reklama

mamy z norwegii

:-D przyslå Ci Aniu! przy placeniu kartå kredytowå tam wyskoczy Ci pytanie czy chcesz kupic gwarancje zaplaty (chyba 3% od wartosci zamowienia). wtedy masz gwarancje ze jak oplacilas a nie dostalas produktu to Oni dla Ciebie wyegzekwujå pieniåzki.. ja to oplacilam chyba ze 2 razy na poczåtku ale potem przestalam i paczki wciåz dochodzå! :tak: dla mnie jest to dobry motyw - ja jezdze do kraju raz w roku (czasami nawet rzadziej),czasami prosze o cos Mame ale dobrze jest czasami tak "z wygodnej sofy" cos sobie zamowic.. :-)

reklama
agathe. ale Ty pisalas ze wogole nic nie czulas i okazalo sie ze masz infekcje drog moczowych.. naprawde wogole nic nie czulas..:no: pytam bo ja dosc czesto siusiam i czasami odczowam tam lekkie swedzenie (np.wczoraj, a dzisiaj juz nie).. slyszalam ze infekcje to dosc czesty problem, pytalam mojej jordmor czy moze Ktos (ginekolog) moglby mnie skontrolowac (do cholerki no przeciez chyba badanie cytologiczne to podstawa!) a Ona ze nie ma takiej potrzeby przy pierwszej ciåzy!! rece opadajå!! :wściekła/y:

nic nie czulam, oddwalam mocz zupelnie jak zwykle. Okazalo sie przy badaniu moczu. I jednak nie obejdzie sie bez antybiotyku, ale coz trzeba czyms zalatwic to swinstwo:dry:

na rutynowym badaniu, bo nawet nie myslalam zeby robic inne, bo nie czulam potrzeby:tak:

a to ze czesciej niz zwykle chodzisz do toalety, to normalne bo twoje organy sa teraz bardziej ukrwione i czule ze wzgledu ze w tej okolicy teraz sie bardzo duzo dzieje:-)

zrob zwykle badanie moczu i wykaze jesli masz infekcje

ania! zajefajne zdjecia pododawalas na swojej nowej galerii!!
album nr 400152
lubie takie klimaty!! szczegolnie te "makro" (zblizenia!) i ten krajobraz z "fioletowå plamå" w srodku!! :tak:
czy moge Cie dyskretnie zapytac czy takie poprostu robisz eksperymentujåc z aparatem czy przerabiasz w jakims programie? :-)

czy moge Cie dyskretnie zapytac czy takie poprostu robisz eksperymentujåc z aparatem czy przerabiasz w jakims programie?

dyskretnie możesz Kasiu zapytac.....
jedne są robione zwyklym cyfrowym, ale nie cierpie tych zabaweczek:wściekła/y:
inne z zoomem:tak: w opcji makro,a ino jeszcze korzystam z photo shopa i picasa2(ściagnęłam \z neta)

no wlasnie dlatego agata pytam, bo moje dotychczasowe rutynowe badanie nie wykazujå zadnych odchylen od norm - jak narazie i szczesliwie wrecz przeciwnie..:huh:
a jesli chodzi o jakies zapalenie w tamtych okolicach to przechodzilam 2 razy zapalenie pecherza moczowego.. JEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZUUUUUUUUUU.. jak to boli!! czujesz ze chcesz sikac, siadasz na kibelku i z litrem lez wyciskasz - KROPELKE - a tak jakbys wyciskala zyletke.. MASAKRA!! nikomu nie zycze..:no:

troche niedobrze ze musisz teraz antybiotyki przyjmowac.. :-(
agata zdrowiej bidulko!!

na rutynowym badaniu, bo nawet nie myslalam zeby robic inne, bo nie czulam potrzeby:tak:

a to ze czesciej niz zwykle chodzisz do toalety, to normalne bo twoje organy sa teraz bardziej ukrwione i czule ze wzgledu ze w tej okolicy teraz sie bardzo duzo dzieje:-)

zrob zwykle badanie moczu i wykaze jesli masz infekcje
a jaki dostałaś antybiotyk?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry