reklama

mamy z norwegii

ana! ja tez mam rozmiar buta 36-37.. slyszalam, ze sie powieksza - mi jeszcze nie.. no to kupilam 37 choc mialam juz nie!! :wściekła/y::-D..ciekawa jestem co to z tego bedzie.. a jeszcze jesli idzie o buty - w tamtym roku kupilam pare o ktorej myslalam juz 2lata temu!! ale kosztowaly wtedy prawie 1.400NOK, a ja znalazlam ostatniå pare po polowie ceny i moj rozmiar - hmm - rzeklabym taki maly 37. to så sandalki z wielkimi pieknymi kamieniami - opale,turkusy i bursztyn! mialam je na nogach pare razy i jak juz ich nie bede w stanie zalozyc to sie chyba zaplacze! :wściekła/y::-(bede na chama rozciågac!! albo jak urodzi sie cøreczka to dla Niej zostawie!! :-D
..ze juz nie wspomne o pozostalych nastu parach..

reklama
lekarz kazał powoli go oswajac z białko podobnymi produktami, zaczęłam od danonków, po kilka łyżek dostaje, moze właśnie nie wpadł na to , że ma skazę:tak:, my wciąż czekamy na odzew od alergologa:-D

boże jak ja kocham byty , a nie mogę przebolec, że nie maiałam się jak spakowac i mam tu dwie pary:wściekła/y:

Kasiu gdzie twój suwaczek , ty go masz na stałe w edycji podpisu?

ana? a jogurtow Cezarutki oczywiscie nie moze? :no: moze så jakies specjalne?
..a plukanka - woda z solå!?!?! yyaaaaaakkkkkkkkk :-p NIENAWIDZE!!! az mi sie cofa!

Mnie tez, ale na prawde pomaga. Bardziej mnie cofa przy miodzie i to od samego zapachu:-D
Ja tez slyszalam ze moze sie powiekszyc rozmiar buta, ale niewiele tak 0,5-1 numer, u siebie nie zauwazylam
Ana mysle, ze tu nie podaja, wierza, ze na wszystko jest dobry tran, ale jak masz lakcidofil albo inne probiotyki to smialo dawaj, na pewno pomoze

Mnie tez, ale na prawde pomaga. Bardziej mnie cofa przy miodzie i to od samego zapachu:-D
Ja tez slyszalam ze moze sie powiekszyc rozmiar buta, ale niewiele tak 0,5-1 numer, u siebie nie zauwazylam
Ana mysle, ze tu nie podaja, wierza, ze na wszystko jest dobry tran, ale jak masz lakcidofil albo inne probiotyki to smialo dawaj, na pewno pomoze

mnie cofa jak czuje czosnek....laska w szpitalu obok mnie jadła codziennie przez miesiąc i ...... umierałam ona jeszcze.....:szok::szok:mniejsza
a z tym tranem to beka , na wszysto tran , :-D

anieszka od miodu? ale to tak ogolnie czy tylko z powodu ciåzy? :-)
ana! dobra nowina!! tutaj w norwegii prawie w tych wszystkich sklepac z obowniczych sa takie wielkie "kosze" gdzie buty wysypane i trzrba sobie wyszukac pare.. i kupisz fajne juz za "stowke" :tak: (na mojå zgube!!) wiec wez od meza ze 2 i tyle!! :-D

a z moim sowaczkiem to jest tak, ze ja wciåz nie wiem jak go wkleic w opcjach (wciåz wyskakuje ten dziwny komentarz ze niemozliwe) wiec obcykalam sobie prosty sposob i sama go sobie wklejam,tyle ze nie za kazdym razem...

ps. a mi z czosnkiem minelo.. tzn. nie zebym sie zajadala, ale moge juz dodac (sladowe ilosci) do potraw i nie mam juz tak strasznych odruchow wymiotnych jak go czuje!

ja znowu (w przeszlosci) od czasu do czasu czosnek na swiezutkim chlebku z maselkiem pokrojony w cieniusienkie plaserki i z solå..:-p
..ale z tå pannå w szpitalu to katastrofa!! :szok: u mnie w pracy Litwini najczesciej po weekendzie czosnkiem waniali - i to jeszcze takim z przetrawionå gorzalkå! boze kochany!!! :szok: jednego razu poszlam do szefa i powiedzialam ze "sory, ale ja nie jestem w stanie wykonywac swojej pracy bo na calym korytarzu smierdzi i ja sie poprostu od tych wyziewow zzygam!!" (Oni remontowali pokoje).. szef zasmial sie, poszedl i rzeczywiscie - przyznal mi racje.. zwrocil chlopakom uwage zeby moze jakås gume pozuli i rzeczywiscie - troche sie polepszylo.. tak samo bylo jak chodzilam na kurs jezyka. tez robotnicy ze wschodu (budowlancy i robili na zewnåtrz - wiec nie ma co sie dziwic - czosnek byl dla nich jak lekarstwo zeby sie ustrzec przed chorøbskami) - NIE DO WYTRZYMANIA.. normalnie wchodzilam do klasy i zanim jeszcze siadalam w lawce juz oznajmialam ze zle sie czuje i wracam do domu!! :-D gorzej jak to wlasni Oni przychodzili drudzy.. :-D:-D

reklama
a co do zapachów , to teraz u mnie w domu wali nieprzeciętnie targiem rybnym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, M ugotował krewetki , ja nie nawidzę ....i jeszcze mają oczka.....:szok:

mam zle wspomienia bo sie zatrułam,,,,i na dostawke ośmiorniczki smażone...fuuuuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry