Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, do zabicia
, powodzonka z przeprowadzką , wspołczuje tego zamiesznaia... :-(.
Mi to polecił lekarz jak Kuba miał potówki, sama nie wymyśliłam... Ale napisałam, że dobrze by było, żeby lekarz zobaczył małą, bo ciężko tak radzić przez neta :-(

, że tak się wyraże do starszej ode mnie
, ja tam jestem zdania , żeby nie eksperymentowac tylko też do lekarza iśc i wsio
.
Mariola my sie tu spotykamy na pogaduchy i na zwierzania i radzimy sie jak ktos ma z czyms problem , nie raz tu doznałam olśnienia bo są doświadczone mamuśki , ktore z dobrego serca poradzą , i temat kupa przewija się od dwóch lat i będzie się przewijał, nie mniej ważny od wysypek...przykro mi się to czytało....i pewnei reszcie tez bo dotyczy nas wszystkicho boze,czytam to wszystko i czytam i mi sie juz nie chce,piszecie duzo o kuuuupie a fuj ilez razy mozna o tym pisac,o jakis dolegliwosciach to rozumiem,myslalam ze chodzi o to aby sie poznac, ale jak mam caly czas gadac o kupkach to bleble.a tak wogole to moje dziecko robi na nocnik jak mozna bedac matka nie dopilnowac tego zeby dzieciak w wieku 2 lat robil w pampersypozniej isc gdzies z dzieckiem to jest wstyd jak h..
...
i skonsultuje się to co chce się zastosować 

I jeszcze dziewczyna mi prosto do Norwegii przysłała, a bluza jak nowa