Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej Mamusie!
no wlasnie..tak to z tå zazdrosciå bywa..ale Wasze Dziewczynki nz tyle malutkie jeszcze så ze wierze, ze sobie z tym poradzå..a w ciågu tych 9m-cy mozna sprobowac je jakos do tego przygotowac, tlumaczyc jak to bedzie dobrze ze na swiat przyjdzie siostrzyczka czy braciszek.. ale Wy to pewnie juz wiecie, pozatym moze så jakies o tym ksiåzki ktore podsunå pare wskazowek.. Lila? a jak to jest u Ciebie? Milenka zazdrosna?

wiem o czym piszesz ana79 bo mam tak samo.. nie obwiniaj siebie, ze jest z Tobå moze cos nie tak..kazdy potrzebuje roznych rzeczy do szczescia i tzw. "WENTYLA" - ucieczki na chwile od codziennosci, rodziny.. cokolwiek to znaczy - malowanie obrazow, kawa z przyjaciolkå czy wycieczka za miasto.. w takiej nieszczesliwej sytuacji sie znajdujemy ze troche jestesmy przez rozne czynniki ograniczone.. bo przeciez czy prosimy o zbyt wiele???
![]()
:-(SENS masz w brzuszku, ale tak to jest ....
jak mi brakuje pracy , kontaktu z ludźmi , nawet tej upiornej szkoły
nie wiem co ci poradzic bo ja też czuje taka beznadziejnośc, z jednej strony wiem , że bycie mamą jest kreatywne ale chcialabym nie tylko byc mamą i ta kura domową , szanuje takie laski które si espelniaja jako panie domu , no ale każdy ma inna duszę , ja nie potrafię , pod tym względem jestem upośledzona społecznie i umieram....:-(
w PL spotykalyśmy sie grupkami z mamusiami na kawę, rozmowy o obiadkach i paznokciach , maskra ,.....ale tutaj nawet tego nie ma:-)
moz eza dużo narzekam, nie jestem jedyną![]()