reklama

mamy z norwegii

A jak wasze brzuszki? brzuszki rosna to i skórka sie rozciąga...macie jakies specjalne kosmetyki, ja używałam oliwki , ale tez jej nie cierpiałam:wściekła/y: i nie mam nic , żadnego rozstępu....

reklama
..hmmm..fajnie Ci!! :-D ja o oliwce sie juz wypowiedzialam choc slyszalam ze skutkuje i czasami sie posmaruje ale potem jak chodze taka zatluszczona to mi sie odechciewa..
..wiec uzywam czegos innego..zamawiam przez internet z PL bo tutaj sprawdzalam i niewiele jest dostepne (chyba ze zle sprawdzalam).. byc moze cos z VICHY bo majå kosmetyki tej firmy po aptekach..
..ja uzywam MUSTELA. troche drogi bo ok.110zl za tube :zawstydzona/y:, ma delikatny, przyjemny zapach, fajnie sie wchlania choc pozostawia powlczke na skorze to jednak nie zauwazylam zeby specjalnie brudzil (jedynie co to na przescieradle w miejscu pupy wieeelka tlustawa plama!! od wiercenia sie i wycierania! :-D).. skutecznosc? ne wiem lekkie rozstepy mi sie pokazaly (a moze juz je mialam?) ale nie na brzuchu czy piersiach tylko na gornych partiach ud.. wiec mysle ze moglo byc gorzej..

ps. fajnie Ci z tym kursem Ania!! zazdroszcze!! sama bym chciala bo z mobilizacjå u mnie strasznie krucho!! a to juz naprawde ostatni dzwonek.. i choc nikt mnie tak bardzo jeszcze nie cisnie i nieprzyjemnie nie strofuje - wszyscy podgadujå ze powinnismy angielski calkowicie z zycia wyeliminowac.. :zawstydzona/y: wiem..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no podobno mustella najlepsza, używałam , dwie tubki zużyłam a potem dalam spokój, a z tą oliwka to masakra , ochudztwo wszystko brudzi:-)
polecam z musteli kosmetyki dla niemowlaczków,bardzo fajne:tak:

hej dziewczyny... bylam dzisiaj znowu u lekarza i niestety bez antybiotyku na ta moja infekcje drog moczowych to sie nie obejdzie. Czekam na kolezanke, wiec jeszcze nie wykupilam,, ciekawa jestem ile zaplace. :baffled: Wiem ze niektore antybiotyki sa tutaj bardzo tanie, a niektore bardzo drogie,,,, okaze sie przy zaplacie.

A jesli chodzi o rozstepny, to duzo zalezy od skory. Jesli nie jest sklonna do rozciagania, to niewazne czym sie czlowiek bedzie smarowal to i tak beda:wściekła/y:, krem pomoze ze nie beda az takie duze, ale i tak beda. Moja znajoma smarowala sie vichy i i tak miala. A znowu inna kolezanka niczym sie nie smarowala i nie ma nic:crazy:

Ja smarowalam sie maslem kakaowym z The Body Shop. Calkiem niedorgi i rozstepow na brzuchu nie mam zadnych. Mam jednak troche na biodrach i biuscie, ale przyznam sie ze nie smarowalam tam regularnie:baffled:

Teraz jeszcze brzuch mi nie rosnie, ale jak tylko zacznie to trzeba bedzie znowu zaczac, bo mam tendencje do suchej skory, a przy tym rozstepy morowane!!

agathe. ale Ty pisalas ze wogole nic nie czulas i okazalo sie ze masz infekcje drog moczowych.. naprawde wogole nic nie czulas..:no: pytam bo ja dosc czesto siusiam i czasami odczowam tam lekkie swedzenie (np.wczoraj, a dzisiaj juz nie).. slyszalam ze infekcje to dosc czesty problem, pytalam mojej jordmor czy moze Ktos (ginekolog) moglby mnie skontrolowac (do cholerki no przeciez chyba badanie cytologiczne to podstawa!) a Ona ze nie ma takiej potrzeby przy pierwszej ciåzy!! rece opadajå!! :wściekła/y:

lila? napisz czy bylas i jak u lekarza!!

ania - OCEANIC AA to firma BARDZO znana na rynku PL. dostepna w drogeriach jak i aptekach.. ceny za produkty klasujå sie w roznych przedzialach (rowniez kosmetyki na rozstepy i inne eliksiry za ponad 100zl.) jesli chodzi np. o kosmetyki na zime - wyprobowalam juz pare kremow, przy niskich temperaturach lepiej uzywac czegos pol-,lub tlustego..ja ogolnie nie lubie czuc sie zaklejona - mam wrazenie ze skora nie oddycha i jest brudna ale odkåd sprobowalam tego KREMU ODZYWCZO-LAGODZÅCEGO z olejem avocado i vit.A,E (bezzapachowy,dla osob z chorobami alergicznymi i o wrazliwej skorze) nie chce zadnego innego!. oczywiscie zalezy to od skory bo innym moze on nie podpasowac, ale moja polska kolezanka ktora przyjechala do mnie do pracy cos chciala kupic, ja Jej polecilam i tez jest bardzo zadowolona - ma troche problem ze skora - wypryski i jej poznikaly! :tak:
sprawdzilam dokladnie opakowanie - wyglåda na to ze z SOPOTU. jestem pewna ze zucilo Ci sie cos kiedys w oczy!

TAK AA( chyba kiedys mialam cos dla alergików, ale to oceanic mnie zmyliło) RZUCIŁO MI SIE W OCZY , ALE TY SKĄD , KUPUJESZ PRZEZ NETA?

no własnie Lilka dzisiaj jechała na badania .......

tak. ja kupuje przez Kosmetyki, perfumy, drogeria, bielenda, loreal, garnier, ATW -KosmetykiOnLine.pl
firma zaufana - jestem juz po kilku zamowieniach, ostatnio tylko zmienili wlasciciela i ceny przesylki sie zmienily (?) - kiedys zaleznie od wagi, a ostatnio wyskoczylo od razu ze 85zl. (wiem - drogo :zawstydzona/y: ale ja po pierwsze tutaj na zadupiu nic konkretnego dostac nie moge, po 2-gie przynajmniej wiem co kupuje - mozna sobie wszystko dokladnie poczytac..) paczka idzie miedzy5-7dni! :tak: i jakos szczesliwie jeszcze nie placilam zadnego CLA!!! :tak::-D

reklama
dzieki za info , ten mój maz to tylko straszy , że i tak mi nie przyslą , i takie tam...:wściekła/y::crazy::wściekła/y:
juz robie liste zakupów....ale musze miec dobra sile przebicia z tym moim mężem...:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry