reklama

mamy z norwegii

reklama
ja jestem! siedze w domu i sie nudze! NORMALNIE DOSTAJE KOTA!! moglabym do hotelu bo juz rodzice i wujostwo J. przyjechali (jutro impreza urodzinow dla Cioci) ale mi sie nie chce.. "jestem dzis w nastroju nieprzysiadalnym" .. albo moglabym za norweski sie wziåc i.. tez nie bardzo.. POGODA DO DUPY..
..a jak minål Twoj dzien?

u mie porażka, ja od wczoraj mam ciche dni , ( wkurzyl mnie.....
więc też humor wisielczy , WALCZE JESZCZE Z CEZARKIEM , ta choroba mnie dobija , siedzenie w domu, małego bolal brzuszek w nocy , pewnie przez antybiotyk, płakal , ten sie wkurzał , a ja go na rączkach nosilam juz nie miałam pomysł , biedulek:-(:-(:-( masowałam , herbatke na trawienie mu podalam , zasnął juz sam z tego płaczu. dzisiaj juz dobrze , że chociaż jadł , ale i tak zupa na mnie , na ścianie:szok::szok::szok:
dzień jak dzień u matki polki:-D
a jak na basenie?nic nie piszesz.....:rofl2:

no to rzeczywiscie nieciekawie :-( uszy do gory! kazdy ma lepsze i gorsze dni!! miejmy nadzieje, ze jutro bedzie lepiej! :-D mnie poprostu dobija to miejsce. na basenie bylam - fajnie, choc ludzi dosc duzo (weekend) wiec miejsca do poplywania niewiele.. ale chociaz nogami pomachalam.. i czulam sie dobrze. dopoki nie wrocilam do domu. i pytanie - co tu robic. no to poszlam sie polozyc i zasnelam. obudzilam sie, bylam w sklepie po mleko, wrocilam, odkurzylam i siedze jak ta DUPA!! normalnie takie stany mnie dobijajå.. NORMALNIE MALO KREATYWNIE SIE CZUJE.. BEZ POMYSLU I SENSU..:sad:
turtle.gif

hej dziewczyny

cos z ta noca u mnie tez bylo kiepsko:sorry2: mala mi sie budzila wiele razy, zasypiala szybko, ale noc zarwana. Na szczescie mezus przejal ja okolo 9 rano, a ja odsypialam:tak:

ogolnie to jedna rzecz pozytywna dzisiaj bo udalo mi sie kupic antybiotyk o polowe tanszy tylko dlatego ze z innej firmy:laugh2:

a wogole to mala ciagle narzeka i sama nie wie czego chce,,,, uciszylam ja teraz chrupkami kukurydzianymi,,,, od razu jej sie humor poprawil:rofl2:

hej dziewczyny

cos z ta noca u mnie tez bylo kiepsko:sorry2: mala mi sie budzila wiele razy, zasypiala szybko, ale noc zarwana. Na szczescie mezus przejal ja okolo 9 rano, a ja odsypialam:tak:

ogolnie to jedna rzecz pozytywna dzisiaj bo udalo mi sie kupic antybiotyk o polowe tanszy tylko dlatego ze z innej firmy:laugh2:

a wogole to mala ciagle narzeka i sama nie wie czego chce,,,, uciszylam ja teraz chrupkami kukurydzianymi,,,, od razu jej sie humor poprawil:rofl2:

SENS masz w brzuszku, ale tak to jest ....
jak mi brakuje pracy , kontaktu z ludźmi , nawet tej upiornej szkoły
nie wiem co ci poradzic bo ja też czuje taka beznadziejnośc, z jednej strony wiem , że bycie mamą jest kreatywne ale chcialabym nie tylko byc mamą i ta kura domową , szanuje takie laski które si espelniaja jako panie domu , no ale każdy ma inna duszę , ja nie potrafię , pod tym względem jestem upośledzona społecznie i umieram....:-(
w PL spotykalyśmy sie grupkami z mamusiami na kawę, rozmowy o obiadkach i paznokciach , maskra ,.....ale tutaj nawet tego nie ma:-)
moz eza dużo narzekam, nie jestem jedyną:wściekła/y:

reklama
:-D chrupkami kukurydzianymi.. podoba mi sie! :-D ja tak sobie mysle ze tez bym cos zjadla ale normalnie pomyslu nie mam.. czekolady kilogramy w domu, i innych lakoci tez. juz dzisiaj troszke zjadlam ale chce sie troche pochamowac bo potem tylko zle sie czuje - fizycznie i psychicznie.. ale z drugiej strony to pewnie dlatego mam i ja "humorki" dzisiaj..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry