Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a Wy piszecie o upałach 
A tak może jeszcze parę koron wpadnie ;-)

Tak jak u nas padalo przez 2 tygodni i teraz poszlo to wszystko na PL. Przynajmniej ze srodkowej PL pisza do mnie ze ciagle leje

, troche na paliwo też straci, a nasz rzęch tyle pali , że szok.
, ja juz wczoraj zwątpiłam bo znowu nie ściągnął badejek i jeszcze na stojąc nad nocnikiem siusiał
, na szczęście trafił
, tyle , że mógł ściągnąc majty
....byłoby łatwiej jakby wołał, bo przecież nawet w przedszkolu nie wyjdzie sam z sali tylko musi powiedziec pani , że chce siusiu. dzisiaj zdjełam majty i na golasa biega , schowałam nocnik i przybiegł do mnie , no to się ucieszyłam jego wołaniem , tyle , że on nie chce usiąśc tylko tak jak tatus na stojąco
.
.
A jak wezmę ją za rączki i chce z nią pochodzić to napady śmiechu ma i podskakuje jak na trampolinie
z tym że ma możliwość nocowania tam.
Wczoraj mi się upiekło, bo babcia zadzwoniła i zaprosila na obiad z okazji Dnia Dziecka ale dzis już nie mam tak dobrze i muszę sama coś upichcić. Może dacie jakiś pomysł... poratujcie koleżankę plisss
Rano tak lało, że świata nie było widać. Teraz już nie pada, ale jest 10 stopni... Jak patrzyłam na prognozę to jutro podobnie tyle że 6 stopni 

Ale się da, tylko trzeba byc bardzo konsekwentnym i zwracac uwage czy dziecko jest już na to gotowe...