reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Agata dzięki za przypomnienie o Eurowizji ... pochłonięta pakowaniem zupełnie o niej zapomniałam.

Aga witaj po powrocie. Leć odsypiać ale jak najszybciej wracaj i napisz co takiego się wydarzyło, że szykujecie takie zmiany:szok:

A u mnie jakoś tak dziwnie ostatnio. Chodzę jakaś taka przybita, ciągle popłakuje. Nic mi się nie chce i wogóle wszystko jest blee :baffled: Nawet pisać mi się nie chce :-(

reklama
oooo widze ze Kamile jakas depreska lapie:-( a ja cos nie zajarzylam gdzie sie pakujesz? juz stracilam rachube kto jest w PL kto tutaj i kto kiedy jedzie?

jesli gdziesz jedziesz to napewno i tak ci to zrobi dobrze jesli sie tak kiepsko czujesz.... :baffled:

Oj Agata chciałabym, żeby coś (albo ktoś:-D) zrobiło mi dobrze. Ja jestem w PL. Pakuję rzeczy Ady, bo jutro mam zajęcia w szkole i raną zawożę ją do teściowej. A spotkanie z nią raczej dobrze mi nie zrobi:baffled:
No właśnie jakaś deprecha mnie ostatnio dopadła a to przez to, że ja muszę siedzieć tu a mąż tam ... ehh.

witajcie

jako zagorzala fanka eurowizji oczywiscie ja ogladam :-D
zaluje ze nie mam polskiego nr tel bo glosowalabym na Norge w tym roku i na Azerbejdzan :-)

ale mi ostatnio kregoslup nawala :baffled: gora,nad zapieciem od stanika...ach masazysty potrzebuje ,jak ja wytrzymam po iles godzin w pracy to ja nie wiem :sorry2:

zycze spokojnego wieczoru

Kamila - to rzeczywiscie masz powod do deprechy bo na dluzsza mete jest ciezko. A zjezdzasz do Norge?

Lilka - ja tez ogladam i tez chetnie bym na Norge zaglosowala. Nic to nie ma do tego ze tu siedze, ale naprawde jest fajna piosenka i cos tam sie dzieje na scenie. Za duzo moim zdaniem takich spokojnych, nudnych w tym roku.... aaaaaaaaaaaaa i chyba Ukraina wszystkich przebila:-D:-D:-D smielismy sie z kolega ze chyba specjalnie ostro swiatlami na publike swiecili zeby nie widzieli co sie tam wyprawia i tam taki rytm wybijali zeby nie bylo slychac co sie spiewa - ha, ha, ha

a wiecie co moja corka zrobila? wchodze do niej sprawdzic czy spi, a ona rozebrala sie do rosolu, zdjela pieluche i gotowala obiad w lozku:-D

hej , ja dopiero zjechalam od znajomych , miał byc u nas grill , ale przeniósł sie do zanjomych bo grono sie powiększyło a u nas za mało miejsca i ogród do bani bo jakieś roboty . maskra dzieicaki nawet nie miałyby gdzie szaleń i niebezpiecznie, zwiozłam częśc chłopów do nas i ciąg dalszy jeszcze trwa :shocked2:, czarek szaleje jeszcze:szok:....
Agata to masz tam wesoło ...obiadek na niedzielę gotowy:-D:sorry2:
Kamila oj współczuję ...i jeszcze ta rozłąka tez frustruje:-(, wiem co czujesz , mam nadzieje , że szybko będziecie razem, milego dnia w szkółce:)
Lilka no tak pomyslałam o Tobie jak sie eurowizje zaczęła:tak:, pamiętam z zeszłego roku....:sorry2:.
Agnieszka no prosze jakie nowinki , jak dojdzieszz do siebie i sie wyspisz napisz jak bylo i jaki plan tam gruby szykujesz.
dobranoc

jak narazie prowadzimy :-)
moze moze za rok w Norge bedzie eurowizja? :-D

Aniu ja tez sobie przypomnialam jak to rok temu tu bylo ;-)

Hej
Sama siadłam i oglądam... Trzymałabym kciuki za Polskę, ale w takim wypadku trzymam za Norwegię... Naprawdę mieli fajną piosenkę :tak:

Dzisiaj miałam pracowity dzień, sprzątaliśmy całe mieszkanie i tak dzień zleciał. Pogoda śliczna, oby jutro była taka sama, bo wybieramy się popatrzeć jak świętują Norwedzy :-)

hi hi Lilka ja pamiętam i te nasze emocje:-D , ktore trzymaly jeszcze na drugi dzień:-D.a co robisz jutro?
Violka to ty kobieta pracujaca jesteś:-D.
a u mnie dupa...nie ma eurow. tylko jakaś muza:shocked2:

reklama
no, no Norwegia i ma jeszcze szanse pobic najwieksza ilosc punktow,,, chyba 260 czy cos takiego... my juz winko za Norge otworzylismy:-D

nie glupi ten Rybak, przeciez wiadomo ze wszystkie rosyjskojezyczne kraje beda glosowac i w rosyjskiej mtv tez mydlil oczy jak to on wszystkie rosyjskie kobiety;-)

kolega z Ukrainy co jest u nas mowi ze cala Bialorus i Rosja bedzie pila dzisiaj do bolu:-)

Violka - ja tam dzisiaj mialam towarzyski dzien;-)

Do góry