reklama

mamy z norwegii

reklama
Lilka zarabiste, bardzo mi sie podobalo.
U nas juz po wizycie, zbieram sily na jutro, caly dzien przy garach:wściekła/y: Impreze mamy w niedziele o 15 wiec jeszcze rano bede cos piec.
Kasia nas byla 3 w domu, ja marze o czworce i to wloacie 2 na raz potem jakies 3 lata przerwy i kolejna 2. O ile sie wyrobie z wiekiem. Chcialam teraz dwujke, zeby moc isc do pracy i jakos pracowac 2-3 lata, a nie tak jedno dziecko, na rok do pracy i drugie.
Ana moj tez zazdrosnik i kreci nosem na prace, ale nie wyobrazam sobie siedziec w domu cale zycie, tym bardziej, ze zanim zaszlam w ciaze studiowalam na 2 kierunkach i jezdzilam kilka razy w miesiacu Olsztyn-Lublin-Gdynia
Tez mam humor do bani, ja sie poklocilam z moim w srode i do dzisiaj rozmawiamy tylko z obowiazu, a ze twarda jestem to pierwwsza reki nie wyciagne. Macie racje chyba ta pogoda tak nastraja.:no:

ja tez studiowalam na dwoch kierunkach, jedno dziennie a drugie zaocznie i do tego dorabialam raz w tygodniu opiekujac sie dziecmi. Bylam bardzo zajeta i jak przyjechalam do Norwegii to mi sie to lenistwo na poczatku podobalo, ale teraz to mi uszami wychodzi!!!!

Oj chetnie bym znowu byla tak zajeta,,,,, ale przy dwojce takich maluchow, to chyba na brak zajec nie bede narzekala,,,, ale to dalej bedzie siedzenie w domu, ale nic nie chce zeby Sandra byla sama, niech ma z kim sie bawic;-)

hmm.. to Wy jakos inaczej macie z tymi mezami niz ja ze swoim.. bo u mnie nie ma lekko i wiem ze w domu to ja nie zostane - nawet chyba jakbym chciala.. moj raczej wyznaje poglåd ze oboje powinnismy pracowac i jedyne co mnie chyba moze uchronic to chyba wlasnie ciågle zachodzenie w ciåze..a i tak nie wiem czy pamietacie lekko nie mialam..:baffled:

lila fajne!! :-D ja tez mam u siebie w kompie cos fajnego wlasnie tego typu - kuzynka wyslala mi duzo mailem, probowalam wkleic caly dokument na forum ale tak sie nie da.. szkoda, bo byscie sobie zobaczyly!! :-(

Mi wlasnie tez to lenistwo i siedzenie w domu zaczyna wychodzic uszami, ale jak pisalam, drugie troche podrosnie, pojdzie do przedszkola, a ja do pracy.

tez tak planuje, dlatego zdecydowalismy sie szybko na nastepne,,,, ale tak sie czasem zastanawiam, bardzo dobrze bedzie dla nas wyjsc z domu do pracy, ale bedziemy pewnie narzekaly ze jestesmy zmeczone,,,,,,jak to moj tata mowi-babie nie dogodzisz:-)

ale sadze ze przynajmniej dla mnie bedzie to lepsze, dla mojej psychiki. Znam za to wiele kobiet, ktore spelniaja sie w domu, ale moze dlatego ze moja mama tez pracowala i nie lubila siedziec w domu, to moze mi to zaszczepila przez wiele lat wychowania,,,,, szok ile z domu sie wynosi;-)

..wlasnie przyszedl J. bierze prysznic, cos zje i.. ma misje przyprowadzenia mnie do hotelu.. Oni wszyscy tam så i chcå mnie zobaczyc i .. nie ma ze boli.. mam sie szykowac. QRCZE.. :baffled:

..JAK MALPKE W CYRKU..

reklama
tez tak planuje, dlatego zdecydowalismy sie szybko na nastepne,,,, ale tak sie czasem zastanawiam, bardzo dobrze bedzie dla nas wyjsc z domu do pracy, ale bedziemy pewnie narzekaly ze jestesmy zmeczone,,,,,,jak to moj tata mowi-babie nie dogodzisz:-)

ale sadze ze przynajmniej dla mnie bedzie to lepsze, dla mojej psychiki. Znam za to wiele kobiet, ktore spelniaja sie w domu, ale moze dlatego ze moja mama tez pracowala i nie lubila siedziec w domu, to moze mi to zaszczepila przez wiele lat wychowania,,,,, szok ile z domu sie wynosi;-)

Pewnie tak bedzie, ze bedziemy zmeczone, ale zawsze jest cos za cos, jakos nie wyobrazam sobie siedziec cale dnie w domu, po prostu nudze sie, a dzieciaki w koncu podrosna, pojda do szkoly i beda nas potrzebowac coraz mniej.
Moja mama akurat nie pracowala, przestala jak wyszla za maz, potem szybko 2 dzieci i za pare lat trzecie. Moze dlatego ja tak na przekor?:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry