reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Witam ,
Marta jadę na pastylkach:-(troche jeszcze drapie..a ty wogole pracoawita kobita jesteś:-D, wielki szacun:-).
ja dzisiaj po zwiedzaniu oceanarium w Gdyni , potem długiii spacer nad morzem i plac zabaw.
no a tak na marginesie , laski wracajace do pl jakieś spotkanko:confused2:...Darika ty tez sie nie wykręcaj bo kościerzyna nie tak daleko do nas czyli agi i jeszcze Izy:tak:, wiec możemy wypośrodkowac spotkankoalbo jak macie autka zapraszam do siebie, Aga mi napisała , że grubo po niedzieli, wiec jak co to piszcie na priva a ja z reszta na komorę:tak:

reklama
Darika ja mam dokładnie takie same dolegliwości! No i @ nie dostałam:-( W poniedziałek idę do gina obowiązkowo! Mam nadzieję, że to jakieś zatrucie.
Ja jeszcze nie spakowana. Nie mam siły. Dopiero z zakupów wróciliśmy. Padam na twarz. Wykąpie Adę i biorę się za robotę, bo chcę się wcześniej spac położyc.
Ania fajną wycieczkę zrobiłaś Czarusiowi:tak: A udało Ci się odwiedzic mamę:confused:

A już się żegnam drogie Panie i do usłyszenia z Polski:-)
Idę spac, bo jutro ciężki dzionek cały w podróży. Mam nadzieję, że Ada jakoś bezboleśnie to zniesie ale nastawiam się na najgorsze:baffled:
Miłej nocki papapa

Witam,
kama spokojnej podrózy, oby mała jak nawięcej spała. Daj znać po wizycie u gina.

ana dzięki za propozycję spotkania, ja niestety jeszcze nie mam prawo jazdy, własnie po świętach mam poprawkę, dawno nie jeździłam, 4 miesiące przerwy, boje sie jak smok, chciałabym mieć to już za sobą, więc jeszcze tym razem się z wami nie spotkam.
Fajnie sobie spędzacie czas z Czarusiem, mam nadzieje że ból gardła szybko minie, mnie też to często łapie.

Marta TO OD RAZU ŻÓŁWIKA SOBIE PRZYBIJEMY:-D
Darika NIE DASZ RADY JAKOS DOTRZEC , np,kolejką:confused2:.

ja juz się przesioslam spowrotem do siebie...kwiaty pozdychały..nie miał kto podlewac:crazy::eek:...spacerek zaliczony po wiejskich drogach, Niunia swoimi fotkami mnie zmobilizowała i wyciągnęłam Czarka na rowerek , ale leń smierdziący nie chce pedałowac:no:...teraz słysze , że się budzi z drzemki zjemy obiadek i idziemy znowu w plener....buźka:laugh2:

reklama
Agata gdzie jests ?
Anka no to zolwik :-D
30auohf.gif

Kasiu pewnie ze przyjade, a Wy do mie na pewno wjedziecie bo bedziesz w bergen w lipcu na koncercie, nie? a my do PL raczej sierpien lub pazdziernik
zgadnijcie co robie....MALUJE :-D...maluej balustrade i szorowalam schody nie myte chyba z rok :baffled:
dzisiaj u nas cudnie , sloneczko, zero chmurek, normalnie bajka :-)

Do góry