Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he
:-(....duzo zdrowka :-)
no ale obcasik zabojczy
! Moja sis jest menagerem sklepu obowniczego w soutchampton , jak sie w koncu odezwie do mnie to ja poprosze zeby dala stronke sklepu ;-)
bo dzisiaj dzwoinil kolo z apteki i szczepionki beda we wtorek ...i pozno zadzonil bo po 14 i nie moglam juz odmowic wizyt a mam w poniedzialek...
] debile normalnie...a szczepionka przyjdzie poczta....nie mam slow ...i znowu latac i przekladac wizyty...ta babe co pierwszy raz zle zamowila normalnie bym kosztami obciazyla i jej powiedziala do sluchu 

!!!uhhhhh dobrze ze to ostatnia dawka...i jak tutaj "ikke stres"
, współczuję
, a co do butków to czekamy na link
, za mną teraz chodzą balerinki w chabrowym kolorze
.
....nie zajrzałaś do nas
dzisiaj pospalam sobie dluzej bo Emma zwalila mnie z løzka znowu przed 7, ale J. nie poszedl na rano do pracy wiec wstal a ja hyc z powrotem pod kolderke
pogoda dzisiaj znowu piekna, mamy z kolezankå zrobic powtorke wczorajszego czyli spacer oraz kawa i ciastko na zewnåtrz w sloneczku..
Ale jak się kiedyś wybierzesz do Kościerzyny, to zapraszam, daj znać :-)

, zazdroszcze wam tych romantycznych wieczorków, u nas dawno takiego nie było, jeszcze Alan od kilku dni tak się poprzestawiał, ze drzemkuje ok 18.00-19.00 i potem szaleje do późna a ja ledwo widze na oczy, po tych jego wczesnych pobudkach.
normalnie chyba z 7-8 pralek wczoraj lecialo...7 osob w domu to od razu to idzie odczuc,a ze jeszcze zmienialam wszystkim posciele to sie nazieralo

[wkoncu bo te 9 miesiecy bylo bardzo meczace
]
no i herbatke koperkowa[ale jej niekupilam bo mam ja z polski] Ale to nic nie pomaga.. daje jej tez gripe water ale to tez jest do d..

:-)
nie wiem co ci napisac ale na chlopski rozum cukier nie wydaje m sie rzeczå odpowiedniå no ale moze sie nie znam..mam nadzieje ze Amelce niedlugo przejdå wszystkie dolegliwosci..

, potykam się o swoje nogi
....
, moze tylko jej jakos ulżyc masażami, okładami z ciepłej pieluszki, moze jak masz mozliwoś popros kogoś z pl niech ci prześle bo tu to jest multom jakis preparatów
.
) no i tak jak wspomnialam Daniel cos zalapal i spalismy na zmiane z mezem co druga noc. Moze i to zabrzmi bezstialsko, ale zainwestowalismy w stopery i tego co kolej byla na spanie to szedl na gore do najbardziej oddalonego pokoju i spal i tak na zmiane
Daniel zasypial o 6 rano w bolach na moze 3 godziny a o 8 budzila sie Sandra wiec naprawde innaczej sie nie dalo.
ja uzywalam sab simplex z kupiony na necie w PL, ale tak jak Ania napisala przydaloby sie tez inne zeby sprawdzic co na twoje malenstwo dziala. Na mojego nie dzialaly cieple oklady, kapiele normalnie nic. Trzeba bylo przezyc...... Tyle ze maz sie wkurzyl pewnego dnia i pojechal kupic bujawke. Moje dziecko przy chorobie i przy kolkach prawie zawsze spalo w bujawce, bo jak tylko sie zatrzymalo to sie budzil, wiec nie dalo sie.....
i wlasnie dlatego jestesmy takimi niewolnikami slodyczy nie tylko dzieci ale tez dorosli