reklama

mamy z norwegii

wiecie co ja sie tak zastanawiam bo od czasu tych wszystkich chorób biegunkowych miesiąc temu Czarek teraz wypróznia sie 3 do 4 razy dziennie , zawze było rano a teraz to jak licho:szok: chce, i nie wiem czy coś tam sie stało z jelitkami czy tak po prostu teraz trawi...dzisiaj wogóle zrobił taką mocno czarną, aż sie przestraszyłam:-(:eek:, oglądałam tą kupe jak seans filmowy...w końcu do mnie doszło , że jadlł dżem jagodowy:rofl2:

reklama
Kasia ale się wkurze zaraz , komuter mi sie co chwila zawiesza ...odpalilam twoja stronkę z butami i klops...:wściekła/y:
butki super:tak:, wiem powtarzam się, ja jeszcze nie znalazłam na wesele...przeszłam gdynie i te allegro i ci powiem że taki sam wybór:szok:, te fioletowe z all. z gymkami przymierzałam na żywo , troche tandetnie wykonane:baffled:, wiec juz nie wiem , mama mnie pociesza , że wyjdzie szybko to mi zasponsoruje:-D, to moze poczekam:-p, bizuterie kupuje tą z all, ale ta stronka mnie jeszcze korci z tymi "kropkami"jedna artystka mi wpadła w oko i moze w następnym michy kupię sobie kolczyki od niej z z takimi kwiatkami jakby malowane czy coś:)

tak jest tego zatrzesienie!!! :baffled:

a møj piekny jednak nie zostal z kolegami. Oni zådzå juz od 17-tej wiec nie dogadalby sie biedny.. i widze ze juz w torbie jakies lakocie przyniøsl!! :wściekła/y: gdzie mi szpilki!! nie dosc ze bede wyglådac jak dynia na zapalkach to jeszcze sie te "zapalki" polamiå!! :wściekła/y::-D

moze mu nie przeszkadza twoja uroda i kupuje ci te łakocie:tak:, ja ci powiem , że jak bylam przez ten tydzień u babci jadłam tak , rano :płatki , obiad: zupa i gotowan mięso kolacja:platki i pare lizaków po Czarku I JAK JUZ RAZOWY CHLEBEK i zeszło mi tu i ówdzie, szczególnie o pas mi chodzi:sorry:, teraz ja wrocilam na swoje włości to jem jak jakas świnka:-Dprzykladowo teraz : 6 KAWAŁKÓW CHLEBA, DROŻDŻOWKA I DWIE PARÓWKI, i co o tym myslisz:rofl2::laugh2:a powiem ci , ze jeszcze mam ochote na jakieś KFS ALBO INNY ŚMIETNIK:)

A JAK WLOSKI W SWIETLE DZIENNYM?????

NO I NA TO WSZYSTKO NOCNY DRINK
29qjjg3.jpg

witajcie wieczorowo

wczoraj sie nie odezwalam,bo mialam w domu doslownie zarzygany dzien :baffled:
Milenka i Karol od rana wymiotowali...to byl horror...normalnie mala mi cale mieszkanie zalatwila:baffled: dobrze,ze dzisiaj juz wszystko dobrze z nimi:happy:

my ogladamy shreka w tv,wlece po poczytac co u was;-)

wloski mi sie podobajå, kolezanka dzisiaj na spacerze pochwalila tez.. ogolnie czarne z polyskiem granatu. tylko musze troche twarz pudrowac no i rzesy wytuszowac codziennie bo inaczej to baba-jaga!! :-D

a møj pan przyniøsl kolacje, deser i CHAMPAGNE!!!! :-p:-D:-D ale sie ciesze bo znowu mnie tak przyjemnie zakreci!! uwielbiam te båbelki!!! :-D:-D:-D

zegnam sie narazie ale moze tu jeszcze zajrze! buzialki i milego wieczorku. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry