny zuczek zgubiem...:-D ale po zapachu upieczonego przez Ize sernika moze trafiem!! :-D

trzymajcie kciuki i milego weekendu Wam zycze!! buzka!

Kasiu , Izu miłego integrowania, za duzo nie plotkowac:-D i zostawic cos dla mnie z tego serniczka:rolleyes:.
54n5i.jpg

Ostatnia edycja:
Hej Mamuśki.
Kurcze Ada mi wczoraj gorączkę dostała. Nie ma żadnych innych objawów więc mam nadzieję, że to z powodu kolejnego zęba. Budziła się u nocy dośc często i popłakiwała przez sen:-( Teraz jest ok i bawi się na macie.

Marta fajnie, że wyczaiłaś tą robotę. Kaska zarobiona, wyrwałaś się na troszkę z domu no i kosmetyki wpadły, super:-)

Kasia z Izą już dzionek mają zaplanowany na integrację.
Agata pewnie już świętuje kolejną rocznicę.
A my mamuśki co będziemy dziś porabiac :confused: Ja chyba ogarnę chatkę a później spacerek... ale coś nie mam weny:baffled:

Witam,
śnieg sypał całą noc i sypie dalej, a taka wiosna już była. :baffled:

kasia, iza udanego spotkanka.

kama mam nadzieje że ta gorączka nie na choróbsko tylko tak jak mówisz ząbek.

marta to super z tą znajomą Polką, kaska, kosmetyki, ploteczki :-). Ja mam też farbę złoty brąz, ale jakoś czasu brak żeby nałożyć, a odrosty straszne :sorry2:

agata udanej rocznicy.

Ach ta zima, zaraz mam dół, ale co tam za 12 dni w Pl :-)

Dziewczyny skończył mi się nestle sinlac Alana ulubiona kaszka, kupie tu coś takiego, w rimi, kiwi czy coopie? Tylko tak sypie że nosa nie chce mi się wytknąć.

reklama
Agata Najlepszego:-) anormalne ze w zwizaku musza byc wzloty i upadki, bynajmniej nie jest za nudno ;-)
Kaska juz w drodze; "Kasiu szewrokiej drogi:-)!"
Kamila moze tez byc"trzydniowka" wtedy dziecko tez bez wyraznych przyczyn ma goraczke:tak: zycze zdrowka:-)
a mnie obudzil telefon z przdszkola, babka dzwonila spytac sie czy Natala moze za dwa tyg w poniedzialek przyjsc(a to nie jej dzien, wtorek powinna przyjsc) bo kolega z jej grupy ma urodzinki(6lat) i bardzo chce zeby Natala byla, a ten chlopiec to moj przyszly ziec :-D uwielbia Natale; dla mnie to zadna roznica wiec pojdzie:-)

ja zaraz jade do sklepu...milego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry