ana79
mamuśka ....
Ja raczej nie chciałabym chować małego pod kloszem , juz sie przyzwyczaiłam do pogody, mam na wózek ochronę przeciw deszczową , zwariowałabym w domu jak tu cały czas pada

, ale czapka to podstawa i dobre buciki.
a co u nas , z tym lekarzem.... mały dostał antybiotyk , infekcja gadełka:-
-
-(
a jak wizyta się udała i zakupki oczywiście?

, ale czapka to podstawa i dobre buciki. a co u nas , z tym lekarzem.... mały dostał antybiotyk , infekcja gadełka:-
a jak wizyta się udała i zakupki oczywiście?
..wizyta spoko! tyle ze kilometrow kupa!! i godzin w aucie przesiedzianych!! a zakupki? oczywiscie bez wielkich planow a przepuszczone tysiåce!! kupilismy swietnå maszyne do parzenia kawy - nareszcie pyszna kawcia w domku!! (no widzicie laski? jakby blizej by bylo ty bym Was zaprosila!!
ale i tak ZAPRASZAM!! :-)), pozatym 2x2komplety poscieli, dobre zarelko no a zeby SOBIE DOBRZE ZROBIC - kolejnå, bo juz chyba ze20 pare butow!!
raczej na cieplejsze dni albo przynajmniej zeby snieg stopnial bo inaczej glupio, a to naståpi - hmm - w maju, skørkowe,turkusowe,wsøwane (bo coraz ciezej ze sznurowaniem!!),bez pietki, no ale czy do konca ciåzowe? - NA DREWNIANYM OBCASIE (slyszalam ze dobrze jest nosic taki szerszy, 5cm)..i choc ten bardzo wåski nie jest no to mierzy sobie chyba troche wiecej!! WARIACTWO!!
i BARDZO SEXY!!