Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja o oliwce sie juz wypowiedzialam choc slyszalam ze skutkuje i czasami sie posmaruje ale potem jak chodze taka zatluszczona to mi sie odechciewa..
, ma delikatny, przyjemny zapach, fajnie sie wchlania choc pozostawia powlczke na skorze to jednak nie zauwazylam zeby specjalnie brudzil (jedynie co to na przescieradle w miejscu pupy wieeelka tlustawa plama!! od wiercenia sie i wycierania!
).. skutecznosc? ne wiem lekkie rozstepy mi sie pokazaly (a moze juz je mialam?) ale nie na brzuchu czy piersiach tylko na gornych partiach ud.. wiec mysle ze moglo byc gorzej..
wiem..

Wiem ze niektore antybiotyki sa tutaj bardzo tanie, a niektore bardzo drogie,,,, okaze sie przy zaplacie.
, krem pomoze ze nie beda az takie duze, ale i tak beda. Moja znajoma smarowala sie vichy i i tak miala. A znowu inna kolezanka niczym sie nie smarowala i nie ma nic

A TO SA POLSKIE FIRMY?AA....osobiscie na lato uzywam LANCOME - hydrofusion
na zime OCEANIC AA - odzywczo-regenerujåcy (bialo-pomaranczowy, seria dla alergikow.. nie jest tlusty, nie "zakleja" a jednak swietnie chroni przed mroznym powietrzem!!) i jest TANI!!!
a jako "eliksir mlodosci" INDIVIDUELLE - DERMIKI
pytam bo ja dosc czesto siusiam i czasami odczowam tam lekkie swedzenie (np.wczoraj, a dzisiaj juz nie).. slyszalam ze infekcje to dosc czesty problem, pytalam mojej jordmor czy moze Ktos (ginekolog) moglby mnie skontrolowac (do cholerki no przeciez chyba badanie cytologiczne to podstawa!) a Ona ze nie ma takiej potrzeby przy pierwszej ciåzy!! rece opadajå!! 

ale ja po pierwsze tutaj na zadupiu nic konkretnego dostac nie moge, po 2-gie przynajmniej wiem co kupuje - mozna sobie wszystko dokladnie poczytac..) paczka idzie miedzy5-7dni!
i jakos szczesliwie jeszcze nie placilam zadnego CLA!!!