Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Naprawde super wiadomosc.

fajny jest

to wymaga jakis przedsiewziec.
ale to tak zeby was dzisiaj nadrobic;-)
ale jak Daniel zacznie lepiej spac w nocy i ja tez zlapie troche snu to ja przypilnuje;-)
ale ja cieprliwie bo jeszcze sie nie polozylam wiec nie bylam zaspana. No i przed 2 zasnal i spal. o 5:30 przebudzila sie Sandra ale ja na poczatku myslalam ze to Daniel i odruchowo zrobilam mu mleko. A ze antybiotyk musial dostac, to dalam mu od razu bo i tak sie przebudzil. Wypil tylko niecale 80 wiec glodny nie byl. I to jest dowod na to ze on wcale z glodu sie nie budzil. Dokladnie jak Sandra. Jeszcze pare razy i sie pewnie przestawi.
no i poszedl teraz spac.

, wogóle patrze na te wasze suwaczki i nie wierze
jak te dzieciaczki rosną
.
, no , ale do sklepiku trzeba sie wybrac bo mam pustki w lodówce
.
, tylko tu sie denerwuje...

i spał sam daleko od nas zaczął od razu lepiej spac
, ale jak Danielek bedzie razem z Sandrunia to nie wiem czy to nie bedzie czyste wriactwo
w pokoju
, jest jedno rozwiązanie , duzy dom i trzy sypialnie
....
byl u laryngologa i mu powiedzial ze pierwsze co musi zrobic to troche zrzucic, ale ogolnie to zastanawia sie co z tym zrobic, bo on cwiczy na silowni i miesnie na klatce piersiowej sa na tyle ciezkie, ze jak cialo sie rozluzni to ciezko mu podnosic wszystko zeby oddychac i stad tez chrapanie
(tzn. z Danielem).