reklama

mamy z norwegii

reklama
zadko przerabiam zdjecia ale z kilkoma mi sie zdazylo..lubie bawic sie tymi programami bo fajne rzeczy wychodzå.. robie to oczywiscie zupelnie amatorsko (metodå prob i bledow) podobnie zresztå jak zdjecia - ja uzywam jak to okreslilas "zabawek" :-)..ale chcialabym kiedys nauczyc sie lustrzanki bo nie ma jak to aparat ktory uwieczni WLASNIE TEN KONKRETNY MOMENT.. (J.ma takie 2 a ja czasami tylko na nich eksperymentuje).. drogie hobby cholercia!

a mam kolege (Austriak, od lat mieszka i pracuje w NORGE). obok gotowania zajmuje sie rowniez fotografiå.. mialam kiedys namiary na jego strone ktorå robil we wspolpracy z kolegå ale jej nie pamietam (kiedys go zapytam zeby mi przypomnial).. fajne rzeczy robi - glownie czarno-biale.

ale te Twoje "makro" z kwasowymii kolorkami så niezle!! :)

ja teraz dzialzam na zabawce:-D:-D:-D kurcze fajne te twoje foty, a tego pfotoshopa to caly czas sie ucze:szok:, ale powiem ci , ze ja lubuje się też w cz-b , mam zrobioną sesje cezarkowi , kiedys wrzuce jak będziesz on -line , bo on nagusieńki leży , to odrazu skasuje.robilam też sesje na ślubach cz-b, jednym sie podobalo innym nie, no i takie male pirdoły cz-b fajnie wychodzą , ale to wszystko mam na kliszy :wściekła/y:

Agathe nie martw sie bardzo dużo kobiet ma ta przypadłośc w ciąży, i dostaje antybiotyk, przejdzie szybko, najważniejsze , żebyś się wyleczyła , bo przy porodzie może dojsc do infekcji dzidzi, więc jak skończysz brac tabl jeszcze raz powtórz badanie .

Lilka a jak u ciebie , pewnie zmęczona , ale napisz co i jak z badaniem...

ale czytania :-)

Ana nie dojechalismy dzisiaj do szpitala
jutro mam nadzieje ze zdazymy.. bo tez mamy troche latania
ale mnie glowa boli :baffled: normalnie od chyba dwoch tygodni
raczej nie jestem z wami w stanie poklikac :-(

Kasiu bedziesz w PL to kup sobie FURAGINUM
ja w ciazy z Hania mialam tez jakies zapalenie drog moczowych
ten lek jest bomba :tak:
po dwoch dniach brania urodzilam normalnie cos robiac siusiu i jak reka odjal bol minal

Chyba nie zdazylam na rozmowy:no:
Jutro przychodza do mnie znajome z dziecmi i caly dzien spedzilam w kuchni. Rano tylko skoczylam na zakupy ......i szok, nigdzie nie moglam dostac piersi z kurczaka. Dopiero w 4 sklepie sie udalo. W niedziele robimy zbiorowe urodziny maluchow i znowu cala sobote bede przy garach:dry:
Poczytalam co tam u was. Ja rozstepow nie mam, ale nie smarowalam sie regularnie, jakos zapominalam.
Ania pisalas o Stilo, moi rodzice maja niedaleko dzialke, bardzo fajna okolica i rzeczywiscie malo turystow.
Agathe rzeczywiscie to nic powaznego takie zapalenie, tez mialam ostatnim razem ale tu nic nie wykryli, tylko w PL przy badaniu ginekologicznym.
Kasia nie wiedzialam ze przysylaja do Norwegii z netu, dzieki za adres.
Lilka daj znac jak z tym lekarzem, czy w koncu cie przyjeli?

a wiesz u mnie tez byla znajoma z 3 tygodniowym dzieckiem:-) Taki malutki baybus,,,, tyle ze mojej corce nie dokonca sie to podobalo:crazy:
nie odstepowala mnie na krok, a jak wzielam go na raczki, to moja tez sie pchala:szok:

ciekawe jak to bedzie jak nam sie drugie urodzi,,,, wiem ze na poczatku bedzie roznie, ale mam nadzieje, ze sie ulozy po chwili.

Gorzej bylo z tym ze moja traktowala go jak lalke i chciala wkladac mu palce do oczu, nosa i buzi, nie mowiac juz o "klepaniu" tzn. uderzaniu po glowce:baffled:
nasze baby bedzie musiala spac chyba w innym pokoju zeby mialo spokoj:sorry2:

Fajna ta twoja mala, bedziemy musialy uwazac jak dojda maluszki.
Ja chyba bede miala wielki problem z zazdroscia, moja krzyczy i gryzie ze zlosci jak tylko S mnie chce przytulic. Jak ja trzymam na rekach to nawet nie moge rozmawiac z mezem bo odwraca mi glowe do siebie. Poki co na dzieci reaguje bardzo dobrze. Bardzo lubi, jak tylko widzi to sie smieje, gada z radosci i wyciaga rece. Nawet bardziej jest zainteresowana tymi malymi. Ciekawe tylko czy jak maluszek bedzie w domy to tez tak bedzie reagowac?

reklama
tez jestem ciekawa jak to bedzie:-)moja mala nie jest zazdrosna o tate, wiec z tym nie ma problemu, czasem tez przychodzi sie przytulac i wtedy jest troche tloczno, ale slodko;-)

wiec to chyba chodzi tylko o dzieci, ale bedzie sie musiala nauczyc dzielic mama.... trudna lekcja przed nia:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry