reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

MM ja zoltaczke sama dokupilam tak jak pisalam wczesniej i kosztuje tutaj jakies 150 nok jedna szcepionka wiec nieduzo, a mozesz zrobic teraz jak bedziesz miala szcepienia lub jak wolisz w PL ale to nie ma roznicy :happy:
dla mnie jajwiekszym powodem na TAK bylo to ze jednak bedziemy jezdzic do PL i jezdzimy w Norge samochodem a czasem wiesz wypadek czy cos to bynajmniej wiem ze jest zabezpieczona chociazby przed tym a zabezpieczaja dwie dawki

Anka moja mleko krowie dostala jak miala prawie 3 latka i w sumie bez zadnych rewelacji.
Agata a Sandra szybko na krowie przeszla
Spokojnej Nocki Agata i wszystkie Mamuski niech nam dadza sie wyspac maluchy :happy:

reklama
Marta to te WZW typu B to zoltaczka:eek::zawstydzona/y: bo juz zglupialam:zawstydzona/y: czym wiecej czytam w necie tym mniej wiem..wszystko juz mi sie miesza..
Tak wiec normalnie moge kupic ta szczepionke w aptece i jak bede szla na tamte szczepienia to dac im i oni jej zrobia czy najpierw musze z nimi to obgadac??

Ania taaaa laska hehhe ostatnio to patrzec na siebie nie moge.. odrosty to mam takie ze szok (ponad 3 mies. temu ostatnio farbowane:szok:) I nigdy nie mam kiedy zrobic bo przy malej nie chce zeby jej smierdzialo wiec musi ktos sie przez ten czas zajac a z tym to ciezko.. a jak juz niby chwila jest to nie mam na nic sily..
No i brzuch boczki... i cala reszta.. koszmar:zawstydzona/y:

tak to to samo zoltacza=wzwB=hepatitB tylko recepta musi byc od Malej lekarza noi do apteki, na nia mozecie czekac 1 dzien bo ta hurtowni jest :happy:
i helsesoster musi ci ja zaszczepic :tak:wez ja ze soba :tak:

Ostatnia edycja:
nie ma za co :happy: po to jestesmy :tak::happy:
heh tez Ciebie zlustroowalam :-) ja mialam tyle samo lat jak Natale urodzilam :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Ja też już koleżankę Magdalenę zlustrowałam hihi :-p

Mleko krowie też już Adzie daję codziennie rano jak robię kaszkę na drugie śniadanie taką gęściejsza to właśnie z krowiego mleczka a jeśli do picia to tylko Bebilon.

Agata zdrówka dla Daniela. Jejku dobrze, że pojechaliście z nim jednak do lekarza. A Ty się nie obwiniaj o nic Kobieto. Napewno wszystko robisz dobrze:tak:

Nic dzisiaj takiego nie robiłam ale sił jakoś nie mam. Chyba przez ta pogodę taka wymęczona jestem. Albo przez teściową, bo dzisiaj znów wojnę z nami zaczęła. Chyba już za długo dobrze między nami było :eek:
No nic ... ja uciekam lulu. Dobrej nocki Mamuski :-)

Ja mam zablokowaną, bo nie chcę, żeby jakieś świrusy, zboczeńcy i inne plebstwo oglądało moje dziecko i Bóg jeden wie co przy tym robiło. Radzę Ci Magda tez sobie zablokuj :tak: Nie słyszałaś o aferze jak wykorzystywali zdjęcia dzieci z nk??

reklama
Nawet tu na forum głośno o tym było, że kopiują zdjęcia dzieci i przerabiają. Widziałam nawet takie jedno zdjęcie krążące po necie jak jakiś dzieciaczek golasek leżał sobie a przy nim doprawiony opis "CHCE SEKSU" czy jakoś podobnie. Świństwo okropne.
No nic Babeczki mykam ... papa

Do góry