Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mnie poprostu dobija to miejsce. na basenie bylam - fajnie, choc ludzi dosc duzo (weekend) wiec miejsca do poplywania niewiele.. ale chociaz nogami pomachalam.. i czulam sie dobrze. dopoki nie wrocilam do domu. i pytanie - co tu robic. no to poszlam sie polozyc i zasnelam. obudzilam sie, bylam w sklepie po mleko, wrocilam, odkurzylam i siedze jak ta DUPA!! normalnie takie stany mnie dobijajå.. NORMALNIE MALO KREATYWNIE SIE CZUJE.. BEZ POMYSLU I SENSU..
mala mi sie budzila wiele razy, zasypiala szybko, ale noc zarwana. Na szczescie mezus przejal ja okolo 9 rano, a ja odsypialam

mala mi sie budzila wiele razy, zasypiala szybko, ale noc zarwana. Na szczescie mezus przejal ja okolo 9 rano, a ja odsypialam

jak malo dzieciom potrzeba do szczęścia a ja narzekam....hej dziewczyny
a wogole to mala ciagle narzeka i sama nie wie czego chce,,,, uciszylam ja teraz chrupkami kukurydzianymi,,,, od razu jej sie humor poprawil![]()
chrupkami kukurydzianymi.. podoba mi sie!
ja tak sobie mysle ze tez bym cos zjadla ale normalnie pomyslu nie mam.. czekolady kilogramy w domu, i innych lakoci tez. juz dzisiaj troszke zjadlam ale chce sie troche pochamowac bo potem tylko zle sie czuje - fizycznie i psychicznie.. ale z drugiej strony to pewnie dlatego mam i ja "humorki" dzisiaj..