Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja praktycznie całą ciąże prowadzoną miałam tutaj w Norwegii i ogólnie nie narzekam ale oczywiście za każdym razem kiedy byłam w PL to nie mogłam się oprzeć pokusie, żeby pójść na dodatkową wizytę czy usg w 3D. Tutaj jeśli nie ma żadnych komplikacji to masz jedno usg połówkowe a tak poza tym to tylko kontrole u lekarza ogólnego lub położnej no ale jeśli ty nie masz numeru personalnego to pozostają ci chyba tylko prywatne wizyty.
Ale mówiąc szczerze i bez tego jestem pewna, że z Epiduralem nie byłoby żadnego problemu, zresztą inne dziewczyny z tego co pisały też wcale jakoś specjalnie nie musiały się prosić. Ja jak tylko zaczęłam mieć regularne i silne skurcze prosiłam położną, żeby co chwile mnie badała w oczekiwaniu upragnionych 4cm i kiedy w końcu się doczekałam bardzo szybko zadzwoniła po anastezjologa i było po sprawie. Epidural cuuuudowna sprawa. Polecam naprawde bo ja nie wiem czy przeżyłabym te bóle. W zasadzie nie nacieszyłam się znieczuleniem zbyt długo bo tak jak wam już pisałam bardzo szybko zaczęłam czuć parcie ale zawsze to coś bo nie męczyłam się z tymi najgorszymi skurczami. Opieka w szpitalu była cudowna. Zaraz po porodzie nie mogłam jeszcze przenieść się do hotelu bo miałam w dalszym ciągu złe wyniki wątrobowe i dlatego do południa dnia następnego zostałam na Barsel Avdelingu a na kolejną noc byłam już z moim K. w hotelu. Tak więc mimo małych komplikacji bo nie wszystko poszło zgodnie z planem, jestem bardzo zadwolona z opieki.